Archives
AURINGONLASKU @CAFE DEL MAR - Natalia Oona
401
post-template-default,single,single-post,postid-401,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

AURINGONLASKU @CAFE DEL MAR

 

Todella moni oli sanonut, että kannattaa ehdottomasti käydä San Antonion lahden kärjessä sijaitsevassa Cafe Del Marissa ihastelemassa auringonlaskua. En tiedä miksi, mutta olin jotenkin odottanut todella tunnelmallista sekä rauhallista paikkaa, jossa olisi saanut viinilasi kädessä katsoa, kun aurinko painuu mereen. Paikka oli kuitenkin kaikkea muuta mitä olin mielessäni kuvitellut.. Baareja/ravintoloita oli aivan vierekkäin, musiikki soi todella kovaa, ihmisiä oli aivan älyttömästi ja suurin osa olikin jo ihan hyvässä humalassa! Emme jäänetkään tuonne muuta kuin katsomaan auringonlaskun, joka oli kyllä aivan älyttömän upea. Kannattaa siis ehdottomasti käydä kerran tuolla! Toisaalta, jos olisimme itse olleet kyseisenä iltana lähdössä ulos niin silloin menoa olisi varmasti jaksanut katsella vähän pidempään, haha. Kyseisestä paikastahan järjestetään suoria bussi- sekä venekyytejä eri baareihin, joita saa yleensä ostettua jollain tarjouksella lippujen oston yhteydessä. Eli tuolla olisi voinut olla ihan kiva syödä, aloitella ja sen jälkeen jatkaa vielä matkaa johonkin klubille!

Nyt alkaa varmaan olemaan kaikki Ibiza postaukset postattu ja on aika palata vähän arkisempiin juttuihin. Ajattelin, että voisin huomenna pitkästä laittaa ”kuvahaaste” -postaussarjan käyntiin, johon te saisitte taas ehdottaa kaikkea mahdollista kuvattavaa. Olen kerran aikaisemmin toteuttanut vastaavanlaisen ja silloin ainakin moni tuntui tykkäävään, sekä tietenkin minusta oli hauska päästä kuvailemaan kaikkea. Tästä kuitenkin lisää sitten huomenna. Oikein mukavaa lauantai-iltaa teille kaikille!


No Comments

Post A Comment