Archives
KEEPING IT ALL BLACK - Natalia Oona
1255
post-template-default,single,single-post,postid-1255,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

KEEPING IT ALL BLACK

Shirt & pants Zara / Shoes NLY Shoes / Bag Saint Laurent

Vitsi mitkä bileet Nelly.com oli järjestänyt eilen Tukholman muotiviikkojen päättymisen kunniaksi. Treffattiin Lindan kanssa skumppalasillisille ennen itse juhliin suuntaamista. Itse juhlat oli isossa tilassa Vasastanissa, ja teemana oli 90 -luku. Koko paikka oli teeman mukaisesti laitettu aina pelikoneista musiikkiin. Oli ihan super hauskaa, ja ehkä niin kuin mun instagram storiesta bongasittekin niin paikalla esiintyi myös Icona pop! Toisena esiintyjänä oli Kelis, jonka olisin myös halunnut kovasti nähdä, mutta en tiiä missä ollaan just hänen esityksensä aikana viiletetty.. No musiikki oli muutenkin koko illan mielettömän hyvää!

Tänään mä oon viettänyt päivää vaan kotona. Itse asiassa mulla on ollut kunnon siivous päivä, eikä homma oo vielä valmis… Pienessä asunnossa sotkua tulee oikeasti niin nopeasti ja tuntuu että jatkuvasti saa olla järjestelemässä. Sekä mä oon sellainen kun kerran hommaan ryhdyn niin sitten hinkkaan kaikki puhtaaksi vessan kaakeleiden saumoista lähtien, haha! Halusin vaan ottaa pikku breikin ja tulla moikkaamaan teitä tänne blogiin. Kivaa lauantaita teille!

Wow, what a party Nelly.com threw yesterday! It was the official closing party of the Stockholm fashion week! We met up with Linda for glass of champagne, before we went to the party. The party was in Vasastan and they had a 90’s theme. The place had everything from old gaming machines (is that what you call them?!?) to 90’s music. I had so much fun, and maybe you saw from my instagram stories that even Iconan pop performed there! Another artist that performed was Kelis, but we missed that with Linda. I have no idea what we were doing while she has performed! Well anyways, the music was super good throughout the whole evening!

Today I’ve just been at home. I’ve actually been cleaning and I’m not done yet.. When you have a small apartment it gets messy so fast and I feel like I constantly need to be organizing my stuff. And when I clean I always want to clean every single corner. I just wanted to take a little break and come and say hi to you guys. Hope you all have an amazing Saturday!

Photos by Linda Juhola


17 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Simply black, bold and beautiful! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Johanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan ihana asu ja ihanat housut mikä koko sulla niissä?

 • Varpuslintu // Viikarivartti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Noi housut on kyllä tosi nätit!

 • sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sun asut on mun ehdottomia lemppareita, jokaikinen on sellanen minkä pistäisin päälleni ja tuntisin oloni ns. kodikkaaksi 😃 Oon sellanen all-black-everything joten kokomustat asut on pop!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Thank you <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos paljon 😊 Mulla on XS!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mäkin tykkään noista ihan mielettömästi ! 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vitsi miten kiva kuulla <3 Mä yritän jatkossa postailla myös lisää asuja 😊 !

 • Jassu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onko noi housun raita valkoinen vai kultainen? 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kultainen 😊

 • Suvi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oliko sulla teemaan sopiva asu bileissä? Ois kiva nähä kuvia 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ollut ! 😃 Mulla oli vaan musta mekko ja nahkatakki 😊

 • Jassu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onko tuo paita milloin ostettu? 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon ostanut sen ihan pari viikkoa sitten 😊

 • Jassu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Osaatko sanoa tuon paidan nimeä, jos vaikka löytyisi nettikaupasta? 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Apua, nyt mulla ei kyllä oo mitään hajua mikä tuon paidan nimi voisi olla 😟 Pahoittelut! Toivottavasti kuitenkin löytyy <3

 • Jassu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi harmi, kun en löytänyt nettikaupastakaan 😟 oliko minkä hintainen, jos siitä apua etsintään? 😃

Post A Comment