Archives
WHITE ON WHITE - Natalia Oona
1227
post-template-default,single,single-post,postid-1227,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

WHITE ON WHITE

Shirt NLY Trend here (adlink) / Skirt NLY ONE here in different color (adlink) / Shoes Massimo Dutti / Sunglasses & Other Stories

Oon ilmeisesti tän kesän aikana tykästynyt valkoiseen. Nykyään multa nimittäin löytyy enemmän valkoisia vaatteita kuin mustia, mikä on todella ennen kuulumatonta mulle. Tänään innostuin yhdistämään valkoista valkoisen kanssa, ja musta tämä kokonaisuus toimi todella kivasti aurinkoiseen kesäiseen päivään.

Huomenna, perjantaina siis, meille tulee tosiaan suloinen koiravieras viikoksi hoitoon. Oon niin innoissani!! Muuten mun viikonlopun suunnitelmat on vielä aika auki. Ajattelin yrittää saada paljon töitä tehtyä ja kuvattua jo ensi viikon videokin valmiiksi. Vähän puhuttiin myös tyttöjen kanssa jos lähdettäisiin lauantaina drinksuille, jos vaan sää sallii. Tällä hetkellä säätiedote näyttää nimittäin vähän epävakaalta. Millaisia suunnitelmia teillä on tälle viikonlopulle?

Apparently I’ve fallen in love with white during this summer. At the moment mu closet is filled with white clothes, which is really unusual for me, since I normally always buy everything in black. Today I decided to match white with white and I really have to say I liked this outfit. Perfect for a sunny summer day in the city!

Tomorrow, as in on Friday, we will get a super cute dog that will stay with us for a week. I’m so excited!! Else than that my plans for the weekend are pretty open. I thought to get a lot of work done and also film my video for next week ready. We also talked with the girls if we should head out for drinks on Saturday. We just have to see how the weather will be, because right now it looks like it will rain.. What kind of plans you guys have for the weekend?

Photos by Linda Juhola


8 Comments
 • Malin
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka! Pakko sanoa, että harvalta bloggaajalta välittyy samanlainen vilpitön kiinnostus lukijoita kohtaan kuin sinulla. Vastaat esimerkiksi aina kaikkiin kommentteihin (yleensä tosi nopeastikin vielä!) ja tuntuu muutenkin, että oikeasti olet kiinnostunut ketä täällä ruudun toisella puolella on lukemassa blogiasi. On hienoa nähdä, että sinulla on pysynyt jalat maassa <3 olet huippu!

 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Awww, such a sweet and charming look! So look ❤️ lovely! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei! Vitsi miten kiva kuulla <3 Musta on tärkeää muistaa, että ilman teitä en olisi tässä ja juuri se vuorovaikutus on mulle tärkeintä 😊 Ja kaikki teidän kommentit aina ilahduttaa mua niin paljon niin mulle on vaan ilo vastailla teille <3 Kiitos vielä ja oikein kivaa viikonloppua sulle 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Thank you so much 😊

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei hitsi, katoin että onpa nätti mekko, mutta olikin hame ja paita 😃 se sama mekko jonka ostit hetki sitten hm niin tilasin sen myös, koska oon ettiny sen tyylistä ja se on ihan täydellinen! Sitä sai myös sinivalkoisilla raidoilla muistaakseni. Menee hyvin ohuen trenssin kanssa syksyllä 😊 Olet tällä hetkellä ainut bloggaaja, keneltä saa hyvin asuinspiraatiota. Oot myös tosi hyvin parantanut tekstien laatua, tosi kiva lukea postauksia, kun kirjoitusvirheet vähentyneet 😊 Oikein ihanaa sunnuntaita sulle <3

 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon seurannu sun blogia tosi pitkään, siis vuosia.. Oon tykänny sun blogin vaihtelevuudesta. Tuntuu, että viimeisen vuoden aikana oot antanu itsestäsi todella mukavan ja lämpimän kuvan täällä blogissa. 😊 Musta on hienoa, miten onnistut antamaan itsestäsi aidon kuvan, vaikka et käsittelekkään blogissasi kovin henkilökohtaisia asioita (mikä on musta todellakin ymmärrettävää!) 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haha joo et oo ainut joka on erehtynyt luulemaan tota ensin mekoksi 😃 Ei vitsi, tosi kiva kuulla että tykkäsit siitä 😊 Mustakin se on aivan ihana! Ja voi ihana, kiitos <3 Oon tosiaan yrittänyt panostaa teksteihin enemmän ja kiva, että se näkyy 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Niin mukava kuulla että oot seurannut mun blogiani jo noin pitkään <3 Ja tosi kiva myös kuulla, että oot saanut musta noin hyvän kuvan nyt viimeisen vuoden aikana 😊 Ihana kun kommentoit ja ihanaa sunnuntaita <3

Post A Comment