Archives
BLUE COAT - Natalia Oona
421
post-template-default,single,single-post,postid-421,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

BLUE COAT

 

Takki Bik Bok // Huivi Zara // Laukku Mango // Housut Dr Denim // Kengät H&M 

Hei kaikki! Ja ihanaa perjantaita. Mulla on ollut tänään jotenkin erityisen hyvä päivä! En tiedä onko se tuo auringon paiste vai mikä, mutta olen ihan täynnä energiaa. Yksi syy on varmasti myös se, että flunssa on vihdoin kunnolla selätetty. Kohta lähdenkin viettämään päivääni I Love Me -messuille messukeskukseen. Kauneus- ja terveysmessut on ainakin omalla kohdallani ”perinne”, jossa tulee käytyä joka vuosi. Olinpa muuten edellisenä vuonna itsekin kyseisillä messuilla töissä! En kuitenkaan ehdi kirjoittelemaan enempää. Jos olette tänään tulossa messuilla ja satutte näkemään minut niin tulkaa ihmeessä moikkamaan :) 


No Comments

Post A Comment