Archives
IMPROVED RECIPE: HAM PIE WITH FETA CHEESE - Natalia Oona
1231
post-template-default,single,single-post,postid-1231,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

IMPROVED RECIPE: HAM PIE WITH FETA CHEESE

Muistaako joku kun viime kesänä jaoin tähän kinkkupiirakkaan ohjeen täällä blogissa? Ehkä myös tiedätte, että mä rakastan tehdä piirakoita, niin suolaisia kuin makeita. Viikonloppuna innostuin vähän tuunaamaan tätä reseptiä ja lisäsin piirakkaan mukaan esimerkiksi fetajuustoa, joka antoi ihan mielettömän maun! Paljoa resepti ei ole muuttunut, mutta ajattelin tulla vinkkaamaan tästä, sillä ainakin musta tuo feta juuston lisääminen oli niin tajuttoman hyvää että ilman sitä en enää piirakkaa tekisi. Oli nimittäin niin herkullista!

Maybe some of you might remember when I shared this ham pie recipe on my blog last summer? And maybe you also know that I love to bake pie, salty and sweet ones. This weekend I got an idea to improve this recipe and bit and I for example added some feta cheese in it, which tasted amazing! I didn’t change the recipe much, but I just thought I should come and share this, because I wouldn’t do this pie without feta cheese anymore. It was so delicious!

KINKKU-PAPRIKA-JUUSTOPIIRAKKA

Tarvitset:

100 g voita 

2 1/2 dl vehnäjauhoja

1/2 dl vettä

1/2 – 3/4 dl persiljaa silputtuna

200 g kinkkua suikaleina

1 paprika pilkottuna

1 dl purjoa pilkottuna

300-350 g Creme freshiä

150 g fetajuustoa

150 g raastettua mozarellajuustoa

suolaa

mustapippuria

paprikajauhetta

Aloita nyppimällä voi sekä vehnäjauhot ryynimäiseksi. Lisää vesi ja persiljasilppu. Lisää halutessasi ripaus suolaa. Voitele piirakkavuoka ja paine seos vuoan pohjalle. Paista pohjaa ensin 10 minuutin ajan uunissa 200 asteessa.

Sekoita kulhossa kinkku suikaleet, pilkottu paprika sekä purjoa, creme fresh, fetajuustos mahdollisimman pieniksi pilkottuna tai nypittynä sekä raastettu juusto. Mausta suolalla, mustapippurilla sekä paprikajauheella oman maun mukaisesti. Levitä seos piirakkavuokaan pohjan päälle. Paista piirakkaa uunissa 200 asteessa noin puolen tunnin ajan, tai kunnes piirakka saa kauniin kultaisen värin päälle.

Use google translate for the recipe, or let me know if you want me to translate it!

Hyvää ruokahalua! Ja kertokaa hei aina ihmeessä mitä tykkäsitte, jos kokeilette näitä reseptejä!

Bon apetit! And let me know what did you think when you try the recipes I’ve shared!


8 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  This pie looks absolutely delicious and so beautiful just to look … . Merci for sharing your recipe, LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Noname
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei liity tähän postaukseen, mutta mitä oot tykännyt iphone 7 plussasta? 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  And it’s even more delicious than it looks <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon tykännyt ihan mielettömästi!!! Tosi hyvä 😊 Oon ollut myös kiva kun oon viime aikoina kuvannut myös paljon sillä kuvia tänne blogiin niin ei aina tarvitse kantaa isoa kameraa mukana 😃

 • Noname
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos vastauksesta! 😊 Mukava kun jaksat kommunikoida näin aktiivisesti lukijoiden kanssa!!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei mitään, ilo on mun puolella 😊 <3

 • Netta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En oo kovin kauan lukenut sun blogia (löysin tän ehkä 2kk sitten ja rakastuin!!) niin siks näin tietämätön mutta miten yleensä kokkailette kotona? Tai siis tykkäätkö tehdä itse ruokaa? Käyt paljon vissiin ravintoloissa syömässä myös mut vain ne hetket tallentuu tietty tänne niin siks varmaan tuntuu siltä. Tarkoitan että kun tuntuu et bloggaajat on ”koko ajan jossain ulkona” niin vaikka laittas kolme ruokakuvaa viikossa tänne tai instagramiin niin onhan sitä silti kokkailtu neljänä päivänä kotona 😃 okei nyt tästä alko tulla sekava kommentti jon mutta siis kysymys oli että tykkäätkö kokkailla ja sanonpahan vielä että kinkkupiirakka itessään on jo iso herkku niin pakko kokeilla tätä nyt sillä fetalla!!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kiva kuulla, että löysit mun blogin ja tykästyit <3 Joo, mä itse asiassa tykkään paljon laittaa ruoka ja leipoa! Laitan siis ruokaa kotonakin, mutta kyllä me käydään myös ulkona syödämässä. Rakastan hyvää ruokaa ja kokeilla uusia makuja 😊 Nyt kesällä ollaan varsinkin syöty paljon ulkona.. On ollut ihana viettää kesäiltoja hyvissä ravintolassa istuessa 😊 Eikä tilannetta helpotta se että Tukholmassa on niin paljon toinen toistaan parempia ravintoloita niin sitä haluaa käydä aina kokeilemassa jotain 😃 Kinkkupiirakka on myös ihan mun lempparia, kerro sitten mitä tykkäsit tästä 😊 Kivaa viikkoa sulle <3

Post A Comment