Archives
PÖRRÖTAKKI - Natalia Oona
384
post-template-default,single,single-post,postid-384,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

PÖRRÖTAKKI

 

Takki Gina Tricot (saatu) // Paita H&M // Housut Dr Denim // Kengät Converse // Korut & kello Glitter (saatu)

Olen tällä hetkellä niin tykästynyt pörrötakkeihin. Ehdottomasti yksi tämän syksyn lempijutuista! Sen lisäksi, että tuollaiset takit ovat ihanan näköisiä ne ovat niin mukavia ja pehmoisia päällä. Nuo punaiset Converset olivat muuten löytö kellaristani. En ole käyttänyt noita kenkiä moneen vuoteen, mutta nyt olen taas uudelleen tykästynyt niihin. Kengät tuovat kivaa vaihtelua, sekä tietenkin toimivat asun väripilkkuna. Ainut vaan, että nuo kaipaisivat pikaista pesua ja uusia nauhoja! Mitkä ovat olleet teidän tämän syksyn lempijuttuja?

Kaverimme tulivat meille hetki sitten kylään eli en nyt valitettavasti ehdi kirjoittelemaan tämän enempää. Halusin kuitenkin tulla nopeasti jakamaan nämä asukuvat teille. Toivottavasti teillä on ollut mukava päivä! Palataan siis myöhemmin. 


No Comments

Post A Comment