Archives
AUTUMN INSPIRATION - Natalia Oona
393
post-template-default,single,single-post,postid-393,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

AUTUMN INSPIRATION

 

 

Vähän inspiraatiota tämän syksyn pukeutumiseen. Itselleni ainakin tämä tuli tarpeeseen, sillä minulla on viimeisten viikkojen aikana ollut epäinspiroitunut olo pukeutumisen suhteen. En ole oikein tiennyt, että mitä laittaisin päälle. Osa ongelmaa on se, että minusta on myös tuntunut, että kaapistani ei löydy yhtikäs mitään ja kun olen ollut kiertelemässä kauppoja niin en ole oikein löytänyt mitään mitä haluaisin kovasti. Väsäillessäni tätä kollaasia sain taas paljon uutta inspiraatiota pukeutumiseen, siksi ajattelinkin jakaa tämä myös teidän kanssanne. Jos joku teistäkin saisi lisää inspiraatiota itselleen tästä. Mikä teitä auttaa, jos teillä on asukriisejä asukriisin perään? Omasta mielestäni tällaisten kollaasien kautta on helppo huomata miten kivasti yksinkertaiset asut toimivat, kun niihin lisää esimerkiksi punaisen laukun piristämään tai laittaa hatun päähän. Olen nyt myös niin tykästynyt tuollaiseen isompiin takkeihin ja en malta odottaa, että löydän jostain itselleni juuri sellaisen kuin haluan. Ostolistaltani löytyy myös hyvät tavalliset siniset farkut. 

Tänään onkin sitten taas perjantai! Iltapäivästä olen lähdössä käymään Polhemin showroomilla. Sen jälkeen suuntaan reippaasti takaisin kotiin, sillä kaverimme ovat tulossa meille viettämään iltaa. Myöhemmin illasta ajattelimme lähteä kaikki yhdessä vielä leffaan! Kiva aloitus viikonlopulle. Millaisia suunnitelmia teillä on? Kuulaan myöhemmin. 


No Comments

Post A Comment