Archives
SINISET FARKUT - Natalia Oona
399
post-template-default,single,single-post,postid-399,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

SINISET FARKUT

 

Takki Bik Bok // Paita Vila // Huivi Cubus // Housut Zara // Kengät Nike // Kello Michael Kors 

Kerroinkin jo eilen, että sain vihdoin ja viimein ostettua itselleni kunnolliset farkut. Tarkoituksena oli alunperin ostaa jotkut ihan tavalliset tummansiniset pöksyt, mutta mistään ei tuntunut löytyvän juuri sellaisia jotka halusin.. Olin ihan unohtanut miten ”hankalaa” hyvien sekä istuvien farkkujen löytäminen voikaan olla ! Milloin malli ei istu ollenkaan tai pesu on ei miellytä omaa silmääni. Siskoni yllytti minut sovittamaan noita housuja Zarassa ja onneksi yllytti. Tykkäsin heti kovasti tuosta mallista, pesusta ja muutenkin kaikin puolin. Nyt minullakin on sitten ainakin yhdet hyvät farkut kaappissa! 

Huomenna on muuten taas tiistai eli videopäivä. Jos rehellisiä ollaan niin en tiedä vielä yhtään, että mitä kuvaisin. Yksi idea mikä mieleeni tuli oli ”get ready with me ” -tyylinen video? Mitä tykkäsitte? Ajattelin, että joku meikki- tai hiusjuttu voisi olla pitkästä aikaa kiva. No, katsotaan mitä keksin! Jos teillä on jotain ideoita niin otan niitä vastaan enemmän kuin mielelläni. On aina kiva kuulla, että mitä sanottavaa teillä on :) 


No Comments

Post A Comment