Archives
PLAYA CALA BASSA - Natalia Oona
402
post-template-default,single,single-post,postid-402,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

PLAYA CALA BASSA

 

Vielä olisi muutamat Ibiza postaukset jäljellä! Kerroinkin jo aikaisemmin, että keskiviikkona lähdimme vesitaksilla viettämään päivää Cala Bossaan. Jos olette joskus suuntaamassa San Antonioon niin kannattaa ehdottomasti lähteä satamasta lähtevillä laivoilla käymään viereisellä rannoilla. Niin kuin ehdinkin jo toteamaan niin San Antonion lahden rannat eivät vakuuttaneet ainakaan meitä. Vesi oli oikeastaan saman väristä kuin suomessa, rannat olivat pieniä ja aivan täynnä ihmisiä, eivätkä rannat olleet muutenkaan kovin siistissä kunnossa.. Tuo Playa Cala Bossa oli 20 minuutin laivamatkan päässä, eikä matkaa ollut hinnalla pilattu sillä menopaluu lipun sai 8 eurolla. Samalla laivalla oli mahdollisuus päästä myös Cala Contaan, jossa kävimme myös pyörähtämässä. Molemmissa pakoissa vesi oli todella turkoosia ja pohjaan näki ihan kirkkaasti vielä muutamasta metristä! Cala Contan ranta on paljon luonnonmukaisempi, vesi oli jopa vielä turkoosimpaa sekä kirkkaampaa, oli kauniita kallioita ja sekä vain muutama pieni ravintola/kahvila, kun taas Cala Bossan rannalla oli DJ soittamassa, vaaleaa hiekkaa, ja ranta oli täynnä ravintoloita. Me ainakin tykkäsimme kovasti!

Ibizalla kannattaa siis ehdottomasti käydä tutustumassa vähän muihinkin rantoihin, sillä noita upeita rantoja sekä paikkoja olisi riittänyt nähtäväksi vaikka kuinka paljon! Enkä itse ainakaan ole missään lomillani törmännyt vastaavanlaisiin paikkoihin, kuin nuo joissa me olimme käymässä.


No Comments

Post A Comment