Archives
LIGHT TONES - AUTUMN LOOK - Natalia Oona
1271
post-template-default,single,single-post,postid-1271,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

LIGHT TONES – AUTUMN LOOK

Jacket Pietro Filipi / Shirt Zara / Jeans HERE / Shoes Puma

 Tässä olisi lupaamani paremmat kuvat eilisen päivän asusta! Prahassa on tällä hetkellä aika viileät syysilmat. Ilma on jopa viileämpi mitä Tukholmassa oli mun sieltä lähtiessä. Yleensä tähän aikaan vuodesta täällä on vielä vaikka kuinka lämpimät säät! Pari vuotta sitten olin itse asiassa täällä ihan samana viikonloppuna, jolloin täällä oli mielettömät helteet.. No, moni teistä on toivonut lisää syksyisiä asuja ja asuinspistä niin ainakin siltä kannalta kiva, että saan vähän viileämpienkin säiden lookeja kuvattua!

Oon muuten koko ajan puhunut, että oon täällä lauantaihin asti. En tiedä mistä ihmeestä oon saanut päähäni tuon, sillä tsekkasin juuri mun lentolipun ja mä lennänkin kotiin jo perjantaina! Haha, huomaa miten paljon asioita mulla on tällä hetkellä meneillään, kun en edes muista minä päivänä mulla on lento. Itse asiassa oon iloinen, että pääsenkin aloittamaan viikonlopun kotona.

Oikein kivaa keskiviikkoa teille!

Here are the outfit pictures of yesterdays look that I promised! It’s pretty cold here in Prague at the moment. I think the weather is even colder than it was in Stockholm when I left. Usually this time of the year it’s been still super warm here! Actually I was here two years ago exactly same time as now, and then it was still such a summer weather.. Well many of you have been asking for more autumn looks and some fall inspiration, so the weather is perfect for that!

I’ve been saying all the time that I’m staying here until Saturday. I don’t know where I pulled that out, because I just checked my flight ticket and I actually fly home on Friday! Haha, you can notice how many thing I have going on at the same time, when I can’t even remember what date my flight is. I’m actually happy to start the weekend at home!

Hope you all have amazing Wednesday!

Postaus sisältää mainoslinki / This post contains an adlink


12 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Such a casual and cute look … love ❤️ the jacket style! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Thank you <3

 • Janina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Upeita kuvia susta <3 noi hiukset on kyllä niiiiiin kivat!!

 • Marianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Todella upea syystakki ja pitää vielä lisätä että nuo vaaleammat hiukset sopivat sinulle todella kauniisti 😊 <3 xx http://mariannelle.com/

 • Jenna Claudia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ihana asu, toi takki on aivan ihana! Kävispä mullekin beige! xx Jenna http://www.jennaclaudiat.com

 • Pipsa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Hei, Kuka jälleenmyy kyseistä takkia vai tilasitko netistä? Lisäksi minkä merkkinen mustapaita sulla oli päällä, viimeisimmässä vlogissa? Siinä oli kaunis leikkaus.

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitos oikein paljon <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitos kiitos <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitos kovasti! 😊 Kurkkasin sun blogia ja ihan varmasti sullekin sopis hei beige! =)

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Takki on ihan Pietro Filipin omasta liikkeestä, Prahasta 😊 Tosin takki on noin vuosi sitten ostettu. En siis valitettavasti osaa sanoa kuka jäälleenmyis :/ Ja viimeisimmässä videossa mulla oli Zaran paita päällä! Se on taas ostettu ihan nyt eli varmasti löytyy vielä!

 • Julia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Toi tukka! Onko siulla edelleen sinettipidennykset?

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitos! Ja joo on =) !!

Post A Comment