Archives
TUESDAYS OUTFIT - Natalia Oona
1232
post-template-default,single,single-post,postid-1232,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

TUESDAYS OUTFIT

Sweater H&M / Skirt Loavies – similar here / Shoes Zara – similar here / Jacket Zara – similar here / Bag Saint Laurent

– linkit mainoslinkkejä / links are adlinks

Huomaa tosiaan, että kesä alkaa pikku hiljaa olemaan ohi. Ei säiden puolesta, vaan siitä miten on tullut aika palata arkeen töiden puolesta. Heinäkuu on aina super hiljainen kuukausi blogijutuissa, ja nyt taas mun kalenterini elokuulle alkaa täyttymään senkin edestä. Vitsit miten innoissani oon kaikista tulevista jutuista!!

Tässä tulis rentoa asua eiliseltä. Tuo hame on ollut yksi mun kesän luottovaatteista! Sitä on niin helppo yhdistellä eri asujen kanssa. Pitäisi taas muuten tyhjentää mun vaatekaappiani, ja tuo kirppiksen pitäminen on ollut tosi toimivaa. Mietin vaan, että onko teidän mielestä helpompi jos tekisin vaatteilleni oman instagram tilin, vai onko oma kirppissivu parempi? Itse alan nykyään jopa kallistumaan tuon instagram -tilin puolelle!

I can notice that the summer starts to be over. Not because of the weather, but because it’s been time to get back on track with work. Usually July is really calm when it comes to blogs, but now my calendar starts to get full really fast with work stuff. I’m so excited about all the upcoming things!

Here is my relaxed outfit from yesterday. The skirt has been one of my favorite pieces during the summer! It’s so easy to wear with everything. I will talk to you guys soon, have a great week!


6 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Simply edgy and beautiful … the all leather chic look! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Myy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä tykkään tuosta kirppissivustosta, kun mulla ei ole instagram-tiliä. Haluan kuitenkin pysyä mukana kirppiksellä.

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Thank you <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Päätettiin nyt kokeilla tota instagramia, kun siinä on vähemmän meille työtä! Mutta pidetään tili avoina eli jos jollain ei oo instaa niin voi katsoa silti netistä ja laittaa meiliä, jos haluaa ostaa jotain 😊

 • Roosa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oot upee!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos kiitos <3

Post A Comment