Archives
SIMPLE - Natalia Oona
392
post-template-default,single,single-post,postid-392,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

SIMPLE

 

Takki Bik Bok // Toppi Gina Tricot // Housut Dr Denim // Kengät Nike // Laukku Louis Vuitton 

Hei! Miten teidän viikonloppunne on lähtenyt käyntiin? Tällaiselta näytti eilisen päivän asuni. Aika yksikertaista sekä simppeliä! Meillä oli eilen tarkoituksena kavereidemme kanssa vihdoin varata se matka meille, josta olenkin täällä blogissa ehtinyt jo mainitsemaan. Meillä oli kaikki katsottu valmiiksi, täydellinen hotelli löydetty hyvään hintaan yms. Ajattelimme vain hoitaa varauksen yhdessä ja sen jälkeen suunnata leffaan. Juu ei mennyt ilta ihan niin.. Matka jota olimme katsoneet oli tietenkin täyteen varattu, minkään nettisivujen kautta ei ole enää vapaata tilaa juuri siihen hotelliin. Vielä perjantaiaamuna matkoja oli jäljellä, mutta päivän aikana viimeiset huoneet olivat sitten menneet. Missään ei ollut lukenut, että huoneita on ihan muutama enää jäljellä. Voitteko uskoa miten paljon ärsytti! Olimme ehtineet jo niin innostua juuri tuosta kohteesta ja upeasta hotellista. Emme tietenkään voineet muuta kuin niellä tappion ja alkaa etsimään jotain muuta hotellia sekä katsella muita kohteita. Kauhuksemme kukaan meistä ei löytynyt yhtäkään matkaa tai hotellia, josta olisi tullut sellainen ”jee tuonne lähdetään” -fiilis. Eikä mielestäni matkalle kannatta lähteä sellaisella fiiliksellä, että no mennään nyt sitten tuonne, kun ei löydetä muutakaan. Matkat kuitenkin syövät kuitenkin aina niin paljon lompakosta. Lopulta, kun olimme etsineet matkoja kuuden tunnin ajan löysimme kivan hotellin Agia Napasta hyvään hintaan ja ihan ok sijainnilta. Ehdimme täyttää jo kaikki varaustiedot kunnes huomasimme, että hotelli on todella suositte perhehotelli lastenkerhoineen sun muineen.. Kaiken lisäksi olen itse ollut pienenä kyseisessä hotellissa perheeni kanssa. Muistan kuinka hotelilla järjestettiin todella paljon ohjelmaa lapsille, kuten erilaisia leikkejä sekä turnauksia altaalla. Vähän siis alkoi mietityttämään, että onko tuo sittenkään hyvä hotelli juuri meille. Minulla ei tietenkään ole mitään lapsia vastaan, mutta en kuitenkaan välttämättä halua lomailla hotellissa joka on täynnä pieniä lapsia. Mieluummin haluaisin johonkin aikuisille tai nuorille tarkoitettuun hotelliin. Kaikkea ei nyt tällä kertaa kuitenkaan voi saada niin päätimme nukkua nyt yön yli ja päättää vasta tänään, että mitä teemme. 

Onko teillä kokemuksia Agia Napasta? Tai mitä matkakohdetta suosittelisitte? Toiveena olisi, että kohteessa oli ranta, kaupunkia (tai ettei kyseessä olisi ihan pieni kylä muutamine kauppoineen sekä ravintoloineen) ja yöelämää. 

 


No Comments

Post A Comment