Archives
BACK AT IT - Natalia Oona
1207
post-template-default,single,single-post,postid-1207,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

BACK AT IT

Shirt H&M / Shorts Missguided / Bag Saint Laurent / Sunglasses Celine / Shoes H&M

Heippa! Musta tuntuu ihan kun tää blogi olis mun vanha ystävä, ja heti kun oon muutaman päivän postaamatta mulle tulee sellainen olo, että haluun tulla kertomaan teille mitä kuuluu ja mitä kaikkea on tapahtunut. Tänä viikonloppuna tosiaan Teresa ja Julianna oli meidän luona, ja rehellisesti nyt on eka kerta sitten perjantain kun istun kunnolla alas koneen kanssa. Tuntui oikeasti kerrankin ihanalta istua parin tunnin lennolle vaan läppäri sylissä. Mä taisin vaan pikaisesti mainita, että lennän maanantai-illasta Teresan kanssa loppuviikoksi Brightoniin?

Mulla on teille vaikka kuinka paljon kuvia ja videotakin tulossa. Ehkä ootte myös seurannut mua myös instassa jota oon viime päivinä päivittänyt aika reippaaseen tahtiin?

Tässä olisi tosiaan mun asuni tältä päivältä kun oltiin vanhassakaupungissa pyörimässä. Tukholmassa oli kunnon hellepäivä! Ja ehkä huomaatte, että mä löysinkin itselleni aivan ihanat gingam -kuosiset shortsit? Mitä tykkäätte?

Hi! I feel like this blog is my old friend, and as soon as I haven’t posted for a couple of days, I get a feeling I need to come and talk to you guys. Tell what’s up and what I’ve been doing. Like I told you Teresa and Julianna were here for the weekend and honestly now is it first time since Friday that I’ve actually had time to sit down with my computer. For ones it felt super nice to catch a light for two hours, just sit down with my laptop. I maybe already mentioned that I’ll fly to Brighton on Monday evening with Teresa to spend the rest of the week there?

I also have a lot of pictures and a video coming up for you guys. Maybe you’ve also followed me on instagram? I’ve been updating so much there in past few days.

But here is anyways my outfit from today. We went to stroll around in the Old Town, and it was so hot weather! And maybe you noticed that I found a perfect pair of gingham -shorts for me? What do you guys think?


8 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Love ❤️ the outfit look … a cute gingham skirt and a white top is always great for Summer. 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Roosa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi ihana asu ja onnistuneet kuvat <3

 • Petronella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Noi kengät on ihanat! Juuri ostin itselleni samat alesta 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Thank you!! <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos oikein kovasti <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nuo kengät on myös ihan mun suosikit, oon käyttänyt noita niin paljon! <3 Hyvä alelöytö siis 😉

 • Moih
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upeita kuvia, sä olet niin kaauniiiiis! <3 Ja kivoja postauksia tullut viime aikoina kun Tukholmaa näkyy 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Super kiva kuulla, että oot tykännyt <3 Kiitos oikein paljon!

Post A Comment