Archives
RUFFLES & DENIM - Natalia Oona
1112
post-template-default,single,single-post,postid-1112,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

RUFFLES & DENIM

Shirt H&M – similar here / Jeans Zara – similar here / Heels Louboutin / Bag Gucci – adlinks / linkit mainoslinkkeä

Kaivoin mun mom -farkut kaapista esiin ennen kun lähdin Prahaan. Ostin nuo talvella Zarasta, mutta en oo päässyt niitä paljoa vielä käyttämään. Nyt kun kevät on todella tehnyt tuloaan niin näilläkin housuilla tarkenee. Oon todella tykästynyt taas farkkuun, sekä vähän revittyihin housuihin. Jotta asu ei olisi niin arkinen niin vedin jalkaan korkkarit, ja musta tämä oli todella toimiva lookki! Täydellinen keväiseen tai kesäiseen päivään.

Nyt ollaan tosiaan takaisin Tukholmassa. Lennettiin eilen Berliinin kautta kotiin. Varattiin lennot taas niin viime tipassa, että välilasku Berliinin kautta osoittautui fiksuimmaksi ratkaisuksi. Puolen tunnin vaihto meni hyvin, toisin kuin meidän lento Berliiniin. Tai lennossa ei nyt ollut mitään vikaa, mutta matka taittui pienellä propellikoneella aivan järkyttävä turbulenssissa. En muista milloin olisin todella ollut noin peloissani. Erityisesti laskeutuminen oli todella epämiellyttävä, kone heitteli niin paljon joka suuntaan, että jouduin jopa kaivamaan oksennuspussin varuiksi esille. Nyt on taas ihana olla kotona!

Mä oon koko eilisen illan editoinut teille videota viimeisiltä päivältä Prahasta. Joka päivä vlogin julkaiseminen osoittautui todella huonoksi ideaksi, mulla ei vaan yksinkertaisesti aika riittänyt kaikkeen. Oonkin päättänyt, että jatkossa niputan aina enemmän päiviä yhteen vlogiin. Ainakin siihen asti kunnes ehkä joku päivä saan jonkun avuksi editoimaan noita ;) Haha no ei, mutta toivottavasti ymmärrätte tämän!

I packed with me my mom jeans before I left to Prague. I bought those last winter from Zara, but I just haven’t used them much. But now since spring is here you can wear those jeans without  freezing. I’ve lately really fallen in love with denim, jeans and especially cut out jeans. I put heels on with the jeans so the look wouldn’t be too casual, and I think it was a such a good look. Perfect for spring or summer days. 

Now we are finally back in Stockholm. We flew home yesterday, and we had a stopover in Berlin. It was the smartest choice to fly through Berlin since we booked the tickets so last minute, as usual. It was actually super easy and good change since we had only 30 minutes there, other like our flight to Berlin. Or there was nothing wrong with the flights, but we flew with a super small propel plain and the turbulence was horrific. I don’t remember last time I was that scared. Especially the whole landing was terrible, the plane was ”jumping” so much that I almost needed to pull out the puking bag, for first time ever. Now it’s so nice to be home again! 

The whole last night I was editing the vlog from our last days in Prague. Publishing a vlog everyday turned out to be such a bad idea, I simply ran out of hours in a day. I’ve decided to put more days to a one vlog from now on. At least until I have someone editing the vlogs for me ;) Haha just kidding, but I hope you guys understand! 


18 Comments
 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tykkään blogistas tosi paljon, mutta noi lukuisat kirjoitusvirheet rokottaa todella paljon 😟

 • Roosa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sulla on viime aikoina ollut todella tyylikkäitä asuja ja ihania kuvia näissä postauksissa:)!!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pitää yrittää jatkossa taas kovemmin ettei niitä tulisi. Ymmärrän, että tekstiä jossa on paljon virheitä on raskas lukea. Oon vaan niin sokea omille virheilleni, eikä word luonnollisesti bongaa kaikkia jos jokin sana on esim kaksi kertaa yms :/

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Todella kiva kuulla, kiitos <3

 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Love the casual jeans look with a nice white top! 😊 LA BIJOUX BELLA | BY MIA | A Creative Lifestyle Blog

 • Marianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Todella tyylikäs asu 😊 xx https://www.mariannelle.com

 • Jeannay
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vau miten upea asu! 😊

 • Annai
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei osaatko neuvoo, et mite pääsee kätevästi bussilla tai junalla arlandan lentokentältä mall of scandinaviaan? Vai suositteletko jotain muuta shoppailu paikkaa Tukholmassa? 😊

 • Avril
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä kaipailisin review-tyylistä postausta noista kengistä! Lähteekö punainen pohja tosiaan kulumaan heti kevyessäkin käytössä? (Multa joka tapauksessa iso respect ihmisille, jotka pystyy kävelemään noin korkeissa Louboutineissa – kuulemma epämukavat?)

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Thank you <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos paljon 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana kuulla, etteivät virheet ole hankaloittaneet sun lukemista. Yritän tietenkin korjata aina virheet, ei siis ole kyse siitä että olisin vaan huolimaton. Ei vitsi miten mieletön kuulla <3 Käytän niin paljon aikaa tähän niin todella mukava kuulla, että koet blogini kehittyneen 😊 Kiitos sulle ihanasta kommentistasi ja kivaa alkanutta viikkoa <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos =) !

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä menisin mieluummin keskustaan shoppailemaan 😊 Sieltä löytyy enemmän ja parempi liikkeittä! Ja nyt vielä kun säätkin on hyvät 😊 Mutta tottakai Mall Of Scandinavia on kätevä, kun kaikki on saman katon alla ja onhan kauppakeskus itsessään uusi, upea ja kiva. Kentältä pääset helpoiten lähijunalla Solnaan. MOS on siis aivan Solnan juna-aseman vieressä 😊 Lähijunat lähetävät ainakin terminaali 5:sesta!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti voin tehdä review -tyylisen jutun, mutta ajattelin vielä muutaman kerran enemmän käyttää noita ennen sitä 😊 Ainakaan vielä ei oo lähtenyt pohja kulumaan! Ja mun on pakko sanoa, että nuo ei ole epämukavat. Tottakai noi on ihan sika korkeat, joten jos jalka ei oo ehkä tottunut olemaan noin päkiällä niin kenkä on epämukava. Musta kuitenkin nuo on olleet tukevat ja hyvät jalassa 😊

 • milkainnamaaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Niin kauniit kuvat! Ja noi kengät, oooooh my!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos kovasti <3

 • Emilia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  UPEAT KENGÄT! <3 Ja muutenkin ihana, freesi asu!

Post A Comment