Archives
MITÄ KUVATA? - Natalia Oona
400
post-template-default,single,single-post,postid-400,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MITÄ KUVATA?

 

Ajattelin, että voisin ensi viikolla toteuttaa kuvapostauksen. Olen kerran aikaisemmin tehnyt tällaisen ja silloin ainakin oli todella hauska päästä kuvailemaan kaikkia eri juttuja. Ja moni teistäkin taisi tykätä! Eli nyt saatte taas ehdottaa, että mitä kuvaan ja kerään kuvat sitten muutamaan erilliseen postaukseen. Viime kerralla kuvasin mm. lempiherkkuni, lompakon sisällön, käsialani, lempimeikkini ja vaikka mitä muuta. Laittaakaa siis ideoita tulemaan niin paljon, kun vain jaksatte! Odottelen täällä jo innoissani, että mitä kaikkea keksitte. Olisi muuten kiva myös samalla kuulla, että onko teillä jotain toivepostauksia joita toivoisitte minun toteuttavan? Tai mitä haluaisitteko jatkossa nähdä lisää?

Sitä ennen kuitenkin vielä muutama kuva tämän päivän asusta. 

Takki Bik Bok // Paita & Housut H&M // Kengät Nike // Laukku Celine // Kello Ur&Penn

Kävimme eilen siskoni kanssa vähän shoppailemassa. Olen jo pidemmän aikaa harkinnut jonkun vähän isomman takin ostoa näin syksylle ja olin niin iloinen löytäessäni Bik Bokista juuri sellaisen takin jonka halusinkin. Pähkäilin hetken tuon tummansinisen sekä harmaan välillä, mutta päädyin kuitenkin lopulta tummansiniseen, sillä mielestäni väri on paljon käytännöllisempi. Olikin tänään kiva vetäistä ihan uusi lämmin takki päälle viileään säähän. Löysin itselleni myös vihdoin ja viimein kunnolliset farkut. Hyvien farkkujen löytäminen on mielestäni aivan älyttömän hankalaa.. Milloin pesu tai väri ei miellytä, tai housut eivät istu kunnolla! Housuista pääsette näkemään kuvia varmasti heti ensi viikon aikana. 


No Comments

Post A Comment