Archives
MY TOP 5 BEAUTY PRODUCTS - Natalia Oona
1217
post-template-default,single,single-post,postid-1217,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MY TOP 5 BEAUTY PRODUCTS

Tajusin etten oo tosi pitkään aikaan jakanut mitään kauneusjuttuja täällä blogissa. Varsinkaan mitään ihonhoitoon liittyen, tai vinkannut omista suosikkituotteistani. Mulla on tällä hetkellä viisi tuotetta yli muiden, joita käytän päivittäin ja jotka toimivat mulla hyvin. Eiköhän siis mennä suoraan asiaan!

I realized that I haven’t shared any beauty tips here in the blog for a good while. Especially nothing about my skin care routines, or even told you about my favorite products. I have five products at the moment that I swear by,and I use them on daily bases. So let’s get straight in to it.

Tämä Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruit -puhdistusaine on varmasti uusin lisäys mun suosikkeihini. Noin kuukausi sitten musta tuntui, että mun ihoni oli jotenkin epätavallisen huonossa kunnossa. Sain pieniä näppylöitä kasvoihini, joten nappasin yhdeltä kauppareissulta mukaan tämän! En ennen oo hirveästi kokeillut Neutrogenan tuotteita, mutta tämä ainakin toimi mulla tosi hyvin. Oon huomannut miten hyvässä kunnossa mun iho on kun pesen kasvot tällä päivittäin, sekä rakastan sitä, miten raikkaalta tämä tuoksuu! Erityismaininta myös siitä miten ihoni ei jää yhtään kuivan tuntuiseksi tätä käyttäessä. Jos siis kaipaat apua epäpuhtauksiin tai niiden ehkäisyyn niin multa lähtee suositus tälle puhdistusgeelille!

This Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit facial wash is the newest addition to my favorite products. Around a month ago I felt like my skin started to break out. I was getting spots on my face, so one time while I was shopping I decided to buy this! Before that I hadn’t tried out Neutrogenas products that much, but this one really work so well for me. I can notice how clear my skin is when I use this daily, and I just love the fresh smell! I have to also mention how this doesn’t leave a dry feeling to my skin. So if you need some help with spots or blackheads, or to prevent them, I recommend this facial wash!

Mä rakastan hiusöljyjä! Erityisesti tätä SP Luxe Oilin hiusöljyä (tuote saatu). Kokeilin tätä ensimmäistä kertaa viime keväänä, kun tein yhteistyön Sp Luxe Oilin kanssa, ja oon siitä lähtien ollut aivan koukussa. Oon huomannut miten suuren eron öljyn käyttäminen hiuksissa säännöllisesti on tehnyt mun hiuksille. Levitän tätä aina suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin, ja välipäivänä otan yhden pumppauksen ja haron sitä hiusten latvoihin antamaan kiiltoa! Plussaa siitä, että tässä on mukana lämpösuoja, sekä tuoksu on ihan mieletön. Mikään ei voita hyväntuoksuisia hiuksia!

I love hair oils! Especially this hair oil from Sp Luxe Oil (product gifted). I tried it out for the first time last spring when I did a collaboration with them and I’ve been hooked on this product ever since. I can notice what a difference oil does to my hair. I always apply this to towel dried hair after my shower, and in the days between my washes I just use a one pump to the ends of my hair to make them nice and shiny. As a plus the product has a heat protect in it, and the smell is just amazing. Nothing is better than a hair that smell nice!

Kohta kaksi vuotta sitten olin meikkikuvauksissa, jossa meikkitaiteilija käytti mun huulilleni Elizabeth Ardenin Eight Hour voidetta, ja olin heti aivan myyty. Tämä on mulla aina käsilaukussa mukana, ihan siksikin, että tuote on niin monikäyttöinen. Tämä käy niin kasvoille kuin vartalolle, niin huulivoiteena, käsirasvana kuin vaikka kuiville kynsinauhoille. Mulla myös saattaa varsinkin talvisin olla iholla kuivia kohtia, jolloin käytän tätä niihin. Voide myös rauhoittaa sekä kosteuttaa, sekä myös kuulemma korjaa ihan ihon pieniä pinnallisia vauriota. Tässä siis multituote laukkuun!

Almost two years ago I was in a studio shooting for a make up brand, and the makeup artists used Elizabeth Ardens Eight Hour cream on my lips and I was immediately sold. I always carry this around in my purse, just because you can use this cream to almost anything. It works for your face and body, as a lip balm, hand lotion or even for dry cuticles. I also sometimes (especially in the winters) get dry spots on my skin, and then I always use this cream on them. It calms and moisturizes the skin! So this is a true multi functional product to have in your purse!

Batisten kuivashampoo oli varmaan yksi ensimmäisistä kuivashampoista jota aikoinaan kokeilin. Ja nykyään se on oikeastaan ainut merkki jota käytän, sillä tykkään niin paljon heidän tummille hiuksille tarkoitetusta kuivashampoosta. Se on yksi harvoista joka näin tummalle värille sopii, ilman että hiuksissa näkyy yleisesti valkoisen värinen kuivashampoo. Silloin kun olin vielä blondi tykkäsin siitä miten ihania tuoksuja Batistelta löytyi!

Batiste was probably one of the first dry shampoos I ever tried. And nowadays is pretty much the only brand I use, because the dry shampoo they’ve made for dark here is really good. It’s one of the few ones that works for my hair, without leaving the typical white color on my hair. Back when I was blonde I also liked the different smells of the dry shampoos that Batiste has!

Viimeisenä vielä silmänympärys seerumi Elizabeth Ardensilta (tuote saatu). Sain nämä kokeiluun, ja oon tykännyt todella paljon. Silmänympärysten iho jää aivan mielettömän pehmoisen tuntuiseksi, koostumus näissä on siis todella miellyttävä. Nämä myös laskevat silmien turvotusta ja rauhoittavat ihoa! Levitän tätä aina iltaisin meikin pesun jälkeen.

And lastly an eye serum from Elizabeth Arden (product gifted). I got these gifted to my me, and I’ve enjoyed them a lot. It leaves the skin around my eyes so smooth, and the consistency of these is really pleasant. They also calm the skin and relieves puffiness! I always use these in the evening, after I’ve washed off my makeup. 


18 Comments
 • Iida
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kiva postaus! Tykkäsin siitä, että kerroit jokaisen tuotteen käyttötarkoituksesta erikseen ja että kerroit myös siitä, miten ne on sulla itsellä toimineet. 😊

 • Viivi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kivoja nämä kauneustuotepostaukset 😊 Vannon kanssa Elisabeth Ardenin Eight Hour -voiteen nimeen sekä Sp Lux Oilin ihanan tuoksuiseen hiusöljyyn! Pitää kokeilla tuota Batisten kuivashampoota vaihteluksi 😊

 • Marianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minäkin vannon Batisten kuivashampoon nimeen ja Elizabeth Ardenin Eight hour – tuotesarja on todella ihmeiden tekijä 😊 Tosi kiva postaus Natalia!! xx http://mariannelle.com/

 • Annika M.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi oi, täältähän löytyi omat luottotuotteet! Batisten kuivashampoo on kyllä ehdoton. Juuri tämä tummille hiuksille tehty versio. Kaikkea on tullut kokeiltua, mutta tähän aina palaan takaisin : D Neutrogenan kasvojenpuhdistusaineet ovat lemppareita. Välillä tulee vaihdettua siihen oranssiin pulloon, joka sisältää muistaakseni 2% salisyylihappoa. Tuoksu ei vain voita grapefruit -version tuoksua :/

 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  I love ❤️ the Neutrogena products, they are so pure and so good for the facial skin. Great selections! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Roosa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos vinkeistä! Katoin just kaikki sun videot ja blogipostaukset parin viikon ajalta kun en ulkomaanmatkalla niitä ehtinyt lukea. Tulin muuten kans heti matkan jälkeen kipeeks, jes 😃 Oot ihan mahtava! Sun vlogit on tosi kivaa katsottavaa, seuraan harvoja vlogaajia mut sun videoista tykkään hirveesti. Ja edelleen sun blogi ja kaikki sisältö mitä tuotat on ihan 5/5. Pienet kirjotusvirheet on ihan luonnollisia miettien sun työmäärää 😊 Oon vuosia miettinyt vlogin uudelleen alottamista mut en pysty siihen koska oon niin pilkunviilaaja et saisin burnoutin varmaan viikon jälkeen kun en sais päivitettyä tarpeeks usein tarpeeks laadukasta sisältöä 😃 Ihailen sun työtä kun jaksat niin ahkerasti pakertaa, vaikka uskon et säkin oot välillä tän duunin kans ihan loppu. Kiitos ihanasta blogista <3

 • MK
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toi puhdistusaine on kyllä hintaansa nähden ihan huippu! Kiinnostaisi testata itsekin tota luxe oilia, se siis hankinnassa seuraavaksi:) Mukavaa viikonloppua!

 • Xxx
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka, sulla on aina kaikissa postauksissa tosi ihanat kynnet <3 voitko joskus tehdä kynsiaiheisen postauksen?

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiva kuulla, että pidit 😊 !

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pitää siis alkaa tekemään näitä vähän useamminkin 😊 Ja joo noi molemmat tuotteet on kyllä niin mielettömiä <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mun pitääkin kokeilla myös tuon sarjan muita tuotteita, kiitos vaan siis vinkistä 😊 Ihana että pidit <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hauska huomata miten monilla on samoja suosikkituotteita kun mulla 😊 Joo se tummille hiuksille tehty kuivashampoo on mielettömän hyvä! =)

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  I love especially that one because it also smells so good! 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Super kiva kuulla, kiitos mielettömästi <3 Eikä, tosi harmi, että tulit myös kipeäksi.. Paranemisia <3 Onneksi ei kuitenkaan iskenyt heti matkan alussa! Kiitos vielä ja oikein ihanaa viikonloppua sulle <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No on, tosi hyvä hinta-laatusuhde 😊 Suosittelen, siinä on vielä niin mielettömän hyvä tuoksukin =) Kerro ihmeessä sitten mitä tykkäsit, kun oot ehtinyt sitä kokeilemaan! Kiitos ja samoin sulle!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos 😊 Joo voin, mutta en oikein tiiä mitä siihen kirjottaisin? Tai mitä mä voisin mun kynsistä kertoa, kun en niitä itse laita/tee 😃

 • Xxx
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Esimerkiksi missä käyt laittaan ja mitä sun kynsille tehdään 😃 geelit vai rakennekynnet jne.

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Laitan aina eri paikoissa, viimeeksi laitoin Englannissa 😊 Ja mulla on aina geelikynnet! Niille siis tehdään ihan perus rakennuskynsien huolto =)

Post A Comment