Archives
PLEATED DRESS - Natalia Oona
1229
post-template-default,single,single-post,postid-1229,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

PLEATED DRESS

Dress NLY Trend here (adlink) / Shoes H&M / Bag Saint Laurent / Sunglasses Celine here (adlink)

Maanantai ja uusi viikko! Mulla on täällä tänään videon kuvaus- sekä editointipäivä. Näiden videoiden kuvaaminen on mulle (ainakin vielä toistaiseksi) yhtä jännittävää, jos oon siis kuvaamassa jotain muutakin kuin mua istumassa yhdessä kohtaa. Kaikki on niin uutta, ja siinä missä kuvien kanssa mulla on paljon enemmän pelivaraa editointivaiheessa, niin videon kanssa mun taidot on aika aloittelijan tasolla. Joudun siis laittamaan paljon enemmän työtä siihen että materiaali olisi suoraan kuvatessa mahdollisimman valmista tavaraa ettei editointi vaiheeseen jäisi niin paljon hommaa.

Tässä tulisi siis asua viime viikolta! Musta mekko, joka sopii niin hyvin päivään kuin iltaan. Tai jos mun pitäisi sanoa, niin täydellinen vaate esimerkiksi after workiin!

Nyt mä kuitenkin jatkan sen vidoen parissa eli oikein kivaa alkanutta viikkoa teille :)

Monday and new week! Today I’ve been filming a video the whole day and I will continue with that for the rest of the day. It’s always so exciting when I’m filming a video, and I mean when the video has some other content on it then me just sitting in a one spot. Because videos are such a new thing for me compared to shooting pictures. I can do a lot with a picture when I’m editing, but with the video I have to put more effort into getting the perfect shots since I’m not good at editing videos. So I try my best to minimize that part.

So here is an outfit I wore last week. A black dress that works from day to night. Or if you would ask from me, I would say it’s a perfect dress fro after work!

Now I have to get back working with the video so I hope you all have a great week! :)

Photos by Linda Juhola


10 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Simple classy beautiful look … love ❤️ it! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Jasmin
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis wow, toi mekko on upea sun päällä! Mikä koko sulla on tosta mekosta? 😊)

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Thank you <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos paljon 😊 Mulla on on XS =)!

 • Myy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Wau! Varsinkin kolmas kuva! Aivan jäätävän kaunis!!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi kiitos kovasti ! <3

 • Jeannays
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan super kauniit kuvat!<3 Toi mekko on älyttömän ihana 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos paljon <3 Mustakin tuo mekko on aivan ihana!!

 • Jenna Claudia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana mekko! Tilasin nuo samat kengät sun inspiroimana, mutta en tiedä johtuuko jalkojen turpoamisesta täällä Barcelonan helteestä vai mistä, mut eivät mahdu jalkaan vaikka oon aina kokoa 38!:( Ja tietty ne on nyt loppuun myyty, hahah. xx Jenna Claudia http://www.jennaclaudiat.com

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos!! Ja eikä, vitsit miten harmi 😟 No toivottavasti on kesän helteet ja saisit ne mahtumaan jalkaan! Nuo olleet mun kesän lempparkengät 😃 Menee niin monen eri asun kanssa. Kivaa alkanutta viikkoa sulle sinne Barcelonaan <3

Post A Comment