Archives
YESTERDAY'S - Natalia Oona
428
post-template-default,single,single-post,postid-428,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

YESTERDAY’S

 

Takki H&M // Huivi & Saappaat Zara // Toppi Stradivarius // Housut Dr Denim  // Kello Ur&Penn // Laukku Louis Vuitto

Kerroinkin jo eilen videolla, että flunssani on tehnyt paluuta koko alkuviikon. Eikä helpotusta näy ollenkaan! Olen juonut kuumaa, yrittänyt olla rasittamatta itseäni ja syönyt paljon vitamiineja parantaakseni vastustuskykyä.. Nyt alkaa jo vähän pelottamaa, että ehdinkö tervehtyä ennen viikonloppua. Olen odottanut niin paljon, että pääsemme lähtemään yhdessä kaikkien kavereiden kanssa ulos juhlimaan ja kyllä harmittaa, jos viikonloppu menee flunssan takia ihan sivu suun. Pidetään siis sormet ristissä! En viitsi lähteä puolikuntoisena ulos, sillä sen jälkeen olisin aivan varmasti kuumessa ja ensi viikolla on kauan odotetut Elle Style Awardsit. 

Tänään alkoi muuten Hullut Päivät! Oletteko te ehtineet käydä tekemässä jo ostoksia? Itse en ole edes muistanut katsoa mitä kaikkea siellä onkaan tänä vuonna alessa. Pitäisi tosin löytyä jotain todella kivaa, jotta minut saisi enää lähtemään sinne ihmismassan sekaan. Aikaisempina kertoina olen tainnut käydä joka kerta siellä pyörähtämässä ja olenhan ollut Stockalla muutamat hullaritkin ihan töissä. Muistan, kun muutama vuosi sitten olin aamulla ensimmäisten joukossa jonottamassa ovien avautumissa, sillä silloin tarjouksessa oli lyhyet Uggit todella edulliseen hintaan. En muuten ollut silloin ainut, joka oli tullut hakemaan edullisia kenkiä itselleen. Uggin pisteellä oli silloin aivan älytön ryysis ja kaaos! Ihmiset suunnilleen taistelivat viimeisistä kooista. Silloin tuli sellainen olo, että nämä ovat kyllä ihan kirjaimellisesti hullut päivät. 


No Comments

Post A Comment