Archives
PAST COUPLE OF DAYS IN PICTURES - lunch date, I flew to Prague and a rooftop terrace - Natalia Oona
1270
post-template-default,single,single-post,postid-1270,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

PAST COUPLE OF DAYS IN PICTURES – lunch date, I flew to Prague and a rooftop terrace

Sunnnuntain lounas Blåbär nimisessä paikassa Odenplanilla. Heiltä saa esimerkiksi kasata itse oman salaattinsa! Hyvä nopea lounas paikka.

Sunday’s lunch at a place called Blåbär at Odenplan. You can for example choose yourself what you want in your salad! Good quick lunch place.

Ilma oli vielä sen verran lämmin että ulkona tarkeni hyvin syödä, vaikka mullakin ole päälle pelkkä neule!

It was warm enough to eat outside, even though I just had a knit on!

Maanantaiaamuna suuntasin Arlandalle ja lennolle kohti Prahaan. Tykkään yleensä aina lentää Norwegianilla, koska heidän lennot on niin halpoja sekä ilmainen wifi koneissa on mulle niin iso plussa! Nyt viimeiset kaksi kertaa mulla on kuitenkin ollut vähän huonoja kokemuksia heiltä. Toiselle kertaa mut pakoitettiin chekkaamaan mun käsimatkatavara sisään ja kantamaan tavaroitani kentällä ympärrinsä muovipussissa!? Ja nyt taas mulla oli ongelmia saada iso laukku ruumaa, ja henkilökuntaa ei kiinnostunut sitten yhtään. Ei kuulemma ollut heidän ongelmansa auttaa, vaikka siinä Norwegian tiskillä olivatkin töissä? No toivotaan, että nämä nyt oli vaan kaksi huonoa kertaa..

On Monday morning I took a flight from Arlanda airport to Prague. I usually always like to fly with Norwegian, because their prices are so slow and they have free wifi onboard which is a huge plus for me! Now the two last times I’ve just had a little bit of a bad experience..The other time I was forced to check in my carry on and I had to carry my stuff in a plastic bag instead!? And this time I had some trouble checking in my big luggage and they people who worked there were no help at all. They said it wasn’t their problem to help even though they were the ones working at the Norwegian customer service desk? Well, let’s hope these were just two bad times..

Pääsin kuitenkin hyvin perille (sen matkalaukun kanssa), mikä nyt on aina tietenkin tärkeintä!

But I arrived safe and sound (with the luggage), which is of course the most important thing!

Kuvasin eilen tosiaan uuden videon, jos ette oo nähneet vielä sitä niin kurkatkaa se tästä!

I filmed a new video yesterday, and if you haven’t seen it yet, check it out here!

Olin täällä eilen iltapäivän ihan yksinäni, joten videon editoinnin välissä päätin lähteä käymään lounaalla. Söin mielettömän sahramirisoton katkaravuilla!

I spent the afternoon here all by myself so in the middle of editing I decided to go and have some lunch. I ate an amazing saffron risotto with shrimps!

Päätettiin vähän herkutella ja ottaa pitkästä aikaa perinteiset Trdlnikit jäätelön kanssa! Tuo oli tosin niin iso, että en jaksanut ihan kaikkea syödä. Nuo Trdelnikit on sellaisia, joita kannattaa kokeilla Tsekissä ollessa. Osa tykkää ja osa ei, musta ne on ihan hyviä. Maistuu vähän pullalle, mutta mauttomampana! Yleensä mä enemmänkin tykkään syödä tuon jätskin takia, haha!

We decided to take a little treat and ate some traditional Trdlnik! It’s been a long time since I had one. That one was so big that I couldn’t finish it all. I think Tradlnik is something you should try if you are in Czech. Some like it, some don’t, and I think it’s just okay. Taste a little bit like cinnamon buns, just less tasteless (if you ask me)!  I usually order one just for the ice cream, hah!

Tällaiselta näytti mun tämän päivän asuni kun lähdettiin aamupäivästä keskustaan pyörimään! Laitan teille paremmat asukuvat huomenna tulemaan.

This is how my outfit looked like when we went to stroll around in the city! I will show some better outfit pictures for you tomorrow.

Seuraavan pysähdyksenä otettiin T Anker niminen kattoterassi. Oon nähnyt kuvia tuolta, joten oli pakko käydä tsekkaamassa millainen paikka kyseessä oli! Joo, kivat maisema, mutta muuten en suosittelisi käymään. Tuntuupas, että oon nyt jotenin super negatiivinen, mutta hei, aina ei kaikki suju ihan putkeen :D

Next stop was a rooftop place called T Anker. I’ve seen some pictures from there so I wanted to go and check it out! Sure, the view was nice, but other than that I wouldn’t recommend going there. I feel like I’m being super negative now, but hey it is what it is :D

Ja vikana vielä tämän päivän lounas! Nyt mun on pakko nopsaa vaihtaa vaatteet, sillä ollaan lähdössä illalliselle. Muistakaa seurata mua instagram tarinoissa (nataliaoona), niin sieltä pääsette näkemään vielä enemmän kaikkea mitä mun päiviin kuuluu! Ihanaa tiistaita teille!

And lastly today’s lunch! Now I really need to change my clothes since we will be heading out for a dinner. Remember to follow me on instagram stories (nataliaoona) so you get to see more of what I’m up to during the days. Have a great Tuesday everyone!


8 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Such a cool and beautiful day to be out and about in Prague … beautiful photos! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • MK
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla ikävä kyllä myös ei-niin-positiivisia kokemuksia Norwegianin kanssa. Onneksi kuitenkin pääsit hyvin perille. Välillä saa oikeasti ihmetellä asiakaspalvelua.. Itse asiakaspalvelutyössä teen kaikkeni, että saan asiakkaan ongelman ratkaistua eikä tulisi mieleenkään sanoa ettei joku asia kuulu mulle tai ei olisi mun ongelma, kyllä asiakkaan ongelma on myös minun ongelmani. Jos ei todella tiedä mitä voisi asiakkaan hyväksi tehdä niin varmasti on aina joku joka tietää asioista enemmän.. Ja koska tää on mulle täysin itsestään selvää niin on välillä erittäin vaikea käsittää joidenkin asiakaspalvelijoiden toimintaa ja ajatusta sen takana.

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Thank you! <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eikä, tosi ikävä kuulla! Mä oon ennen aina ollut ihan tyytyväinen ja kaikki on mennyt ihan ongelmitta, mutta tosiaan nyt viimeiset kaksi kertaa on olleet tosi kökköjä. Mustakin tuo oli todella ihmeellistä.. Tietenkin ymmärrän jos juuri joku asiakaspalvelija ei siinä tiskillä jossain asiassa osaa auttaa niin kohteliaasti voi ohjata, että mitä kautta asia kannattaa hoitaa. Tyly ilmoitus siitä että asia ei hänelle kuulu ja silmien pyörittely on musta todella huonoa asiakaspalvelua. Ymmärrän, että kaikilla on huonoja päiviä, mutta silti! Hyvä asiakaspalvelija tekee kyllä ison eron, tekee kokemuksesta niin erilaisen kun saa ystävällistä palvelua, ihan missä tahansa asiassa =)

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olin siis ihan ihmeissäni, koska mulla oli silloin vain tosiaan yksi käsimatkatavara (sallitun kokoinen ja painoinen), ja he eivät suostuneet luovuttamaan boarding passiani ennen kun chekkasin sen sisään ja kannoin sitten tosiaan tavaroitani siellä kentällä muovipussissa, mitä en pystynyt käsittämään. Ymmärrän hyvin sen ettei tietenkään kaikki yksinkertaisesti mahdu ylähyllyille, ja yleensä multa onkin annettu mahdollisuus valita haluanko laittaa laukun ruumaan tai sitten ystävällisesti portilla ennen boardingia kuulutettu, että lento on tosi täynnä ja toivovat, että kaikki joilla on mahdollisuus antaa laukkunsa ruumaan niin voisivat tehdä sen nyt! Ja oon tässä monta vuotta ehtinyt lentää Norwegianilla aika paljonkin, eikä ennen mulla oo ollut mitään vastavia kokemuksia. Niin vähän tuli kökkö fiilis näistä kahdesta kerrasta nyt! Ihana kun kommentoit ja selvensit vielä asiaa <3 Toivottavasti nyt paluulennolla kaikki sujuu mutkitta niin kuin aina ennenkin 😊

 • Piia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, kaunis sinä ja ihana asu! Saisiko siitä lisätietoja ja onko tuo harmaa ruutubleiseri mistä?

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos paljon <3 Juuri julkaisin asupostauksen tästä asusta niin siitä löytyy kaikki lisätiedot 😊 Ja tarkoititko sitä instagramissa ollutta ruutubleiseriä? Mulla on siitäkin kunnon asukuvat tulossa, mutta se on siis Zarasta ihan nyt ostettu =)

 • Kristiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itsekkin suosin Norwegianin lentoja, koska lennot ovat ylensä halpoja ja wifi on käytettävissä. Mutta pariviikkoa sitten lensin Roomaan ja takaisin, mutta Norwegian oli vaihtanut oman lentokoneensa italialaiseen Blue Panorama koneeseen ja miehistöön. Asiasta ilmoitettiin sähköpostilla etukäteen ja liput pystyi palauttamaan jos halusi. Muuten koneen vaihto ei haitannut, mutta kun ostaa lipun koneeseen missä on wifi ja sitten vaihdetaankin koneeseen missä wifiä ei ole… Ja minultakin on Norwegian joskus pari vuotta sitten taaskin Rooman lennolla ottanut käsimatkatavarani ruumaan, kun kone oli niin täynnä. Itse kun taas matkustan aina käsimatkatavaroilla, koska haluan, että tavarat ovat ns. koko ajan lähettyvilläni ja ei tarvitse odottaa sitten tavaroitaan tovin, vaan pääsee heti lähtemään. Näistä huolimatta tulen kuitenkin käyttämään Norwegianin lentoja 😃

Post A Comment