Archives
MUST HAVE: LEATHER JACKET - Natalia Oona
431
post-template-default,single,single-post,postid-431,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MUST HAVE: LEATHER JACKET

 

Yksi syksyn ”must have” -jutuista on ehdottomasti nahkatakki, tai tekonahkatakki niin kuin minulla. Oma takkini on saatu noin vuosi sitten SheInsidelta ja olen ollut todella tyytyväinen. Juuri sopivan tekonahkatakin löytäminen oli ainakin minulle pieni haaste, sillä minulla oli jo valmiiksi mielikuva siitä millaisen haluan. En löytänytkään pitkään aikaan mistään juuri sellaista, joka olisi miellyttänyt minua täysin. Tai löysin muutaman, mutta en silloin ollut valmis laittamaan takkiin muutamaa sataa euroa. En nimittäin ollut aivan varma kuinka paljon käyttöä takille lopulta tulisi. Olikin niin iloinen, kun löysin juuri haluamanilaisen. Takki on niin helppo yhdistää oikeastaan mihin tahansa vaatteisiin ja se tuo kivasti särmää asuihin! Mielestäni kannattaa siis nähdä vähän vaivaa täydellisen nahkatakin löytämiseen. Nyt kun olen kerran omistanut hyvän tekonahkatakin olisin ehdottomasti tulevaisuudessa valmis käyttämään vähän enemmänkin rahaa, sillä kysessä on kuitenkin sellainen vaate joka säilyy vuodesta toiseen. Lisäksi sille löytyy aina varmasti käyttö ja se on erittäin ajaton. Kannattaa siis nähdä vähän vaivaa täydellisen takin löytämiseen! 

Kiinnostaisiko teitä nähdä ja kuulla lisää omista ”must have” -jutuista tälle syksylle, sekä tulevalle talvelle? Mitkä ovat teidän syksyn pukeutumisen kulmakiviä? 


No Comments

Post A Comment