Archives
CERNY SECONDHAND - Natalia Oona
1233
post-template-default,single,single-post,postid-1233,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

CERNY SECONDHAND

Kirppikselle pääset TÄSTÄ!

Ajattelin tulla nopeasti huikkaamaan, että ollaan siirretty Teresan kanssa meidän kirppis instagramin puolelle. Tilin löydätte sieltä nimellä cernysecondhand. Uusia vaatteita, kenkiä ja asusteita tulossa myyntiin nyt päivittäin. Käykää siis kurkkaamassa jos tuolta löytyy jotain teille mieluista!

My and my sister are selling our clothes on instagram. Unfortunately we won’t ship the clothes outside from Finland! But if you are still interested to check it out, you find our instagram page here.


8 Comments
 • Aa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka! Oon seurannut sun blogia jo kauan, joten myös nähnyt näitä sun kirppareita ja mieleen tulee joka kerta ajatus, että mikä järki? Musta on tosi outoa että myyt vaatteita mitkä on just olleet sun päällä muutaman takaisessa postauksessa. Tai ylensäkkin kaikki mitä nytkin myyt on suuri osa kerran käytettyjä. Ostatko oikeasti kaikki nuo vaatteet tai saat valita vaatteet joltain ja käytät kerran ja myyt? Ei vaan mee mun jakeluun, ymmärrän että joskus tulee ostettua hutilyöntejä mutta silti miten sun kukkaro kestää? Kyllästytkö helposti uusiin juttuihin vai ootko koukussa uuden ostamiseen? Hyvä kuitenkin kun kierrätä tuotteita ja ne päätyvät jollekkin oikeaan käyttöön, mutta joka kerta herää nää samat kysymykset kun pidät kirpparia niin oli pakko kysyä. Ja tämä kommentti ei ole ilkeydestä tai kateellisuudesta kirjoitettu, tämä on vain mun ajatusmaailma ja tämä asia aiheuttaa aina mussa hämmennystä. 😊

 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  So many nice and pretty pieces … sometimes it’s a good idea to recycle ♻️ our clothes. Good luck and have fun with the sale. LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kirppiksillä on myynnissä kahden ihmisen vaatteet, eli kaikki eivät siis ole vaan mun.. Enkä koe että mun tarvitsisi kenellekkään alkaa erikseen selittelemään shoppailuitani tai kulutustottumuksiani. Kaikki meistä on erilaisia, ja elää eri tyylillä 😊 Niin kuin sanoit, parempi että laitan vaatteet kiertämään kuin että antaisin niiden vaan seisoa kaapissani. Ja mä lahjoitan vaatteitani myös eteenpäin! =)

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yeah, I love to clean out my closet and recycle clothes that I don’t have enough use for 😊!!

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Samaa olen itsekin ihmetellyt, mutta natalia ei todellakaan ole pahimmasta päästä 😃

 • xod
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pakko sanoa että muakin vähän ihmetytti kun kurkkasin tota sivua, tuollahan on noi parit kengätkin mitä taisit täällä blogissa hiukan hehkuttaa kun ne ostit, ja nyt jo tuolla myytävinä pari kertaa käytettyinä…? Tulee mieleen että saitko ne ilmaiseksi ja oli pakko hehkuttaa vai valehtelitko ja olivatkin huonot vai mitä ihmettä 😃 Muuten kyllä tykkään sun blogista hirveesti.

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jos tarkoitat noita Nellyn nilkkurit, jotka esimerkiksi on musta edelleen tosi ihanat kengät, mutta en vaan osaa käyttää niitä. En saa niitä yhdistettyä niin moniin asuihin kun olin ajatellut, ja siksi niille ei oo tullut käyttöä vaikka muuten kengistä edelleen tykkäänkin! Mä laitan aina heti kiertoon, jos huomaan ettei jollekin vaatteelle tai asusteelle tuukkaan käyttöä. Luonnollisesti myös mulla on paljon vaatteita ja asusteita, sillä ne on iso osa mun työtäni. Mun on siis pakko myös laittaa mun tavaroita kiertoon. Mulla ei vaan kaikki yksinkertaisesti mahdu niin jostain on pakko luopua myös, jos haluan uutta tilalle. Ja mä en valehtele, ei kuulu mun tapoihini täällä blogissa kuin oikeassa elämässäkään. Saati hehkuta mitään tuotteita täällä blogissa, vaan sen takia että olisin jotain saanut 😊 Mitään velvoitetta mulla ei ole niin tehdä, jos en jostain tykkääkään mitä oon saanut niin silloin en vaan julkaise siitä mitään missään, yksinkertaista. Kiva kuulla, että oot tykännyt mun blogistani ja toivottavatsi tämä vähän selkeytti 😊

 • xod
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Okei, kiitos vastauksesta, pisti vaan silmään 😊 Toki kaikille tulee hutiostoksia muutenkin 😃

Post A Comment