Archives
COLORS OF FALL - Natalia Oona
425
post-template-default,single,single-post,postid-425,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

COLORS OF FALL

Takki & Housut Bik Bok // Toppi Stradivarius // Kengät H&M // Kello Ur&Penn // Korut Glitter (saatu)

Eilen oli kiva päästä nauttimaan aurinkoisesta säästä niin monen harmaan päivän jälkeen. Jotenkin kaunis syysruskakin heräsi oikein eloon auringonpaisteessa! Selailin muuten kuvia viime vuodelta ja pakko todeta, että tänä syksynä ei varmaan päästä näkemään samanlaista värien loistoa puissa. Viime vuoden ruska oli nimittäin ihan mieletön! No, saada nähdä.

Tänään olen viettänyt tyypillistä sunnuntaita eli olen löhöillyt verkkareissa ja katsonut telkkarista lentoturmatutkintaa. Sunnuntai ei olisi sunnuntai ilman lentoturmatutkina maratonia. Oletteko katsoneet kyseistä ohjelmaa? Minusta tuo on ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista ohjelmista. Tänään oli ihan mieletön jakso lentokoneesta joka teki hätälaskun vuonna 2009 Hudson jokeen. En tiedä miksi, mutta olen aina ollut vähän kiinnostunut lentämisestä ja siihen liittyvistä jutuista niin tuo ohjelma on kuin minulle tehty. Haaveammattini oli joskus nuorempana olla isona lentäjä. Hehe! Enpä tosin silloin tiennyt, että mitä kaikkea tuo ammatti oikein pitää. Joka tapauksessa, jos ette ole ikinä katsoneet tuota ohjelmaa niin suosittelen katsomaan!

Seuraavaksi ajattelin keittää lisää teetä ja jatkaa sängyllä pötköttelyä. Minulta nimittäin katosi eilen illalla kokonaan ääni. En siis selkeästikään ollut ehinyt tervehtyä vielä kokonaan. Olen tänään ollut koko päivän puhumatta, jotta ääneni ehtisi palautumaan ennen keskiviikkoa. Jos teillä on antaa jotain hyviä vinkkejä, miten saada ääni nopeasti palautumaan niin otan niitä enemmän kuin mielelläni vastaan! Oikein mukavaa sunnuntai-iltaa teille :) Toivottavasti teillä on ollut mukava viikonloppu!


No Comments

Post A Comment