Archives
THERE IS SOMETHING I DIDN'T TELL TO YOU.. - Natalia Oona
1238
post-template-default,single,single-post,postid-1238,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

THERE IS SOMETHING I DIDN’T TELL TO YOU..

Ehkä huomasitte että pidin eilen kaikissa mun someissa ihan täyttä hiljaisuutta? Arvaatka oliko vaikeaa olla postaamatta yhtään mitään mihinkään. Oon niin tottunut että varsinkin matkustaessa kaikkia someja tulee päivitettyä ekstra ahkerasti..

Maybe you noticed that I didn’t post anything on my any social medias yesterday? It was so much harder than I thought not to post anything anywhere. I’m so used to uploading a lot of pictures to my stories and so, especially when I’m traveling..

Shirt H&M / Skirt here (adlink) / Shoes from Rhodos / Bag Saint Laurent

Mä nimittäin treffasin Teresan eilen aamulla seitsemältä Arlandalla ja otettiin lento Prahaan! Tämä reissu on ollut tiedossa jo aika kauan, mutta en oo siitä maininnut mitään missään, koska tultiin  tänne yllättämään meidän äiti hänen synttäreiden kunniaksi!

I met Teresa yesterday morning at seven in the morning at Arlanda airport and we took a flight to Prague! I’ve known about this trip for a pretty long time now, but I haven’t said anything on my social medias, because we came to surprise my mom on her Birthday!

Oon ajastanut tämän postauksen niin että nyt kun te luette tätä niin me ollaan jo ehditty yllämään äiti! Tultiin päivää ennen tosiaan Prahaan valmistelemaan kaikki valmiiksi. Ostettiin kukkia, ilmapalloja ja muuta juhla sälää.. Ideana tosiaan oli yllättää hänet hänen synttäriaamunaan!

I’ve timed this post so when you are reading this we’ve already surprised my mom! We came to Prague one day before her birthday to prepare everything ready. We bought flowers, balloons and other party stuff.. The idea was to surprise her on her birthday morning!

Ensimmäisenä kun saavuttiin tänne niin käytiin syömässä lounasta ja chekkaamassa sisään asuntoon, joka oli vuokrattu mulle ja Teresalle yhdeksi yöksi.

First thing we did when we arrived we had some lunch and checked into the apartment that had been rented for me and Teresa for one night.

Sen jälkeen juostiin ympäri keskustaa valmistelemassa kaikkea. En selitä tästä sen enempää, sillä oon luonnollisesti vlogannut kaiken ja pääsette siis videolta näkemään mitä kaikkea ollaan täällä tarkalleen tehty. Laitan tällä kertaa koko Prahan reissun yhteen vlogiin, sillä oon täällä vain kolme päivää..

After that we ran around in the city to fix everything ready. I won’t explain about that much more, because of course I’ve vlogged it all so you can then check out the video and see what we excatly did. I will do one vlog about this whole trip since I’m staying here only for three days..

Pitkän päivän jälkeen istuttiin vihdoin päivälliselle!

After a long day we finally got to sit down and we ate some dinner!

Testattiin ravintolaa jossa ei aikaisemmin oltu, ja ruoka oli ihan okei.. Perus hyvää, ei mitenkään erityisen hehkuttamisen arvoista! Mä tosiaan tilasin pinaattirisoton jossa oli päällä vielä ricottajuustoa sahramilla.

We tried out a new restaurant and the food was okay.. Like basic good, nothing special! I had spinach risotto with saffron ricotta. 

Mä palaan pian päivittämään teille lisää kuvia äidin synttärijuhlinnoista eli pysykää kuulolla!

I will be back with more pictures of my moms birthday festivities so stay tuned!


13 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  How sweet and loving lovely of you to surprise your Mother, she must be so thrill and happy because of the surprise! Such a wonderful thing to do! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Viivi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onpas aivan ihana idea yllättää äitinne hänen syntymäpäivänään! Vlogia aiheesta odotellessa 😊

 • Tiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sairaan hieno toi toka kuva! Rakastuin tohon hameeseen! Ihanaa että yllätitte äitinne 😊

 • akv
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnea Äidille ja terkkuja Teresalle te ihanat likat

 • Essi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan ihana idea! 😊 Mistä ovat uudet cat-malliset aurinkolasisi? <3

 • Roosa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi kun ootte ihania! Äiti varmasti tykkäs 😊 Toinen kuva on kuin suoraan Pinterestistä <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  She was so happy <3 We had such a nice time in Prague! 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nojoo mustakin tämä oli niin ihana idea <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos kovasti 😊 Mustakin tämä oli ihana idea ja vitsi miten äiti ilahtui <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos! Välitän onnittelut ja terveiset 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No eikö <3 Ne on Asokselta tilattu 😊 Itse asiassa Tersa oli niin ihana ja tilasi ne mulle, sillä hän löysi ne Asokselta ja hän tiesi että oon tuollaisia ja etsinyt 😃 =)

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No tykkäsi niin paljon <3 Ja oli tosi onnistunut reissu kaikin puolin 😊 Kiitos ! Praha on niin kaunis niin siellä on ihanna helppo kuvailla 😋

 • Tiia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mistä toi ihana hame on? Niin kivoja kuvia taas jälleen !! 😊

Post A Comment