Archives
OUTFIT - Natalia Oona
416
post-template-default,single,single-post,postid-416,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

OUTFIT

 

Takki, neule & hame Gina Tricot (takki & neule saatu) // Saappaat Zara // Laukku Louis Vuitton // Kello Ur&Penn // Käsikoru Glitter (saatu)

Muutamat kuvat tämän päivän asusta! Huomaatte varmaan, että olen tällä hetkellä todella tykästynyt noihin saappaisiini. Jotenkin ne ovat niin kivat ja on kivaa vaihtelua kesän jälkeen vetää kunnon saappaat tai bootsit jalkaan. Yksi suosikki yhdistelmistäni näin syksyisin on yhdistää shortsit/hame korkeisiin saappaisiin. On kiva näyttää vielä jaloista vähän ihoa niin kauan kuin ulkona vain tarkenee. 

Kuvasin muuten tänään jo valmiiksi huomisen videon niin pääsen kerrankin julkaisemaan tiistain videon heti aamusta. Tällä kertaa luvassa on kolmen minuutin meikkihaaste. Video poikkeaa edellisistä ainakin sillä, että video ei ole ihan niin vakava. Itse ainakin vähän naureskelin omille ilmeilleni ja omalle häsläykselleni. No huomenna pääsette sitten itse näkemään! 

Olen muuten unohtanut sanoa, että blogikirppiksellä on nyt myynnissä Air Maxit sekä Ray Banin aurinkolasit. Käykäähän kurkkaamassa! Kirppikselle pääsette tästä. Lisää vaatteita on luvassa vasta reissun jälkeen, sillä minulla olisi tullut turhan kiire saada tällä viikolla kaikki ennen torstaita postiin. 


No Comments

Post A Comment