Archives
TOUR EIFFEL - Natalia Oona
1264
post-template-default,single,single-post,postid-1264,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

TOUR EIFFEL

Postaus sisältää mainoslinkkejä / This post contains adlinks

Skirt here / Shirt here / Shoes here

Ihanaa sunnuntaita! Tässä tulisi varmaan mun lempparikuvat ikinä. Pariisi on niin mielettömän kaunis kaupunki,  jos olisi ollut enemmän aikaa niin siellä olisi ollut ihana kuvata kuvia vaikka joka nurkan takana. Tai jäädä istumaan pieniin kahviloihin ja vaan katsella ohikulkevia ihmisiä. Ehkä vähän kliseistä, mutta totta!

 Me tosiaan herättiin perjantaina aikaisin aamusta, ja suunnattiin Johannan kanssa heti kuvaamaan. Loppupäivä ei sitten mennytkään ihan yhtä hyvin. Mulla oli oikeasti niin epäonninen perjantai, onnistuin vielä itsekin säheltämään jokaisella mahdollisella tavalla. Migreenistä boarding passin hävitykseen, ja siihen että lentokoneessa mun takana istuva nainen alkaa haastamaan riitaa ensin mun kanssa ja sitte muiden matkustajien. Tuolla lennolla oikeasti miten moneen kertaan, että oonko mä jossain piilokamerassa… No pääsin kuin pääsinkin lopulta myöhään yöstä kotiin. Oikeasti ikinä ei varmaan oo tuntunut yhtä kivalta käpertyä omaan sänkyyn!

Hope you are having a great Sunday! These pictures are probably my favorite pictures ever. Paris is such a beautiful city, if we would have had more time it would have been nice to shoot even more pictures. Or just stay and city in small cafes and watch people walking by.

We woke up really early on Friday and went to shoot pictures straight away with Johanna. The rest of the day didn’t go so well for me. I had such a horrible day, you know one of those days when everything just goes wrong. To give a few examples, I got a horrible migraine, I lost my boarding pass, and the women sitting behind me on the flight tried to start up a fight first with me and then with other passengers. I thought I was on candid camera or something.. Well anyways I made it home late in the evening. I can also say it felt so nice to just cuddle up in my own bed!

Photos by Johanna Turpeinen


13 Comments
 • Mette
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Millälailla hän haastoi riitaa? 😲

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Käännyin kerran katsomaan kun hän huusi siinä takanani jollekin toiselle, niin seuraavaksi huuto alkoi kohdistumaan muhun. Kyseli siinä moneen kertaan onko mulla joku ongelma hänen kanssaan ja olisin kuulemma voinut siihen taakse siirtyä sitä ongelmaa selvittämään 😃 Ja loppulennon hänen lapsensa sitten potki mun penkkiäni :’D..

 • Viivi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Waude mitä kuvia! 😊 Pariisi on kyllä ehdottomasti yksi kauneimmista Euroopan kaupungeista. Guerlainin tapahtuma näytti kanssa ihanalta!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitos 😊 Pariisi on kyllä kaunis! Ja Guerlainin tapahtuma oli ihana, on ollut mieletön päästä tällaisiin pressitapahtumiin mukaan <3

 • Vilma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  SIIIS ihania kuvia!! VAU

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitos <3

 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Gorgeous as ever … love ❤️ love ❤️ love these beautiful images … and Paris is always a good idea! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Thank you so much <3 I had an amazing time in Paris and I can't wait to go back 😊

 • thelittleblondie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  THIS BACKGROUND IS SIMPLY AMAZING !! LOVE YOUR BAG & OUTFIT xx

 • Marianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Harmillista kuulla lentomatkastasi – tylsää miten tuntematon voikin vaikuttaa omaan mieleen. Onneksi se on takana ja toivottavasti tästä alkavasta viikosta tulee upea!! Upeudesta puheen ollen, nämä kuvat ovat taianomaisia! 😊 <3 xx http://mariannelle.com/

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Thank you so much <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  No joo, mutta tosiaan tärkeintä että pääsin kotiin 😊 Ja nyt on uusi ihana viikko edessä <3 Kiitos paljon ja vielä aurinkoista viikkoa sulle =)

 • Roosa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Rakastuin näihin kuviin! Ihan mielettömän ihania <3

Post A Comment