Archives
FIRST SPRING OUTFIT IN STOCKHOLM - Natalia Oona
1119
post-template-default,single,single-post,postid-1119,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

FIRST SPRING OUTFIT IN STOCKHOLM

Neule NA-KD here (adlink) / Shirt Zara / Jeans Zara / Shoes Zara / Bag Gucci / Sunglasses Celine

Kerrankin voin sanoa ettei oikeasti voisi viikko paremmin alkaa. Vaikka edellisyönä käännettiin kelloja, ja viikonloppuna tuli valvottua vähän niin heräsin silti tänään virkeänä ilman herätystä jo kahdeksan aikaan. Rakastan herätä ajoissa ilman herätystä, ihan paras fiilis. Ikkunoista paistoi sisään aurinko siniseltä taivaalta! Koko aamun siivosin meillä kotona, pesin kaiken seinistä lattioihin ja pyykkeihin. Vitsi mikä fiilis kun kotona on kaikki ihan tiptop! Pienen kodin ainut miinus on se, että täällä tulee niin nopeasti sotkuista. Riittää kun jättää yhtenä aamuna vaatteet sohvalle ja tiskikoneen tyhjentämättä niin heti tuntuu, että kotona on kunnon kaaos. Nyt siis aion todella pitää kodin siistinä kun kerrankin oon siivonnut kunnolla kaiken.

Siivouksen jälkeen lähdin lounas treffeille. Oli ihana istua auringossa, mittari näytti +17 ja mun mukaani ottama takki oli ihan selkeästi turhaan mukana. Mutta tiedättekö sen fiiliksen kun ulkona on ensimmäisiä päiviä oikeasti lämmin, ja kotona sitten pohtii tarkeniskohan sitä ilman takkia vai ei? Oon kuitenkin oppinut että parempi ottaa se mukaan, kuin palella.. Super tehokas ja hyvä maanantai! Tuntuu että mustakin on taas kuoriutunut ihan uusi ihminen näin hyvän sään myötä. Oonko ainut joka saa miljoona kertaa enemmän energiaa kun aurinko paistaa ja lämpöasteet kohoaa?

Toivottavasti teillä on ollut hyvä maanantai!

Photos Linda Juhola


17 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Such a cute Spring look … a white crisp shirt is always a winning idea! 😊 LA BIJOUX BELLA | BY MIA | A Creative Lifestyle Blog

 • Iida
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana asu! Itseltäni löytyy lähes samanlaiset asun osat, mutta ei ole tullut mieleen yhdistää. Sun asuista saa muutenkin todella paljon ispiraatiota omaan pukeutumiseen. 😊

 • Kiia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tyylikäs asu! Sulla on kyllä silmää pukeutumiseen 😊 Näistä kuvista inspiroituneena on huominen asukin jo valmiina.

 • SofiaEmilia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mustakin tuntuu että tää meidän 53 neliöinen kaksio on ihan kaaoksen vallassa jos keittiön pöydällä ja tasoilla lojuu astioita tiskikoneen tyhjäämättömyyden takia taikka vaatteita on kasoissa pitkin lattiaa, en tykkää yhtään :’D Ihana ja tyylikäs asu, ihana sinä 😊 Onneks kevät alkaa pikkuhiljaan olemaa täällä!

 • Marianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tukholmassa on todella ollut upeat säät 😊 UPEA LOOK! xx http://mariannelle.com/

 • Janette
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sun asut on vaan kerta toisensa jälkeen täydellisiä!<3 ja pystyn kyllä hyvin samaistumaan tohon että kevään edetessä tunnen itseni paljon paljon tehokkaammaksi. 😊

 • MK
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana asu! Mulla ihan sama fiilis, oon kuin uusi ihminen kun mennään kesää kohti. Saan aikaan moninkertaisesti verrattuna synkimpään vuodenaikaan.

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Thank you so much 😊 Have a great week <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos paljon ja niin ihana kuulla, että saat inspiraatiota mun asuistani 😊 Kivaa alkanutta viikkoa sulle!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi kiitos <3 Ja jes, mikään ei oo parempaa kun se että on asu mietittynä seuraavalle päivälle valmiiksi !

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tiedän tunteen 😃 Ja kiitos paljon <3 On niin ihana päästä pukeutumaan vähän kevyemmin, käyttämään jotain muutakin kun vaan lämpimiä vaatteita 😃 Sekä vitsi miten paljon energiaa aurinko tuo!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No on, ihan mielettömän hyvät säät 😊) Kiitos Marianne <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No voi kiitos paljon <3 Kiva kun oot tykännyt 😊 Joo ihan mieletöntä miten paljon enemmän energiaa voikaan olla. On ihana heti aamusta herätä auringon paisteeseen, eikä siihen että ulkona on pimeää ja sataa räntää ;D

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitokset! Joo huomaan saman miten paljon aikaansaavampi, sekä tehokkaampi musta tulee myös kevään ja kesän myötä =)

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan ihana kuulla <3

 • JJ
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi tyylikäs asu! Sulla on erityisesti viime kuukausina ollut tosi inspiroivia asuja, niissä on monesti sopivasti jotain särmää josta itse tykkään 😊 Ja mun mielestä tosi rohkeaa ja fiksua alkaa tehdä videoita englanniksi, tekisin sun asemassa ehdottomasti samoin. Sitäpaitsi puhut ihan sujuvasti ja luontevasti. Tsemppiä ja menestystä videoihin, jään ehdottomasti seurailemaan samaan malliin kuin ennenkin 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan mieletön kuulla, kiitos 😊 Tuntuu että koko ajan löydän paremmin ja paremmin sitä omaa tyyliäni! Ja ehkä tietenkin oon täältä Tukholmasta saanut vähän vaikutteita =) Ja kiva kuulla, että tuo on susta hyvä veto. Musta on kiva haastaa itseäni ja kokeilla jotain itselleni erilaista. Oon sitä mieltä, että jos haluaa jotain uutta niin tällöin täytyy myös tehdä jotain uutta. Kiitos vielä tsempistä ja ihana että seuraat jatkossakin <3

Post A Comment