Archives
15 X BEST RESTAURANTS IN PRAGUE - Natalia Oona
1058
post-template-default,single,single-post,postid-1058,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

15 X BEST RESTAURANTS IN PRAGUE

Niin moni teistä usein kyselee vinkkejä Prahaan, joten ajattelin nyt laittaa teille kaikki parhaat ravintolavinkit kasaan yhteen postaukseen. Oon aikaisemmin tehnyt yhden matkaoppaan Prahasta, sen voitte kurkata tästä. Tuossa kuitenkin ravintoloiden osuus jäi vähän lyhyeksi, ja hyviä ruokapaikkojahan täällä riittää (ja vielä edullisia sellaisia) eli tässä tulisi!

So many of you have been asking for some tips to Prague, so I decided to collect all the best restaurant tips into a one post. I’ve done one travel guide to Prague last year, and you can check it out here. On that post I didn’t include that many restaurants, and there is so many good restaurants here (and even cheaps ones) so here comes!

Alriso Italiana 

Aivan älyttömän hyvä Italialainen ravintola aivan Prahan sydämessä. Sen lisäksi, että ruoka ja palvelu on mieletöntä, kaikki ruuat ovat täysin gluteenittomia. Iso suositus tälle! Meillä on tapana käydä täällä lounaalla.

A really good Italian restaurant right in the middle of Prague. Besides the good food and the amazing service, all the dishes are fully gluten free. I really recommend this place! We usually go here for lunch.

Monarch – EDIT: Paikan nimi ja omistaja on vaihtunut, enkä voi enää missään nimessä suositella tätä ravintolaa :(

Tunnelmallinen ja hyvä tapas -ravintola. Heillä on ihana sisustus sekä hyvät viinit että kuohuviinit!

Really cozy and a good tapas restaurant. They have lovely interior and good wines and sparkling wines!

La Piccola Perla

Mä oon itse asiassa menossa tänne syömään tänään illalla ensimmäistä kertaa. Vanhempani ovat käyneet täällä aikaisemminkin usein syömässä. Pizzat ovat kuulemma aivan mielettömän hyviä! Jos ootte siis Prahassa ja haluatte viettää tunnelmallista iltaa pizzan sekä viinin merkeissä niin suosittelen tätä!

I will actually eat here tonight for the first time. My parents have eaten her before many times. Thy’ve told that the pizzas are just amazing. If you are in Prague and you want to have a cozy evening, drink some wine and eat some pizza, I recommend this!

Agave 

Voisin aika luottavaisin mielin sanoa, että tämä on Prahan paras meksikolainen. Täällä ollaan käyty muutamaankin kertaan. Ravintola on sisältä upea, ruoka on hyvää sekä samoin heidän drinkkinsä ovat kokeilemisen arvoisia!

I think that it’s safe to say that this is the best Mexican place in Prague. We’ve been here a few times. The restaurant looks great, the food is amazing and their drinks are defiantly worth of trying! 

K The Two Brothers 

Tätä en oo vielä ehtinyt käydä kokeilemassa, mutta kaiken kuulemani mukaan kyseessä on Prahan paras Intialainen. Odotan kovasti, että pääsen testaamaan tämän! Ehkäpä voitaisiin kokeilla, jos heillä olisi vielä huomenna tilaa..

I actually haven’t tried this one out yet, but from what I’ve heard it’s supposed to be the best Indian place in Prague. I’m really looking forward to try it out! Maybe we could try to see if they have tables for tomorrow..

Beef Bar 

Nimi kertoo oleellisemman. Mielettömän hyvät, tuoreet lihat! Me käydään täällä aika usein syömässä, ja mä rakastan syödä beef tartaria täällä.

The name tells pretty much all. Amazing, tasty, fresh meat! We eat here pretty often, and I love their beef tartar! 

Bruxx

Kiva sekoitus merenantimia, Ranskalaista sekä Belgialaista kettiötä. Suosittelen kokeilemaan heidän simpukoitaan! Hyvä tunnelma sekä sistustus.

A nice mix of seafood, French and Belgian kitchen. I recommend to try their mussels! Good athmosphere and interior.

CoaEDIT: En suosittelisi enää tätä paikkaa sushille. Paljon parempi vaihtoehto on Yami Sushi House.

Mä tykkään heidän susheistaan, erityisesti rullista! Paikka on pikkaisen ylihinnoiteltu, mutta helppo lounaspaikka.

I like their sushis, especially the rolls. The place is a bit over priced, but it’s just easy to grab a lunch here. 

Wine Food

Tästä oon tehnyt oman postauksenkin, sillä ruoka on niin mielettömän hyvää. Jutun voitte kurkata tästä.

I’ve done a whole post about this place, since the food is so amazingly tasty. You can check out the post here

V Zátiší EDIT: Täällä on vaihtunut myös henkilökunta eikä ruoka ole enää yhtä hyvää mitä ennen. Ylihintainen nykyiseen tasoon nähden! Paikka on kuitenkin ihana ja ruoka on hyvää, mutta ei ihan näiden aikaisempien hehktusten arvoinen.

Mun ylivoimainen suosikkiravintolani Prahassa! Paikka on Prahan hintatasoon nähden vähän arvokkaampi (fine dining), mutta ehdottomasti kokemisen arvoinen. Voisin syödä täällä joka ikinen kerta, kun oon täällä käymässä… ISO suositus! Ja vielä suosittelen kokeilemaan heidän Intialaisen maistelumenuuta.

My absolute favourite restaurant in Prague! This place is a bit more pricy if you compeer to the average price range in Prague (it’s a fine dining place), but it’s absolutely worth of trying. I could eat here everytime, when I come to Prague.. I REALLY recommend this! And I recommend to try their tasting menu. 

OBLACA

Ravintola on tornissa, 66 metrin korkeudessa. Voitte siis kuvitella mitkä näkymät täältä on. Voit siis syödä ja ihastella näkymiä! Ruoka ei kuitenkaan hintaan nähden ole kovin erikoista, mutta näkymä ja paikka tekevät tästä käymisen arvoisen. Heiltä löytyy myös pelkkä baari, jos haluat vain käydä kurkkaamassa näkymiä!

The restaurant is in a tower, 66 meter high up. So you can just imagine the view from up there. You can eat and enjoy the view! The food is average compared to their prices, but the view and the place makes it worth of visiting. They also have just a bar if you want to go and check out the view!

Umami Sushi

Todella hyvä lounaspaikka. Lounaaseen kuuluu myös keittö sekä valitsemasi sushit tai muu ruoka. Täällä käytiin äidin kanssa viimeeksi perjantaina lounaalla, eikä jouduttu pettymään tälläkään kertaa!

A good lunch place. The lunch includes also a soup and the sushis of your choice or some other dish. We ate here latest on Friday with mom, and once again we were happy with the food! 

U Prince – Rooftop terrace

Täällä kannattaa pysähtyä vaikka lasillisella viiniä tai teellä. Kattoterassilla voi myös syödä, ruoka ei ole erikoista ja paikka on aika kallis muuhun hintatasoon nähden. Joka tapauksessa kiva paikka viettää kesäiltaa aivan Vanhankaupunkin aukion kupeessa.

Here you should stop by for a glass of wine or for tea. You can also eat at the rooftop, the food isn’t anything special and a bit pricey compared to average in Prague. Anyways nice place to spend summer evening right by the Old Town square. 

Hotel Kingscourt – Brassarie

Hyvä paikka pysähtyä niin aamiaiselle, lounaalla kuin päivällisellä. Et varmasti joudu pettymään! Paikka on myös aivan keskustassa, Palladium ostoskeskusta vastapäätä. Heillä on myös ihana ulkoterassi, joka on talvisin lämmitetty. Siinä on ihana istua, syödä ja katsella kaupungin vilinää.

A good place to stop by for breakfast, lunch or dinner. You won’t be disappointed! The place is right in the center, across the road from Palladium. They have nice terrace, and it’s heated during winter time. It’s nice to seat out, eat and watch people pass by. 

Choco Cafe 

Tämä ei nyt ole ravintola, mutta laitetaan tähän loppuun vinkkaus kahvilasta joka on oikea suklaataivas! Paikka on perheen omistama ja heidän kaakaonsa on kokeilemisen arvoinen. Kiva paikka pysähtyä herkuttelemaan suklaalla tai kakun palasella.

This is not a restaurant, but maybe we can end the post with a tip of a cafe that’s a real chocolate heaven! The place is family owned and there hot chocolate in totally worth of trying. Nice place to stop by to enjoy some chocolate or some cake! 

+ + +

Mlýnec

Mun oli pakko tulla lisäämään tähän näin jälkikäteen tämä paikka, koska olin aivan kokonaan unohtanut tämän. Ravintola on samaa ketjua suosikkini V Zátišín kanssa. Paikka on aivan Kaarlen sillan kupeessa aivan mielettömällä paikalla. Todella upea paikka viettää romanttista iltaa! Ruoka on myös älyttömän hyvää, mutta samoin kuten V Zátiší, paikka on vähän arvokkaampi.

I had to come and add this place afterwards, because I had totally forgotten to write about this place. The restaurant is in the same chain as my favourite place V Zátiší. The place is right next Charles bridge with an amazing view. Perfect place to have a romantic evening! The food is delicious, but as like V Zátiší the place is bit more pricey. 


14 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Wow! So yummy and beautiful places. The next time I travel to Prague, I will have to top by and try it out. 😊 Merci for sharing. ❤LA BIJOUX BELLA❤ | BY MIA | A Creative Lifestyle Blog

 • janina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi! Ootteko testanneet Prahan Ambiente Brasileiro ravintolan? 😊 ihan super!

 • Nelli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oletko käynyt sellaisessa ravintolassa kuin Marina? Käytiin pari vuotta sitten Tsekkiläisen ystäväni ja hänen paikallisten kavereidensa kanssa siellä syömässä. Ravintola sijaitsee Vltavan rannassa ja tarjoilee italialaista. Suosittelen!:)

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei olla käyty ! 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo kiitos ollaan käyty! 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  You should defiantly do that!! 😊 Have a great Sunday!

 • MK
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei mikä malli se kahvikone on jota kehuit? 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nespresson-kahvikoneet siis 😊 Mallina mulla on kokemusta tuosta ”Citiz” -koneesta ja oon tykännyt niin paljon! Erityisesti juuri nuo Nespresson kapselit tekee sen miksi heidän koneensa ovat mun suosikkeja!

 • Anni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kummatkin omat Prahan lempiraflat myös sun listalla – Mlynec ja La Piccola Perla. Todella iso suositus täältäkin!

 • elvira
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Linkkasin äidilleni tämän postauksen ja he kävivät V Zátišíssa tänään syömässä. Tykkäsivät kovasti!! Että kiitos näistä sun hyvistä vinkkipostauksista. Itellä tulee Tukholman raflavinkit käyttöön pian 😉

 • Anni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos hyvistä vinkeistä! Palattiin juuri Prahan reissulta, jossa päästiin kokeilemaan kolmea suosittelemaasi paikkaa. Oikein maukasta ruokaa oli kaikissa; Alrisossa, Agavessa ja Hotel Kingscourt Brasseriessa. Agavessa paras palvelu. 😊 Kiitos vielä, oli oikein osuvat vinkit!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Todella kiva kuulla, että vinkeistä oli hyötyöä ja että tykkäsitte paikoista <3 Toivottavasti oli muutenkin ihana reissu =) Kivaa loppuviikkoa sulle <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi miten ihana kuulla, että he tykkäsivät <3 Sekä tosi kiva, että mun vinkit on tulleet käyttöön!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Molemmat on kyllä super hyviä! =)

Post A Comment