Archives
THREE CAFES TO VISIT IN PRAGUE - Natalia Oona
1272
post-template-default,single,single-post,postid-1272,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

THREE CAFES TO VISIT IN PRAGUE

Cafe Cafe

Nämä kuvat juuri kyseisestä paikasta otettu. Kahvila sijaitsee ihan keskustassa, sisustus on kaunis, ruoka on hyvää sekä heillä on ihana valikoima kakkuja! Paikka on aina todella suosittu, ja illalla tänne voi tulla käymään vaikka drinksuillekin! Pakko sanoa, että tämä on varmana mun suosikkikahvilani Prahasta (ainakin tähän mennessä).

These pictures were actually taken there. The cafe is located right in the city, the interior is beautiful, the food is good and they have an amazing selection of cakes! The place is always really popular, and in the evenings you can stop here even for a drink! I have to say that this is probably my favorite cafe in Prague (at least for now).

Cafe Louvre

Ihana kahvila, ja super hyvä aamiaspaikka! EDIT: Käytiin täällä tänään lounaalla, ja en kyllä voikaan heidän lounastaan suositella.. Mutta tosiaan heidän aamiasensa on hyvä ja kokeilemisen arvoinen!

Lovely cafe, and super good breakfast spot! EDIT: We had lunch here today, and I can’t recommend their lunch at all. But their breakfast is good and definitely worth of trying!

Bistro Freak Shake Coffee

Täällä en nyt valitettavasti ehtinyt tällä reissulla käymään, mutta instagramin perusteella täältä saa ihan mielettömän näköisiä pirtelöitä! Siis niin herkkullisen näköisiä. Jos siis ootte Prahassa ja haluatte kunnon extra pirtelöt kekseillä, kermavaahdolla ja kaikella mahdollisella niin käykää kokeilemassa. Mä lupaan myös raportoida tästä heti kun oon ehtinyt käymään testaamassa paikan.

I didn’t have time to visit this place this time, but according to instagram you get amazing milkshakes from here! I mean, they look so freaking delicious. So if you are in Prague and in the mood for a milkshake with whipped cream, cookies and all that, I suggest you try this place out! I will also report to you guys when I’ve tried this place out.


5 Comments
 • Aleksa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heippa! Olen lähdössä muutaman viikon päästä ensimmäistä kertaa Prahaan muutamaksi päiväksi. Olen tässä kolunnut kaikkia sinun Praha-postauksiasi etsien kaikkia vinkkejä. Kertoisitko mitkä olisi sinun mielestäsi tällaiselle minilomalle mustsee paikat niin nähtävyyksien, shoppailun ja tietenkin tärkeimmän eli ruoan suhteen! Kiitos kovasti etukäteen. 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon musta noihin kaikkiin postauksiin listannut aika hyvin kaiken mahdollisen 😊 http://www.elle.fi/nataliaoona/traveling/traveling-tips-prague-guide/ http://www.elle.fi/nataliaoona/traveling/10-x-things-prague/ http://www.elle.fi/nataliaoona/traveling/15-x-best-restaurants-in-prague/ Nähtyvyyksistä nyt tietenkin vanhankaupungin aukio, Astronominen kello (joka tosin on nyt valitettavasti remontissa juuri), Kaarlen silta ja Prahan linna on sellaiste perus nähtävyydet =) Sen lisäksi ravintoloista suosittelisin seuraavia: Next Door Imperial, Bellevue, Mlynec ja Kampa Park 😊 Jos ihan Tsekkiläista ruokaa haluatte kokeilla niin silloin suosittelen sellaista paikkaa kuin Kulatak – Pilner Urquell Orginal Restaurant 😊 Ihanaa reissua teille jo etukäteen!

 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Beautiful places for cafes … Merci for the guide! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  It was my pleasure 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hinta-laatusuhde kohtaa ainakin tässä Cafe cafe paikassa hyvin, ja onhan nämä nyt Helsingin ja Tukholman kahviloihin verrattuna edullisia 😊 Niin kuin hintataso nyt muutenkin täällä!

Post A Comment