Archives
LAST NIGHT - Natalia Oona
404
post-template-default,single,single-post,postid-404,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

LAST NIGHT

 

Paita & Laukku H&M // Hame Bershka // Kengät Steve Madden // Kello Ur&Penn // Korut Glitter (saatu)

Tänään olikin sitten meidän viimeinen ilta täällä, sillä lentomme lähtee heti huomenna aamupäivästä. Toisaalta on taas kiva päästä kotiin, mutta toisaalta tämä aika meni täällä niin nopeasti.. Tuntuu, että vastahan me tulimme! Ibiza on kyllä ollut kokemisen arvoinen paikka. Erityisestikin Ushuaian Ants sekä eilinen Steve Aokin keikka Pachassa. En pysty edes kuvailemaan sitä miten hauskaa meillä on ollut! Toivottavasti pääsen vielä joku päivä kokemaan tämän uudestaan :) Hyvää yötä teille kaikille ja palataan huomenna Suomesta! 


No Comments

Post A Comment