Archives
FIRST DAY IN PARIS IN PICTURES - Natalia Oona
1263
post-template-default,single,single-post,postid-1263,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

FIRST DAY IN PARIS IN PICTURES

Keskiviikkona illasta lensin Pariisiin! Lentokentällä treffasin Johannan ja meillä oli yhteinen kuljetus hotelille.

Tämä oli mun toinen kertani Pariisissa. Viime kerralla olin vaan yhden yön reissulla pari vuotta sitten H&M:n kutsumana. Pitää nyt pian yrittää saada järjestettyä ihan ”loma”reissu Pariisiin, sillä tykkään kyseisestä kaupungista ihan mielettömästi.

On Wednesday evening I flew to Paris! I met up with Johanna at the airport and then we took a taxi together to the hotel.

This was my second time in Paris. Last time was there for just for one night about two years ago with H&M. So I really need to also arrange some ”vacation”trip to Paris in the near future because I like the city a lot.

Oltiin perillä hotelilla vasta puolen yön aikoihin! Paikalle lensin tosiaan Guerlainin kutsumana, ja huoneessa mua olikin jo odottamassa kukat sekä paketti. Niin huomaavaista! Majoituttiin Pavillon De La Reine nimisessä hotellissa, joka oli aivan mieletön! Jos kaipaatte hotellivinkkiä Pariisiin niin ottakaa tuo nimi ylös!

We arrived to the hotel around midnight! I was invited to Paris by Guerlain, and I even had flowers and a present waiting for me in the room. So thoughtful! We stayed in a hotel called Pavillon De La Reine, and it was amazing! If you are looking for a hotel tip to Paris, write that name down! 

Aamiaisen jälkeen lähdettiin tutustumaan Guerlainin pääliikkeeseen, joka sijaitsee Champs-Elyseella!

After the breakfast we went to see Guerlains flag ship store which is located at Champs-Elysee!

Guerlainin liike Champs-Elyseesllä on rehellisesti kaunein liike, jossa on varmaan koskaan käynyt. Siis aivan mieletön! Jos ootte Pariisissa niin suosittelen todella, että käytte kurkkaamassa sisälle.

Guerlains store at Champs-Elysees is honestly the most beautiful store I’ve probably ever visited. It was breathtaking! If you are in Paris I highly recommend that you go and check it out.

Liikkeen alakerrasta löytyy myös kaunis ravintola, jossa syötiin kolmen ruokalajin lounas! Erityismaininta suklaajälkkäristä, joka oli niiiiiin hyvä. En yleensä oo niin jälkkäreiden perään, mutta tuo oli niin hyvä. Ensi kerralla Pariisissa ollessa täytyy käydä tuolla ottamassa lasit skumppaa ja tilata sama jälkkäri!

They also have a restaurant downstairs, so we had three course lunch there! I have to mention the chocolate dessert, it was so delicious! I’m usually not that much into desserts, but that was so good. Next time in Paris I have to go there, order a glass of champagne and the same dessert!

Minä ja ihana Johanna!

Me and lovely Johanna!

Lounaan jälkeen meille oli järjestty Master Class, jossa päästiin tapamaan ja juttelemaan Olivier Echaudemaison kanssa. Siis vau mikä kokemus!!!!! Hän on toiminut meikkimaailmassa jo vaikka kuinka kauan, ja esimerkiksi meikannut Audrey Hepburnia, Jack Kennedyn, Grace Kellyn, Twiggyn… Ja lista vaan jatkuu. Oli todella inspiroivaa kuulla hänen tarinansa Guerlainin kanssa sekä miten hän alalle alunperin päätyi!

Lopulta siirryttiin vielä hotelille kuvauksiin!

After the lunch we had a Master Class where we also met and got to talk with Olivier Echaudemaison. And wow, what an experince!!!!! He has worked in the make up world for a long time, and has for example done make up fo Audrey Hepburn, Jack Kennedy, Grace Kelly, Twiggy.. And the list just goes on. It was so inspiring to hear his story with Guerlain and how did he get in to make up.

Kuvasten jälkeen vaihdettiin äkkiä vaatteet ja suunnattiin George’s nimisen paikan kattoterassille.

Siellä juotiin lasit shampanjaa sekä syötiin illallinen! Niin sekä tietysti ihasteltiin vilkkuvaa Eiffel -tornia.

After the shoot we had time to change our clothes quickly and after that we went to a rooftop place called George’s.

We had a glass of champagne at first then we had a lovely dinner. And of course we admired the light on the Eiffel tower. 

Kiitos Guerlain ihanasta päivästä!

Thank you Guerlain for an amazing day!


8 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Such a beautiful way to be welcomed into The City of ❤️ Love! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • MK
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi, heidän hajuvedet on mun lemppareita! Pitääpä ehkä tutustua heidän muihkinkin tuotteisiin.

 • Marianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Iki-ihana Pariisi 😊 Upeita kuvia <3 xx http://mariannelle.com

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  It truly was <3 I hope to go back to Paris soon again 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Guerlainin hajuvedet oli kyllä mielettömiä! Jos sulla on mahdollisuus käydä heidän omassa liikeessä niin siellä on vielä enemmän ihania tuoksuja myynnissä 😊 Ja tosiaan ainakin nuo heidän uudet Kiss Kiss Matte huulipunat olivat mielettömiä koostumukseltaan! Sekä suosittelen heidän Terracotta aurinkopuuteria joka mulla on ollut aikaisemmin käytössä vuosia 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pariisi on kyllä niin mieletön 😊 Kiitos <3

 • Merja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Guerlainin puuteri, varsinkin aurinkopuuteri pelastaa kesän. Meikkiä ei tarvita, ja se tuoksu! Ja, Pariisi, aina yhtä ihana. Hotellivinkki otettu ylös.

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Juuri tuo Terracotta aurinkopuuteri on ollut myös lempparini 😊 Ja Pariisi on kyllä aina ihana, ensi kerralla pitää ottaa siellä vähän useampi yö ja käydä tutustumassa kaupunkiin vähän enemmän!

Post A Comment