Archives
9 X PERFECT SUMMER DRESSES - Natalia Oona
1220
post-template-default,single,single-post,postid-1220,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

9 X PERFECT SUMMER DRESSES

1. here / 2. here / 3. here 4. here / 5. here / 6. here

 7. here / 8. here / 9. here

 Tässä tulisi mun lempimekkojani Revolven valikoimasta vielä jäljellä oleviin kesäpäiviin. Tai ehkä teilläkin on vielä mahdollisesti loma edessä? Oon aikaisemminkin kertonut mitan paljon tykkään käyttää mekkoja tai playsuitteja kesäisin. Niin helppo vain vetäistä päälle, ja suurin osa mekoistakin käy niin arkeen kuin iltaan riippuen siitä mitkä kengät ja asusteet valitset. Tai heittämällä päälle nahkatakin saat myös lisää särmää asuun! Näistä mun suosikkejani on numero kolmonen ja kutonen! Kolmas mekko olisi ihan täydellinen rantalomalle ja tuo kukkamekko nyt on vaan niin söpö.

Mikä mekoista on teidän suosikkinne? Ja pidetään vielä peukkuja, että tänä kesänä ilmat pysyisi lämpiminä pitkälle syksyyn!

Here are my favorite summer dresses from Revolve. There are still summer days left, and maybe you even have still vacation coming up? I’ve told you that I love to wear dresses and jumpsuits during the summer. They are just so easy to wear, and most of the dresses work from day to evening depending on the shoes and on the accessories. Or you can make the outfit look edgier by wearing a leather jacket over your shoulder! My favorite ones are the number three and number six! The number three would just be perfect for a beach vacation and the flower dress is just so cute.

Which one is your favorite? And let’s hope that the weather stays warm long till autumn this year!


15 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oh so lovely … I do adore the number 6 floral dress too. Such a sweet and charming Summer look. 😊 Merci for sharing. LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Myy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kakkonen ja viitonen on mun lempparit. Oon tosi huono pitämään mekkoja muutoin kuin juhlissa. Pitäisi ehkä opetella. 😃

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä jo katoin että ompa ihania, mutta herranjumala noita hintoja :O pelkästä polyesteristä 300€?!? Nyt ei tom tailorin 30€ viskoosimekko tunnu enää missään 😃

 • Viivi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana tuo neljäs mekko! Olisipa täällä Helsingissä sillaiset kelit, että tuollaista voisi pitää päällään jäätymättä… 😃

 • Mau
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Katoin ihan samaa! Itse oon nykyään tosi tarkka materiaaleista ja yritän välttää esim juuri polyesteriä ihan viimeiseen asti ja jos pitäisi vielä siitä 300e maksaa niin ei huhhuh.. 😃

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  I love it too <3 Such a beautiful dress!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Musta mekot on ihania, kun ne on niin helppoja 😃 Ei tarvitse muuten paljon miettiä mitä laittaa päälle 😊 Mustakin tuo vitonen on erityisen söpö mekko!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No eikä.. Vitsi miten Helsingissä onkin ollut niin viileä kesä 😟 Nyt kuitenki pitäisi ilmeisesti vähän lämmetä sielläkin?

 • Maui
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Passaan tällaset postaukset periaatteesta kokonaan kaikissa blogeissa. Tällaiset listaukset joiden linkit on sponsoroituja ja muutenkin täysin kaupallisia on hiukka masentavia.

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nämä linkit ei ole sponsoroituja, eikä mainoslinkkejä. Ilmoitan kaikista mainoslinkeistä aina selkeästi, ja muutenkin kaupallisesta sisällöstä on aina merkintä erikseen! 😊 Ikävä myös kuulla, että skippaat kaikki tällaiset postaukset blogeista kokonaan. Mikä on sun periaate sen takana? Et halua että bloggaaja pystyy jatkossakin tuottamaan sisältöä aktiivisesti? Etkä halua tukea lempibloggaajiasi käyttämällä heidän linkkejään jotain ostaessasi, vaikka siitä ei sulle mitään lisäkuluja tulekaan? Samalla periaatteella et varmaan katso youtubea, televiosiota, lue lehtiä tai käytä mitään muutakaan viihdettä, koska onhan niissäkin mainoksia välissä? Sun mielestäkö bloggaajan ei kuuluisi saada jotain korvausta työstään? En tarkoita tätä nyt pahalla, mutta yritän vaan ymmärtää, miksi kaupalliset postaukset (vaikka tämä ei sellainen ollut) on susta masentavia?

 • Abc
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miksi linkeissä lukee mm. campaing, blogger ja cerny?

 • Aino
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miksi sitten kuitenkin noista linkeistä saa sellaisen kuvan että ne olisi mainos/yhteistyölinkkejä? Sisältää kuitenkin mm. blogger, campaning, cerny? Jos näin ei ole, niin haluaisin mielenkiinnosta tietää miten päädyit valitsemaan mekkoja juuri tuolta sivustolta? Kuten muutama jo kommentoi aiemmin, niin melko hintavia tekokuitumekoiksi ja vaikea uskoa, että kovinkaan moni lukijoistasi noilla hinnoilla mekkoja tilailee.

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Revolve on ehkä kiinnostunut aloittamaan yhteistyön mun kanssa! Tämä ei ole mainospostaus, eikä linkit ole sponsoroituja, enkä mä hyödy tästä postauksesta rahallisesti millään tavalla. Jos tulevaisuudessa aloitan heidän kanssa yhteistyön niin tällöin ilmoitan kyllä siitä postauksen alussa, niin kuin aina muutenkin teen 😊 Ja mainoslinkit merkitsen myös aina selkeästi! Tai jos tuote on saatu niin silloin ilmoitan siitä myös 😊

 • sara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Paljon bloggaajana saa rahaa siis palkkaa? Saatko pelkästään yhteistöistä vai ylipäätään kaikista postauksista? Onko joku kk palkka vai miten se homma toimii? 😃

 • Maui
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Palkkaa pitää saada työstään mutta kuten tuossa muutkin huomasivat cerny, campaign etc asiat. Postaus vaikuttaa yhteistyöpostaukselta vaikkei sanojesi mukaan sitä ole. Itseäni ei haittaa raha, linkitys asiat yms. Vaan se tapa jolla tuot lempimekkosi esille. Kuvien asettelu ja idea on sama kuin tuhannessa muussakin blogissa. Kaipaisin jotain houkuttelevampaa! 😊 pelkät kuvat ja linkit eivät ehkä sytytä.. tämä ei mielestäni ole laadukasta sisältöä, vaikka tuokin vaihtelevuutta ja lisäantia blogiin. En halunnut olla loukkaava, eikä kyse ollut bloggaajan palkasta tai muusta. Skippaan vaan nämä postaukset sen takia koska eivät ole kovinkaan panostettuja tai houkuttelevia ulkomuodollisesti.

Post A Comment