Archives
THINKING ABOUT A NEW HAIR COLOR - Natalia Oona
1200
post-template-default,single,single-post,postid-1200,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

THINKING ABOUT A NEW HAIR COLOR

Oon näin kesän myötä alkanut haaveilemaan vähän vaalemmasta väristä. Vaikka tykkäänkin tästä tummasta paljon niin olisi kiva saada väri enemmänkin keski- kuin tummanruskeaksi, ja saada päälle vielä vähän raitoja. Sellaista vähän auringon vaalentamaa fiilistä. Kahteen kertaan multa on jo mustaa tästä kampaajalla vaalennettu pois, mutta musta on aika sellainen väri jonka pois saaminen vie aikaa. Varsinkin kun mulla on se ihan vaalea värikin vielä siellä alla. Hyvä kampaaja olisi siis hakusessa! Mitä te tykkäätte tällaisista raidoitetuista tai balyage -tyylillä vaalennetuista hiuksista? Vai mitä mieltä te ootte? Mitä mun oikein pitäisi tehdä, kun on vähän sellainen olo, että jotain muutosta kaipaisin tähän lookiin?

During the summer time I’ve started to feel like I want to dye my hair a bit lighter. Even though I still like the dark color, I feel like I would want to have my hair color closer to mid brown than dark brown, and to top that off with some highlights. To have that kind of sun bleached vibe.. The last two times when I’ve been at the hair dresser they’ve been bleaching my hair, but black is kind of challenge to bleach, and it takes time. Especially since I still have my blonde color also their under the black. So I’m in a search of a good hair dresser! What do you think of highlights or balyage hair? Or what do you guys think I? What should I do with my hair when I feel like I’m in need of some kind of change to my look?

Find all pictures here


21 Comments
 • Kata
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  No olis kyllä ihana väri! Jos mulla olis nyt tummat hiukset, niin ne olis just tollaset vaaleilla vivahteilla! Tosi chic!

 • Iina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Sulle sopisi varmasti tuo väri tosi hyvin! Ehdottomasti suosittelen että toteutat tuon lookin 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  No eikö olis <3! Tuollainen ei vaan oo välttämättä mikään maailman helpoin saada, varsinkin kun mulla on niin monta väriä tässä alla 😃

 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Love ❤️ that hair colour, it would be parfait on you too, and it is beautiful for Summer. 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Juuli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Varmasti sopis sulle tosi hyvin ja luulisi että tuosta on sitten helppo vaihtaa takas mustaan jos alkaa kyllästyttämään 😊 Eli peukku ylöspäin!

 • Merja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Laita ensin sellaisia tuhkaan/harmahtavaan meneviä raidoituksia niin voit pitää pohjavärin. Tai sitten viimeisen kuvan jopa hieman porkkanan sävyyn meneviä raidoituksia, pitäen edelleen vanhan pohjavärin.

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  No kiva kuulla 😊 Pikku hiljaa siis tätä kohti..

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  I think so too! 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Joo tummempaanhan on helpompi mennä kuin tummasta vaaleaan ! Tällaista vaaleampaa lookia kohti siis nyt 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Saa nähdä vaan miten mulle saa edes noita vaaleita raitoja tähän, kun tuo tumma väri ja sen alla punertava on niin tiukasti hiuksissa kiinni! Pitää etsiä nyt hyvä kampaaja 😊 Hyvä idea kuitenkin!

 • MK
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Oi, kokeile ehdottomasti jotain tollaista!:)

 • Minnna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ois kyllä ihan super nätti tuo väri 😊 Hei oon tekemässä tilausta Nellyltä. Osaatko sanoa että onko nuo NLY Trend / One -merkin vaatteet minkäkokoisia verrattuna esim. H&M:n vaatteisiin? En uskalla laittaa vielä tilausta meneen kun en oo varma omasta koosta 😃 H&M:llä mulla ois S, mutta noita Nellyn kokotaulukoita kun katselin niin näyttäs omat mitat sille, että ois XS:n ja S:n välistä :–DD just mun tuuria. Kaikki noi mun tilauksessa olevat vaatteet kyllä joustaa mutta ei oo kiva jos pyllystä onki liian tiukka esim. sellanen löysempi malli 😃 mulla kun on yläosa XS ja alaosa S :/ Kiitos etukäteen tosi paljon! <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Nyt vaan siis varaamaan aikaa kampaajalle 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Niin mustakin! 😊 Siis oikeasti tosi hankala sanoa, koska musta vaatteet saattaa vaihdella. Joku mekko tai toppi on saattanut ollakin vähän pienempää mitoitusta, kun taas toinen vähän reilumpaa :/ Ja onpas ikävästi että satut just tollein kokojen väliin! En nyt rehellisesti uskalla suositella kumpi vois olla just sulle parempi.. Ehkä paras on vaan just jokaisen vaatteen kohdalla miettiä, haluatko että on mieluummin vähän pieni kuin iso? Ja voihan niitä tosiaan aina sitten palauttaa tai vaihtaa, jos ei sovikaan! 😊 Tsemppiä ja harmi kun en tän enempää nyt voinut olla avuksi! <3

 • Katrin
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Rapunzelin kampaamoon Tukholmassa menisin ehdottomasti! 😊 Katso heidän instagram. Ainakin vaaleita sävyjä osaavat mielestäni tehdä kauniisti.

 • Elina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Mulla oli aluks tämmöset, mutta kellastu niin nopsaan että olisi kokoajan pitänyt ravata kampaajalla. Vaihettiin sitten hieman kuparisiin raitoihin ja pysyy paljon parempana. Mutta noi vaaleat on kyllä niin nätit, että jos jaksaa (ja budjetti antaa periksi) ravata kampaajalla niin ehdottomasti laittaisin!:) Ihanaa kesää sulle Natalia!

 • Minnna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ei se mitään!! 😊 Joo toi on kyllä hyvä että ainahan voi palauttaa tai vaihtaa eri kokoon 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitos vinkistä!! 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Joo itse asiassa mun omat hiukset on tällä hetkellä hyvässä kunnossa, oon viimeiset pari vuotta yrittänyt pitää niistä niin hyvää huolta 😃 😊 Eikä onpas harmi.. Tuollainen väri olisi kyllä ihana!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Vitsit voin kuvitella että nuo kyllä kellastuvat, kupariset raidat on kuitenkin varmasti myös tosi nätit 😊 Kiitos kun sanoit tämän, en varmaan olisi muuten tullut edes ajatelleeksi tuota kellastumista.. Kiitos vielä ja samoin ihanaa kesää sulle <3

 • Ele
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Mulla on nyt nimeomaan tuommoinen väri hiuksissani ja komppaan kyllä edellistä siitä, että kellastuvat tosi nopeesti :/ Ne ovat aivan upeat aina kampaajakäynnin jäljiltä, mutta niitä saisi olla koko ajan ylläpitämässä, että pysyis nättinä. Itse yritän ylläpitää jotenkin edes vähän viileää sävyä colormaskeilla, mutta ei sitä eroa kyllä kauheasti huomaa :/ Nyt vähän mietiskelenkin, että mitä näille hiuksille keksis 😃

Post A Comment