Archives
LIGHT PINK SKIRT - Natalia Oona
441
post-template-default,single,single-post,postid-441,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

LIGHT PINK SKIRT

 

Neule H&M // Hame & Kengät Pull & Bear // Laukku Prada (äidiltä lainattu)   

Löysin hiljattain Bik Bokista mustat erittäin paksut sekä lämpimät sukkahousut ja sen jälkeen ne ovatkin olleet todella kovassa käytössä. On ihana pystyä pitämään hameita vielä näin pitkälle syksyyn! Tuntuu, että nuo ovat jopa lämpimämmät kuin monet housuistani.. Miksi en ole aikaisemmin tajunnut ostaa vastaavanlaisia? Hame sekä kengät ovat myös ihan uudet. Molemmat jutut ostin eiliseltä shoppailuereissulta. Ilokseni kauppakeskus Avioniin oli juuri nimittäin auennut Pull & Bearin liike. Tuo vaaleanpunainen hame oli ihan täydellinen löytä ja kiva piristys synkkään syksyyn! 

Tänään emme olekaan tehneet mitään erikoista, kävimme vain keskustassa pyörähtämässä ja kuvailemassa. Ja nyt kohta alamme syömään päivällistä! Kuvasin muuten tänään samalla siskostani asukuvat. Kiinnostaisiko teitä siis nähdä siskoni asu täällä blogissa? Ajattelin, että se voisi olla kivaa vaihtelua. Joka tapauksessa mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille! 


No Comments

Post A Comment