Archives
KULMIEN MICROBLAIDING - Natalia Oona
1215
post-template-default,single,single-post,postid-1215,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

KULMIEN MICROBLAIDING

Kulmien microblaiding, tai toisin sanottuna myös kestopigmentointi on nyt ollut jo hyvän hetken todella suosittua. Lopputulos on luonnollisen näköinen, ja microblaidingillä voit myös muuttaa kulmiesi mallia, riippumatta siitä millaiset kulmat sulla juuri nyt on. Tekniikalla voi siis luoda luonnolliset kulmat myös sellaisille, joilta omat kulmakarvat lähes puuttuisivatkin. Suosio johtuu myös varmaan siitä miten paljon kestopigmentointi kohentaa ilmettä ja miten paljon helpompaa kulmien meikkaaminen on, kun on hyvä malli jota vähän ehostaa. Ainakin mulla on myös luonnostaan tosi hennot kulmat ja ohuet kulmat, joten ilman meikkiä varsinkin ilme on vähän valju. Täten kulmien meikkaaminen myös on aina ollut mulle vähän haastavaa.

Mun kulmien microblaiding historiani

Mulle tehtiin ensimmäistä kertaa kulmien kestopigmentointi yli vuosi sitten. Yleensän kulmat tehdään ensin, ja sen jälkeen ne käydään vahvistamassa toisen kerran jolloin näkee vasta lopullisen lopputuloksen. Mä en kuitenkaan ikinä ehtinyt sille vahvistuskerralleni. Ja vuodessa kulmat ehtivät myös aika hyvin mulla vaalenemaan. Kulmia tulee siis myös pitää myös yllä, sillä lopputulos kestää 10-12 kuukauden ajan, jonka jälkeen kulmia täytyy käydä taas vahvistamassa, jos lopputulosta haluaa pitää yllä. Kyseessä ei siis oo mikään loppuelämän kestävä toimenpide. Nyt oli siis mulle super hyvä aika käydä laittamassa kulmat uudestaan!

Tässä näette mun olemattomat kulmat (sekä mun oikeassa kulmassa on myös arpi johon ei kasva karvoja), keskimmäisessä kuvassa mun kulmat tällä hetkellä (mulle ei ole vielä tehty vahvistuskertaa eli tältä tulos näyttää nyt ”ensimmäisen” kerran jälkeen), ja kolmannessa vielä meikillä

Mitä tapahtuu ensimmäisenä kun menen ottamaan kestopigmentoinnin? Miten kerron millaiset kulmat haluan?

Ensimmäisenä on tietenkin tärkeää valita ammattitaitoinen tekijä. Mä kävin laittamassa kulmani Riinalla, jonka instagram tilin löydätte tästä. Mun käyntini hänellä oli sponsoroitu. Häneltäkin löytyy nähtäviltä paljon ennen ja jälkeen kuvia, josta voitte kurkata hänen tekemiään töitään! On siis tärkeää valita laittaja, jonka jälki miellyttää just sua. Mä annoin Riinalle tosi vapaat kädet, koin että hän ammattitaitoisena tekijänä osaa hyvin katsoa millaiset kulmat juuri mun kasvoille sopii. Lähdettiin tekemään siis vähän paksumpia ja tummempia kulmia. Tietenkin halutessasi voit näyttää vaikka kuvia siitä millaiset kulmat sä haluaisit, vähän kun kampaajalle mennessä. Kulmat mitataan tarkkaan ja piirretään sulle ensin, jonka jälkeen tsekkaat että kulmat näyttää susta hyvältä ennen kuin ryhdytään todella hommiin.

Millaisesta toimenpiteestä on kyse?

 Microblaidingissä kulmiin tehdään ohuita omien karvojesi näköisiä viiltoja, jotta pigmentti pääsee ihoon sisään.

Sattuuko microblaiding?

Ensimmäiset viillot molempiin kulmiin tehdään ilman puudutusainetta, joka tietenkin tuntuu. Tai okei, voin suoraan sanoa että sattuu, mutta ensimmäisten viiltojen jälkeen kulmiin laitetaan puudutus jonka jälkeen ainakaan mä en tuntenut enää mitään. Eli sen alun pienen kivun kyllä kestää! Kuulemma vähän verrattavissa tatuointiin, mutta tietenkin kulmien kohdalla iho on herkempää.

Millainen on kulmien parantumisvaihe?

Kulmien parantuminen kestää noin 7-10 päivää. Tänä aikana on tärkeää, että noudatat saamiasi ohjeita, et esimerkiksi sauno, rasvaat kulmia säännölliset etkä nypi kulmiin muodostuvia rupia. Saat kuitenkin kunnolliset hoito-ohjeet mukaasi. Riina antoi mulle kahden sivun pituiset ohjeet, jossa oikeasti oli kaikki mahdollinen selitettynä niin ei tarvinnut huolehtia mistään. Sain myös kysymyksen siitä, ovatko kulmat pahannäköiset tuona aikana ja ei oo. Mä juhlin mun synttäreitä silloin, kun mun kulmissa oli ruvet. Eikä tänä aikana kulmiin tosiaan saa laittaa mitään meikkiä.

Kun kulmista irtoaa ruvet, sen jälkeen huomaat oikean lopputuloksen, joka tummien rupien jälkeen voi tuntua vaalealta. Tosiaan siellä vahvistuskerralla kulmat nimensä mukaisesti vahvistetaan ja mahdolliset kolot täytetään. Mulla on siis vielä pian se vahvistuskerta edessä, jolloin vasta näkee todellisen lopputuloksen.

Voiko kulmien päälle käyttää meikkiä parantumisen jälkeen normaalisti?

Kyllä voi!

Paljonko kulmien 3D microblaiding maksaa?

Hinnat tietenkin vaihtelevat paikoittain, mutta mulla on teille nyt alennuskoodi!

Jos haluatte käydä laittamassa kulmat BrowRiinalla, niin mainitsette varauksen yhteydessä vaan mun blogin (Natalia Oona) niin saatte -10% (norm. hinta 329€) hinnasta pois. Ajan voitte helposti varata netissä tästä. Koodi on voimassa nyt heinäkuun ajan, tarkoittaen sitä, että riittää kunhan hoidatte varauksen nyt heinäkuussa, mutta itse ajan voitte varata vaikka elo- tai syyskuulle. Ja tuohon hintaan tosiaan kuuluu myös vahvistuskerta, joka tehdään noin kuukauden kuluttua ensimmäisestä kerrasta. Riinan tekemiä kulmia voitte kurkata vielä tästä!

Mä odotan innolla mun vahvistuskertaani, ja sen jälkeen varmasti säännöllisesti pidän kulmia yllä. Oon ollut niin tyytyväinen, ja se että on kivat kulmat vaikkei meikkiä muuten olisikaan on helpoittaneet mun arkeani paljon! Multa siis iso suositus kulmien kestopigmentoinnille.

Jos teillä jäi jotain kysymyksiä niin vastaan niihin mielelläni parhaani mukaan :)


14 Comments
 • Henni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Miksi sulla tehtiin viillot ja sitten vasta puudutettiin? 😲 Kuulostaa kummalliselta. Ite kävin ottamassa kulmat viime syksynä ja vähintään 12 vkoa piti olla väliä vahvistukseen. Mulla oli välissä aikalailla tuo aika ja tuon ekan kerran jälkeen meni ehkä 5 viikkoa kun rupi oli täysin lähtenyt. Kulmat siitä vielä vaalenivat, kunnes vahvistus tehtiin. Vahvistuksen jälkeen paranivat parissa viikossa ja lopullinen väri tuli esiin ehkä 8 viikkoa vahvistuksen jälkeen. Olen myös ollut erittäin tyytyväinen kulmiin, ihanan helppoa kun ei tarvitse kuin nyppiä kulmat, muuten ovat aina mintissä. 😊 Ihanaa kesän jatkoa sinulle Natalia, olet upea!

 • Mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Muokattiinko sulla kulmien mallia, esim kohotettiinko korkeinta kohtaa? Mä annoin kans suht vapaat kädet laittajalle ja hän sanoi että kohotettu sopii, nyt vaan ainut pulma se että mulla ei oo siinä kohtaa ollenkaan omia karvoja enkä tiedä kasvaako jatkossa kuinka Paranemisprosessi on kyllä pitkä, mutta kun sen kestää niin helpottaa kyllä kummasti aamua ja kulmien laittoa.

 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  A very natural and beautiful brow line. Great work! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Joo tuo on ikävä kun ei saa tehdä mitään hikiliikuntaa yms. Ja aluksi piti välttää myös pitkiä kuumia suihkuja, joita mä rakastan 😃 Oho, oon ilmeisesti aika onnekas kun mulla on molemmilla kerroilla parantunut niin nopeasti 😊 Mutta joo on kyllä ehdottomasti kaiken arvoista, helpottaa arkea niin paljon ja on ihana kun ilman meikkiäkin kulmat antaa ilmettä kasvoille 😊

 • Nepsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Koska puudutusaine laitetaan haavaan ja siten alkaa vaikuttaa. Näin sitä ei siis piikitetä ihon läpi vaan se sivellään kulmiin 😊 Näin tehtiin myös mulle

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Mä kysyin Riinalta (häneltä siis joka teki mun kulmat) tuota miksi viillot tehdään ensin ilman puutusta. Hän kertoi että puudute on avohaavapuudute, ja se vaikuttaa vasta rikotulla iholla ja tehokkaammin mitä pintapuudute 😊 Ja kuulemma etukäteen laitettavaa puudutetta ei uusien kulmien kohdalla voi käyttää, koska se rentouttaa ilmettä, jolloin lopputuloksesta voi tulla epäsymmetrinen ja se tekee ihosta vaikeamman käsitellä 😊 Nuo viiden viikon ruvet kuulostaa aika erikoiselta? Onkohan nyt kyse samasta toimenpiteestä? Hoito-ohjeet voivat kuitenkin kuulemma vaihdella paljonkin koulutusten kuin yksittäisten artistien välillä 😊 Mutta super hyvä että oot ollu tyytyväinen ja on kyllä arki helpompaa 😊 Varsinkin kun mullakin lähtöpiste oli noin haalea ja hento. Kiitos paljon ja ihanaa kesän jatkoa myös sulle <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Joo muokattiin 😊 En nyt muista ihan tarkalleen, mutta mallista tehtiin vähän erilainen mitä mulla alunperin oli. Sähän voit kuitenkin aina helposti käydä vaan sellaisella ylläpito kestopigmentoinnissa niin lopputulos ei missään vaiheessa pääse kokonaan katoamaan? 😊 Tällöin ei myöskään tarvitse aloittaa taas alusta ja maksaa ”täyttä” hintaa! Tai niin mä oon suunnitellut tekeväni. Mulla on molemmilla kerroilla olut nopea parenemisprosessi eli oon kai ollut tosi onnekas siinä suhteessa 😃 Mutta helpottaa kyllä kun ei tarvitse kuin vähän laittaa kulmia tai että meikittäkin on kulmat antamassa ilmettä 😊 Ihan harmittaa ettei aikaisemmin tullut laitettua kulmia tällä tekniikalla 😃

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Thank you so much 😊

 • xod
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ootteko Danielin kanssa vielä yhdessä kun et oo hetkeen puhunut hänestä? 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ollaan joo 😊 Oon vaan päättänyt jättää mun parisuhde asiat enemmän somen ulkopuolelle!

 • Ilona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Voisitko laittaa lähikuvia kulmista? 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Vielä lähempää? En tiedä jos katsoit koneella, mutta ainakin mulla nämä kuvat näkyy tosi isoina ja tarkkoina 😊 Mutta joo kyllä mä voin! Voin tehdä jokun päivityksen vielä vahvistuskerran jälkeen 😊

 • Marie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Tietokoneella katsottuna Natalia on kyllä jo todella lähellä! 😃 Mutta super hyvä lopputulos hei ja sopii sulle 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Joo mullakin näkyy nää kuvat koneella jo tosi isoina ja läheltä 😃 Mutta tietenkin jos katsoo puhelimella niin näyttää varmasti eriltä! Ja kiitos paljon 😊

Post A Comment