Archives
RECIPE: CREAMY PASTA WITH BACON - Natalia Oona
1260
post-template-default,single,single-post,postid-1260,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

RECIPE: CREAMY PASTA WITH BACON

Laitoin viikonloppuna kuvan mun instagram tarinoihin kokkaamastani pastasta. Muutama teistä laittoi perään viestejä, jos mun blogista löytyy reseptiä kyseiseen pastaan. Tätä reseptiä en oo kuitenkaan aikaisemmin ehtinyt jakamaan, joten laitetaan nyt tällainen spontaani ohje tähän tulemaan! Kyseessä on siis kermainen pastakastike pekonilla ja parmesaanijuustolla!

I shared a picture of the pasta that I made during the weekend. A few of you asked about the recipe, and I hadn’t shared this on my blog before so here it comes. A bit of a spontaneous recipe post. This a creamy pasta sauce with bacon and Parmesan cheese!

Please use google translator to translate the recipe or just let me know in the comments if you want me to translate it.

Tarvitset:

300 g valitsemaasi pastaa tai makaroneja

150 g pekonia

1 iso sipuli

3 dl kuohukermaa

200 g tuorejuustoa

1,5 dl parmesaanijuustoa raastettuna

suolaa

juustokuminaa

paprikajauhetta

Pilko pekoni pieniksi kuutioiksi ja paista pannulla noin 10 minuutin ajan. Kun pekoni on valmis siirrä se sivuun odottamaan. Pilko sipulit ja kuullota ne erillisellä pannulla, lisää sekaan suolaa, juustokuminaa sekä paprikajauhetta oman maun mukaisesti, sekoita joukkoon kuohukerma sekä tuorejuusto. Viimeisenä sekoita joukkoon raastettu parmesaanijuusto.

Keitä pasta ohjeiden mukaisesti. Sekoita pastat sekä kastike sekaisin. Ripottele päälle paistetut pekonit!

Halutessasi voit lisätä päälle vielä vähän parmesaanijuustoa :)

Hyvää ruokahalua!

Bon apetit!


4 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Naturally delicious and yummy recipe … Merci for sharing. 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Jeannays
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi nams miten herkullisen näköistä<3 Tätä on pakko testata 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hope you like it! It was so tasty !! 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oli niin hyvää <3 Kerro ihmeessä mitä tykkäsit, kun oot kokeillut =)

Post A Comment