Archives
YESTERDAY'S OUTFIT - Natalia Oona
1218
post-template-default,single,single-post,postid-1218,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

YESTERDAY’S OUTFIT

Shirt Zara / Skirt Loavies / Shoes Zara / Bag Saint Laurent

Tässä tulisi eilisen illan asua! Mentiin illasta Un Pocoon syömään, josta on tullut yksi mun lemppariravintoloista Tukholmassa. Niin hyvää italialaista ruokaa! Jälkkäriksi syötiin vielä friteerattuja Oroe -keksejä, jotka oli aivan taivaallisen hyviä. Päätettiin siitä vielä jatkaa istumaan yksille drinkeille Ångbåtsbrygganiin, kun oli niin kaunis ja lämmin kesäilta! Super kiva torstai-ilta siis. Tänään oon tehnyt koko päivän töitä, jotta voin nyt viikonloppuna pitää vähän vapaata! Ajateltiin ehkä mennä huomenna Gröna Lundiin viettämään päivää, jos säät vaan sallii. Millaisia suunnitelmia teillä on viikonlopulle? Oikein ihanaa perjantai-iltaa teille!

Here is my yesterday’s outfit! We went to have dinner at Un Poco, which is one of my favorite restaurants here in Stockholm at the moment. So delicious Italian food! As a dessert we had fried Oreo cookies, and they were so amazing. After that we went to take a one drink to Ångbåtsbryggan, because it was such a lovely and warm summer evening. Super fun Thursday evening! Today I’ve just been working all day, so I can have some time off during the weekend. We thought to go to Gröna Lund (an amusement park) tomorrow if the weather is good. What kind plans you have for the weekend? Hope you have a lovely Friday evening!

Photos by Linda Juhola


18 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Bonjour Beautiful! Glad to hear you had a wonderful Thursday … and fried Oreo cookies sounds delicious . Yummy! Have yourself a fabulous weekend too! Stripes and florals are the two best looks combined for a parfait Summer style! This is an absolute cute and adorable look for Summer. 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Marianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana asu 😊 Ja ihanaa viikonloppua sinulle – hauskaa Gröna Lund päivää! xx http://mariannelle.com/

 • Roosa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi ihanat kuvat! <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  It’s was sooo delicious! And thank you 😊 Hope you have a great weekend!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos <3 Oikein ihanaa viikonloppua myös sulle 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos paljon <3

 • Sara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei Natalia kuvaatko kaikki sun asukuvat sun Sony A5100 kameralla, vai onko sulla monia eri kameroita? Yritin etsiä läpi sun blogin tietoa mitä kameraa käytät mutta en löytänyt 😟 Kiitti hirveästi vastauksesta<3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kuvaan asukuvat aina mun Canonin 6D:llä, ja objektiivina siihen mulla on Canonin 50 mm 1.4/f 😊 Käytän mun Sonya vaan videoihin! Ja muut ns. ”lifestyle” -postaukset kuvaan vaan puhelimella 😊

 • Vilma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka! Ois kiva tietää miten muokkaat sun kuvia niin ettei kirkkautta laittaessa iho muutu täysin kalpeaksi, muutenkin olisi kiva saada vinkkejä kuvien muokkaukseen!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Muokkaan mun kuvat Photoshopissa, jolloin pystyt valitsemaan tietyt alueet joihin et esimerkiksi halua kirkkautta 😊 Mutta voin hyvin tehdä jonkinlaisen postauksen vinkeistä 😊 Youtubesta löytyy myös paljon tosi hyviä ja selkeitä ohjevideoita, niitä mäkin oon harjoitellut =)

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  https://www.youtube.com/watch?v=mqqVmGxvHaY Tässä on esimerkiksi hyvä helppo tutoriaali Photoshopin Maskeista, joita siis voi käyttää mihin toimintoon tahansa, kuten vaikka siihen kirkkauden tai vaikka värien säätämiseen 😊

 • Vilma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi kiitos paljon vastauksesta!<3

 • Sani
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kaunotar ja ihana asu! Tää sun blogi on niin paras!

 • Armielisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi ihana asu! xx

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos oikein paljon <3 Niin ihana kuulla, että oot tykännyt 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitokset <3

 • Saga
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upea asu ja sinä! <3 Milloin oot ostanut tuon paidan?:) mietin että mahtaakohan löytyä enää zarasta ?

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitokset <3 Oon ostanut tuon paidan viime talvena eli vähän epäilen :/

Post A Comment