Archives
HELLO FROM PRAGUE - Natalia Oona
451
post-template-default,single,single-post,postid-451,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HELLO FROM PRAGUE

 

Hei kaikille! Ihan ensimmäisenä pahoitellut pienestä hiljaisuudesta täällä blogin puolella. Koko viikonloppu meni jotenkin aivan älyttömän nopeasti. Olin lauantaiaamusta lähtien oikeastaan koko ajan menossa ja koneen avasin ensimmäistä kertaa eilen illalla yhdentoista aikoihin. Ja silloin mulla alkoikin olemaan jo vähän kiire nukkumaan. Meillähän lähti tänään heti aamusta siskoni kanssa lento Prahaan. Nyt kuitenkin pääsin vihdoin rojahtamaan hetkeksi sänkyyn ja päivittämään vähän kuulumisia teille.

Saavuimme tosiaan tänään aamupäivästä Tsekkiin. Päätimme tällä kertaa olla yhden yön täällä keskustassa yötä ennen kuin suuntaamme loppulomaksi talollemme johon on muutaman tunnin junamatka Prahasta. Äitimme olikin meitä keskustassa vastassa. Kävimme ensimmäisenä viemässä laukut hotellille ja sen jälkeen lähdimme kiertelemään sekä shoppailemaan.

Siitä onkin kohta jo melkein vuosi, kun olen viimeksi ollut Prahassa. Yleensä vain kuljemme lentokentältä juna-asemalle, mutta pitäisi kyllä ehdottomasti alkaa useammin olemaan myös ainakin yksi yö täällä Prahassa. Joka kerta lumoudun uudestaan tämän kaupungin kauneudesta. Pidän myös niin kovasti tämän kaupungin fiiliksestä.

Tänään kävelimme ympäriinsä koko päivän. Lyhyet yöunet, lentomatka, koko päivä kävelyä sekä kauppojen kiertelyä on kyllä vaatinut veronsa. Voisin hyvin nyt nukahtaa tähän sängylle. Lähdemme kuitenkin kohta vielä hotellin alakerran ravintolaan syömään päivällistä. Huomenna ajattelimme lähteä kiertelemään lisää Vanhaakaupunkia ja ehkä käydä samalla myös Kaarlensillalla. Toivotaan, että säät suosivat samalla tavalla kuin tänään! Aurinko paistoi ja lämpömittarikin näytti lähes +15 astetta. 

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille! Palataan taas huomenna. 


No Comments

Post A Comment