Archives
KAUNEUSHAASTE - Natalia Oona
1139
post-template-default,single,single-post,postid-1139,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

KAUNEUSHAASTE

Varhaisin meikkimuistosi?

– Tämä nyt ei ehkä ole varhaisin, mutta muistan niin elävästi kun oon alkanut joskus 5-6 luokalla ”meikkamaan”, eli tosin sanoen käytiin ostamassa Maybellinen dream matte mousse -meikkivoidetta ja vielä vaaleimmassa sävyssä joka myynnissä oli. Tuota sitten käytin koko kasvoille, jep myös huuliin. Näytin varmaan ihan haamulta, lukuunottamatta paakkuisia ripsiä joihin sudin niin paljon ripsaria kun purkista irtosi. Pakko vielä sanoa, että tuo kuiva mousse ei sopinut pintakuivalle iholleni ollenkaan.

Mitä meikkejä löytyy käsilaukusta?

– Mulla on aina laukussa huulipuna jota mulla sinä päivänä sattuu olemaan huulilla sekä Max Factorin huulikiilto. Tuo huulikiilto on yksi mun suosikeista! Muita meikkejä kannan todella harvoin mukana.

Lempituoksusi?

– Ennen vaihdoin tuoksua aina sen jälkeen kun olin käyttänyt yhden hajuveden loppuun. Viime kesänä löysin Lancomen La Vie Est Belle tuoksun johon tykästyin niin paljon, että siitä on mun tullut mun vakkarini. Tuo on siis ainut tuoksu jota oon käyttänyt kohta vuoden.

Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

– Mun paras kauneusvinkkini on pitää ihosta hyvää huolta, puhdistaa kasvot huolellisesti kaikesta meikistä, kosteuttaa ihoa hyvin ja nukkua hyvin. Niin sisäisesti juomalla vettä, kuin ulkoisesti käyttämällä hyviä tuotteita, jotka sopivat juuri omalle iholle. Oon myös huomannut miten tärkeä uni on iholle, lyhyet yöunet näkyvät nopeasti myös kasvoilla. Mun iholleni tekee hyvää pitää välillä täysin meikittömiä päiviä. Antaa vaan ihon hengittää!

Uusi kosmetiikkalöytösi?

– Ostin hiljattain Anastasia Beverly Hillsin contour cream kitin, johon oon aivan täysin ihastunut. Ehdottomasti rahan arvoinen tuote!

Ikimuistoinen virheostoksesi?

– En oo tehnyt kovin montaa virheostosta, sillä yleensä mietin aina etukäteen tarkkaan mitä meikkejä tai ihonhoitotuotteita ostan. Jos nyt joku pitää sanoa niin olin pitkään halunnut kokeilla Konjac sientä, ja se ei saanut ainakaan mua vakuutetuksi. Se ei siis saanut kuin muutaman käyttökerran.

Tätä en varsinaisesti ostanut, mutta kokeilin kädelleni jenkeissä Tarten huulilakkoja. No ne jumahtivat kämmenselkääni kiinni kolmeksi päiväksi. Hanksin kättä kaikilla mahdollisilla poistoineilla, öljystä kuoriiviin tuotteisiin, mutta siinä ne pysyivät. Lopulta sain ne pois parin päivän jälkeen kun sinnikkäästi hankasin ja tietenkin ne kuluivat, mutta vähän jäi sellainen olo, että uskaltaako tätä huuliin käyttää? Tietenkin käden iho on aivan eri asia kuin huulet, mutta oli vähän liian tujua tavaraa mun makuuni. Mutta jos kaipaatte huulilakkaa, joka todella oikeasti pysyy niin suosittelen kokeilemaan Tartea!

Meikkivoiteella vai ilman?

– Meikkivoiteella. Mun iho vaan ei ole niin tasaisen värinen kuin toivoisin niin joudun turvautumaan meikkivoiteeseen. Kesäisin tai helteellä tosin suosin BB tai CC -voidetta.

Eyeliner vai kynä?

– Toivoisin niin että voisin vastata eyeliner. Oon yrittänyt harjoitella tekemään hyvät rajaukset, mutta jostain syystä en vaan onnistu. En saa vaan tasaista, siistin näköistä jälkeä aikaiseksi. Eikai auta muuta kuin harjoitella lisää! Mutta vastaan siis kynä, koska tällä hetkellä vielä se on ainut jolla onnistun.

Tuote jota ilman et tule toimeen?

– Maybellinen Fit Me -meikkivoide, joka on ollut mun luottotuotteeni viimeisen viiden tai neljän vuoden ajan. Oon niin iloinen kun oon löytänyt meikkivoiteen joka sopii iholleni niinkin täydellisesti kun tuo. Toinen on varmaan mun kulmatuotteeni, eli Nakd basic paletti ja kulmasilvellin.

Tuote jota haluaisit kokeilla?

– Oon viime aikoina lukenut paljon Too Faced:in better then sex -ripsarista. Niin moni, oma siskoni mukaanlukien, on hehkuttanut sitä niin paljon. Se on siis seuraavaksi mun ostoslistallani! Innolla odotan, että pääsen tätä kokeilemaan.


10 Comments
 • Merja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ihana tuoksu tuo La Vie Est Belle, olen myös iki-ihastunut siihen, vaikkakin käytän arkisin vaihtelevasti myös muita esim. Cuccin tuoksuja.

 • Marianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Huippu kiva postaus kun sinulla aina niin upea meikki 😊 Itse voisin suositella myös Benefitin They’re Real! – ripsiväriä – se on minulle tuote josta en ikinä luovu 😊 xx http://mariannelle.com

 • Iina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Pakko mainita tuosta Better than Sex ripsiväristä että itselleni se ei toiminut. Mulla käytössä vedenkestävä versio ja se on tosi vetistä. Kestää siis kuivua tosi pitkään ja tahrii yläluomet päivän mittaan. Toivon että se normaali pinkki olisi parempaa mutta en suosittele sitä vedenkestävää 😃 Konjac sienestä taas itse tykkäsin kovasti mutta voi olla että se ei kaikilla toimi. Puhdistaa meikit paljon paremmin kuin pelkällä puhdistusaineella pesu. Toinen mitä voisin suositella on patterikäyttöinen kasvoharja. Kuorii ihoa tosi hyvin ja ainakin oma pintakuiva herkkä iho tuntuu paljon pehmeämmältä 😊

 • Elina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ihan paras ripsari kyllä! Suosittelen 😊 toki jollakin jokin tuote toimii ja toisella taas ei, mutta kannattaa kokeilla! Kiva postaus 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Se on kyllä ihan mielettömän hyvä tuoksu <3 Pitääkin käydä tuoksuttelemassa myös Guccin hajuvesiä!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ihana että pidit 😊 Oon kuullut tuosta niin paljon suosituksia, että pakko käydä ostamassa se seuraavaksi! Ja kiva kuulla, että säkin oot siitä tykänny =)

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Haha niin mäkin! Sen takia oli pakko jakaa tuo muisto tässä 😃 Eikä! Mä löysin aurinkopuuterin vasta myöhemmin, sitä ennen käytin poskipunaa aivan liikaa. Ei muuten ollut kovin hyvä yhdistelmä tuon vaalean sävyisen matte moussen kanssa :’D Ja totta! Nykyään tosi nuoretkin osaa tehdä hyvännäköisiä meikkejä. Vähän oli eri trendit silloin mun aikoina 😃 Niin kuin sanoit niin ainakin nuo on hauskoja muistoja =)

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Eikä, ikävä kuulla ettet sä oo siitä tykännyt. Mä oon suunnitellut kokeilevani juuri sitä normaalia pinkkiä, yleensä en käytä vedenkestäviä ripsareita. Paitsi nyt mulla on sellainen, kun vahingossa ajatuksissani ostin vedenkestävän normaalin sijaan 😃 Mulla on itse asiassa ollut käytössä tuollainen patterikäyttöinen kasvoharja, mutta tällä hetkellä käytän puhdistukseen kookosöljyä niin musta sen käyttö toimii ihan käsin parhaiten 😃 Oon ihan hurahtanut kookosöljyyn! Kiitos kuitenkin vinkistä 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ehkä mun täytyy nyt käydä ostamassa se niin pääsen kokeilemaan myös! Tosi kiva että pidit <3

 • Avril
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Too Faced Better Than Sex -ripsari on mun mielestä myös tosi hyvä, saatavuus on vaan aika huono Suomessa. Anastasian tuotteet taas on ihan parhaita, varsinkin contour kitit. Hyvä postus!! Ainoana miinuksena se, että osa tuotteista on eläintestattuja.

Post A Comment