Archives
RED AND WHITE STRIPES - Natalia Oona
1211
post-template-default,single,single-post,postid-1211,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

RED AND WHITE STRIPES

Shirt Zara / Skirt Stradivarius / Shoes Zara / Sunglasses Celine / Bag Gucci

Tässä tulisi vielä eilen instagramissa vilahtanut asu kokonaisuudessaan! Simppeliä asua, kun oltiin keskustassa lounaalla ja kiertelemässä. Nyt kuitenkin lähdetään junalle ja päiväksi Lontooseen. Oon niin innoissani!!! Tältä päivältä on luvassa paljon kuvia ja videota, joten muistattehan kurkata tänne blogiin vielä nyt viikonlopun aikana. Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille :)

Here is my full look from yesterday. Just simple outfit I wore for lunch and for a stroll around in the city. Now we will leave for the train station, and spend the day in London. I’m so excited!!! I will take a lot of pictures and do also a vlog, so remember to check out my blog also during the weekend for more pictures. Hope you all have an amazing weekend!


4 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Love the cute ❤️ shoes … lovely look! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Mariannemilia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ton malliset paidat on ihania ja osaat yhdistellä ne aina niiin kivasti <3 Sun asukuvista saa aina hyvin inspiraatiota, joten pitäis päästä itekkin pian shoppailemaan! Btw oon alkanut lukemaan sun postauksia puhelimen sijasta koneen näytöltä, koska nää kuvat on sen verran laadukkaita et on kivempi kattoo isolta näytöltä. 😊 Kiitos siis myös laadukkaista kuvista. 😊 <3 http://mariannemilia.blogspot.fi/

 • Emilia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi! Sulla oli tästä asusta kuva ig ja ihastuin siihen 😊 Aloin katsella sun muitakin kuvia niin millä ohjelmalla muokkaat sun ig kuvat? Etenkin viimeaikaiset. Niissä on tosi kivat värit (joku teema?) 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi kiitos 😊 Mä muokkaan pelkästään VSCO:lla ja sitten teen vielä jotain pieniä muutoksia vielä instagramin muokkauksilla! Mulla ei kuitenkaan oo mitään teemaa, vaan katon aina mitkä muokkaukset sopii aina mihinkin kuvaan =) Mutta tosi kiva kuulla, että oot tykännyt <3

Post A Comment