Archives
PUNAISTA - Natalia Oona
471
post-template-default,single,single-post,postid-471,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

PUNAISTA

 

Takki Oasap.com (saatu) // Neule H&M // Huivi Cubus // Laukku Mango // Housut Dr Denim // Kengät Nike

Tällaiselta näytti lauantain asuni, jolloin kävin keskustassa moikkaamassa ystävääni Liinaa. Sain punaisen takkini viime talvena Oasapilta ja tuo on kyllä yksi lemppareistani. Kunnon piristävä väri! Pitäisi uskaltaa ostaa enemmän vaatteita sekä asusteita pirteissä ja kirkkaissa väreissä. Niillä saa niin helposti luotua eloa yksinkertaisiinkin asuihin. Tällä hetkellä haluaisin erityisesti löytää ihanan sähkönsinisen neuleen. Jos jollain on vinkata, että mistä voisin löytää sellaisen niin otan vinkkejä enemmän kuin mielelläni vastaan. 

Kiitos vielä kaikista piristävistä kommenteista eiliseen postaukseeni. Tänään mulla onkin ollut jo paljon parempi päivä! Ja huomenna on tiedossa muutakin ohjelmaa kuin pelkkiä blogijuttuja kotona niin se piristää vielä entisestään. Teimme myös kaveripariskunnan kanssa vähän suunnitelmia viikonlopulle. Ajattelimme perjantaina viettää yhdessä ja syödä raclettea, nam! Yksi syy lisää odottaa viikonloppua, sen lisäksi että sunnuntaille on luvattu aurinkoista säätä. Nyt alan etsimään jos saisin jostain netistä katsottua Lindsay -sarjaa. Mukavaa iltaa kaikille! 


No Comments

Post A Comment