Archives
BLUE JEANS - Natalia Oona
387
post-template-default,single,single-post,postid-387,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

BLUE JEANS

 

 

Paita Zara // Housut Pull & Bear // Kello Michael Kors // Kengät Nike // Laukku Celine

Eilen kun kävin kellarissa hakemassa vaatteita blogikirppikseen, löysin samalla viime kesäiset siniset farkut. Olin ilmeisesti ollut joskus sitä mieltä, että minulla ei ole noille housuille enää käyttöä. Tällä hetkellä kaapistani ei kuitenkaan ole  yksiäkään tummansinisiä housuja niin voitte kuvitella kuinka iloinen oli, kun löysin nuo.  

Minulla on muuten tänään ollut kunnon epäonnen päivä. Tiedättekö, kun mikään ei mene suunnitelmien mukaan ja mikään onnistu. Aamulla nukuin tunnin liian pitkään, vaikka olin mennyt ihan ajoissa nukkumaan. Tästä syystä koko aamun suunnitelmat menivät ihan uusiksi ja tietenkin minulle tuli aivan älytön kiire. En meinannut löytää mitään tavaroitani sitten mistään, kaikki oli jotenkin mystisesti kadoksissa, kamerasta oli loppunut akku, eikä laturia löydy mistään, kuivausrumpu valitti nukkasihdistä ja sieltä levisikin sitten kaikki nukat vesineen ympäri vessaa, asukuvia ottaessa tuuli niin, että hiukseni lentelivät ja silmät vuosivat.. Mikään ei ole raivostuttavampaa kuin, se että monta pientä asiaa menee peräkkäin päin metsiä. Katsotaan siis vielä mitä loppupäivä tuo tullessaan. Kohta nimittäin lähden viemään keskustaan blogikirppikselläni myymiä vaatteita ja sen jälkeen käyn vielä postittamassa muutaman paidan sekä kengät. Toivottavasti teidän maanantainne on sujunut vähän paremmin! 


No Comments

Post A Comment