Archives
WHAT I WORE YESTERDAY - Natalia Oona
449
post-template-default,single,single-post,postid-449,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

WHAT I WORE YESTERDAY

 

Takki Mango // Neule Gina Tricot // Housut Bik Bok // Kengät Nike // Laukku Louis Vuitton 

Lähdimme eilen oikeastaan heti aamiaisen jälkeen kiertelemään Prahaa. Prahassa on aivan ihana vain kävellä ja kuljeksia ympäriinsä, sillä jokaisen nurkan takaa paljastuu aina toinen toistaan upeampia maisemia sekä rakennuksia. Lopulta päädyimme käymään myös Kaarlensillalla, joka oli muuten ihan tukossa. Hyvä että eteenpäin mahtui kävelemään, sillä turisteja oli niin paljon liikkeellä. Joka tapauksessa päivä kului todella nopeasti ja illalla lähdimmekin junalla kohti meidän taloa joka siis sijaitsee muutaman tunnin matkan päässä. 

Emme ole tehneet vielä mitään muita suunnitelmia tälle lomalle. Saa siis nähdä mitä kaikkea keksimme. Tänään ainakin otamme ihan rennosti. Käymme ruokakaupassa ja teemme jotain hyvää ruokaa yhdessä, puran laukut, käyn läpi Prahan kuvia ja nautin tästä ihanasta auringonpaisteesta! Oikein mukavaa keskiviikkoa teille kaikille. Palataan vielä illalla! 


No Comments

Post A Comment