Archives
FRIDAY'S COMFY OUTFIT - Natalia Oona
475
post-template-default,single,single-post,postid-475,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

FRIDAY’S COMFY OUTFIT

 

Takki & Neule Gina Tricot (saatu) // Huivi Zara // Housut Dr Denim // Kengät UGG Australia

Vietin tänään koko iltapäivän toimistolla excel-taulukoita ja numeroita pyöritellen, joten valitsin asuksi jotain mahdollisimman lämpöistä ja mukavaa. Niinä päivinä kun en oikein tiedä mitä laittaisin päälle turvaudun yleensä aina joko kokomustaan tai mustavalkoiseen asuun. Niiden kanssa ei voi mennä vikaan! Päätin myös vihdoin korkata uudet Uggini. Ostin nuo viime helmi-maaliskuussa Floridan reissulta, mutta en silloin enää pääsyt käyttämään niitä kuin ehkä kerran tai kaksi. Nyt kengät pääsivät siis kunnolla käyttöön. Uggit ovat mielestäni niin hyvät ja ennen kaikkea mukavat kengät tällaisiin päiviin kun ohjelmassa ei ole mitään töitä erikoisempaa. 

Nyt löhöilen sohvalla ja katson tässä samalla telkkarista tulevaa Fast And Furious leffaa. Ajattelin painua tänään ajoissa nukkumaan, sillä olen vieläkin vähän poikki eilisen jäljiltä. Mulle iski nimittäin eilen heti aamusta aivan tajuttoman paha migreeni, joka kestikin sitten ihan iltaan asti. Tänään on ollut vielä jotenkin vähän nuutunut tuon migreenin jäljiltä. En muistakaan milloin mulla olisi ollut viimeksi niin tuskainen olo kuin eilen. Kiva sitten huomenna herätä ajoissa virkeänä uuteen päivään. Leppoisaa perjantai-iltaa teille kaikille ! 


No Comments

Post A Comment