Archives
LITTLE BLACK DRESS - Natalia Oona
1250
post-template-default,single,single-post,postid-1250,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

LITTLE BLACK DRESS

Dress Zara / Bag Saint Laurent / Earrings H&M / Shoes NLY Shoes

Tässä tulisi vielä asukuvat asusta joka mulla oli Diorin tapahtumassa päällä. Ostin tuon mustan mekon viime viikolla Zarasta, ja oon aivan mielettömän tykästynyt siihen! Itse asiassa vedin saman mekon päälle uudestaan lauantaina, kun vietettiin iltaa meidän Suomi -porukalla täällä Tukholmassa :) Lauantai-illan menoihin vaan vaihdoin asusteet ja heitin päälle vielä nahkatakin. Jos joku siis etsii itselleen mustaa pikkumekkoa niin kannattaa käydä Zarassa pyörähtämässä.

Nyt mä hyppään suihkuun ja lähden sen jälkeen keskustaan parin työjutun merkeissä. Jos teillä on muuten jotain postaustoiveita niin laittakaa ihmeessä tulemaan :) Ajattelin ainakin tällä viikolla kuvata teille päivä mun kanssa -videota täältä Tukholmasta. Kivaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

Here is the outfit that I wore for the Dior event. I bought the black dress last week from Zara, and I just love it! I actually wore the same dress again on Saturday when we had a fun night out with my Finnish friends here in Stockholm :) Just on Saturday I changed up the accessories and wore a leather jacket over the dress. Anyways, if you are looking for a cute black dress, I recommend you check out Zara!

Now I will jump in to the shower, and then I’ll head to the city to take care of some work stuff. If you have any wishes, what you would like me to post about this week just let me know :) I even thought to film a day with me in Stockholm vlog this week. Hope you all have a great week!

Photos by Silja Sundberg


6 Comments
 • Jenna Claudia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Indeed pitää käydä Zarassa, mustia mekkoja ei voi olla liikaa! Itseasiassa ostin viimeisimmän lbd:n just sun inspiroimana H&Mltä! 😊 xx Jenna Claudia http://www.jennaclaudiat.com

 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yasss, the cutest little black dress … always beautiful look! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Marianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Diorin tapahtuma vaikutti aivan taianomaiselta 😊 Olet todella upea <3 xx http://mariannelle.com

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo mustat mekot on niin super hyvä arkeen kuin juhlaan 😊 Ja tosi kiva, se mekko oli kyllä myös aivan ihana <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  I think so too, little black dress works always <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oli aivan mielettömän ihana tapahtuma, kiitos kovasti <3

Post A Comment