Archives
BLACK WITH STRIPES - Natalia Oona
444
post-template-default,single,single-post,postid-444,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

BLACK WITH STRIPES

 

Neule Lindex // Paita & Housut H&M // Laukku Mango // Kengät OBJECT (saatu) 

Eilen vietimme päivää kaupungissa nimeltä Zlin! Kiertelimme kaupungissa, kävimme syömässä ja pienessä ostoskeskuksessa shoppailemassa. Löysinkin itse asiassa tuon kuvissa näkyvän neuleen edulliseen hintaan juurikin tuolta kauppakeskuksesta. Olin meinannut jo Suomessa aikaisemmin ostaa tuon, mutta en raaskinut maksaa siitä ihan niin paljoa mitä se maksoi. Ja nyt sain sen 15€ edullisemmin niin voitte kuvitella kuinka iloinen olin! Täällä neule meni vielä hyvin takista, mutta Suomessa ei taida enää ihan näin kevyillä vaatteilla pärjätä.. Vähän muuten jännittää, että miten ihmeessä saan matkalaukkuni kiinni! Mulla oli jo tullessa ongelmia saada se kiinni, sillä kaksi isot takit ja pörröiset neuleet veivät sen verran paljon tilaa. Ja sitten takaisin mennessä mukana olisi vielä yksi paksu neule lisää ja iso takki.. Voi olla, että joudun vähän kerrospukeutumaan lennolle, jotta saan kaikki mukaan! 

Pahoittelut muuten sähläyksestä tämän postauksen kanssa! En tiedä oliko vika koneessani vai missä, mutta jotenkin onnistuin tyhjentämään koko postauksen julkaisun jälkeen. Yritin käydä vaihtamassa muutamaa kuvaa ja yhtäkkiä kaikki olikin kadonnut. Hups! Olin myös iloisesti heittänyt kaikki kuvat jo roskakoriin ja tyhjentänyt roskiksen niin jouduin aloittamaan koko homman ihan alusta! No parempi myöhään kun ei milloinkaan :P Nyt kuitenkin painun oikeastaan suoraan nukkumaan, jotta jaksan herätä huomenna ajoissa. Hyvää yötä! 


No Comments

Post A Comment