Archives
LAST COUPLE OF DAYS IN PRAGUE IN PICTURES - Natalia Oona
1274
post-template-default,single,single-post,postid-1274,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

LAST COUPLE OF DAYS IN PRAGUE IN PICTURES

Käytiin syömässä Mlynec nimisessä ravintolassa, jota oon itse asiassa aikaisemminkin täällä teille suositellut. Kaunis näkymä Kaarlen sillalle, ja vinkkinä että kesällä tuossa ulkona terassillakin on mahdollista syödä! Ravintola on samaa ketjua esimerkiksi V Zatisi kanssa, joka on yksin mun suosikeista.

We had dinner in restaurant called Mlynec, I’ve actually told you about this restaurant on my blog on my Prague tips. They have a beautiful view of Charles bridge, and as a tip, during summer time you can even it out on the terrace! They restaurant belongs to the same owner like example V Zatisi, which is one of my favorites.

Ruoka oli aivan mielettömän hyvää! Söin alkuruuaksi tartaria ja pääruuaksi grillattua kalaa.

The food was really delicious! I had tartar as a starter and grilled fish as a main.

Kippis! Pakko muuten mennä fiksaamaan kynnet.. Mutta rehellisesti, sen jälkeen kun kävin Englannissa laittamassa ja näin miten hyvä hinta-laatusuhde siellä oli ei paljon huvita mennä maksamaan Tukholmassa huollosta tupla- tai triplahintaa ja vielä työstä johon en oo yhtä tyytyväinen. Ehkä mä yritän kärsvistellä lokakuuhun asti jolloin menen seuraavan kerran Brightoniin.

Cheers! Btw I should go and get my nails done.. But honestly, after I did my nails in England, and I saw how well they did them and for such a reasonable price, I really don’t feel like paying double or even triple of that here in Stockholm, for work that I’m not fully satisfied with. Maybe I’ll just try to wait until end of October, because them I’m to Brighton again..

Kaunis auringonlasku sekä näkymä Prahan linnalle!

A beautiful sunset and a view of Prague castle!

Praha on vaan niin kaunis! Mulla olisi muuten uusia vinkkejä teille, jotka ootte suunnitelleet reissua Prahaan. Ajattelin laittaa niitä nyt heti alkuviikosta tulemaan!

Prague is so beautiful! I have some new tips for you that are planing a trip to Prague. I’ll make sure to share them in the beginning of next week!

Meidän suloinen vanhus <3

Our cutie dog <3

Tästä asusta näittekin jo asukuvat! Mutta tässä nyt erillinen räpsy vielä mun puhelimesta. Yritän nykyään ottaa myös mun instagram kuvat erikseen puhelimella, jotta saan sinne vähän erilaista materiaalia.

You already saw outfit pictures of this outfit, but here is aone more picture from my phone. I try nowadays to shoot also picture with my phone so I get little bit different material to my instagram.

Mun viikkoni Prahassa meni ihan älyttömän nopeasti. Ihan tuntuu kun olisin ollut siellä yhden tai kaksi päivää.. Ensi viikolla olisikin sitten vuorossa taas työreissu Helsinkiin, eli nyt viikonloppuna nautin täysillä siitä, että voin vaan olla kotona. Nytkin istun täällä sohvalla, katson Netflixiä ja juon kahvia! Ihana kun ei oo ”pakko” tehdä yhtään mitään. Myöhemmin ajatettelin lähteä käymään keskustassa lounaalla ja saa nähdä keskitäänkö illaksi jotain! Mua ei toisaalta kyllä haittaisi yhtään olla vaan verkkeissa ja katsoa leffaa :D

Välillä mä mietin miten niitä sosiaalisenmedian vaikuttajia, jotka on ihan koko ajan reissussa. Niin että he viettävät kohteessa muutaman päivän ja sitten taas mennään, ja välissä käydään yksi päivä kotona. Siinä on kyllä jaksamista, mutta toisaalta taas se on heidän työtään! Sekä onhan myös moni muita töitä, jotka vaativat myös hyvin paljon matkustamista. Ja tietenkin kaikki me ollaan erilaisia, mä nyt satun olemaan vähän enemmän kotihiiri! Joka tapauksessa, kivaa viikonloppua teille!

My week in Prague went by so fast. It feels like I was there just for one or two days.. Next week I travel again to Finland for works, so this weekend I will just enjoy that I’m actually home. I’m currently sitting on our sofa, watching Netflix and drinking coffee! So nice when I don’t ”have to” do anything. Later I thought to go and have some lunch in the city, and we’ll see if I will do something in the evening. In other hand I wouldn’t mind just staying home in my sweatpants and watch a movie :D

Sometimes I think about some social media influencers that travel all the time. They spend a few days in their destination, then they are on to next one, and then they stop at home for one day. It’s really a lot to handle, but of course it’s work! There is also a lot of other jobs that require a lot of traveling. And obviously we all are different, I just happen to be a bit more of an home person :D Anyways, have a great weekend everyone!


8 Comments
 • Caroline
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nää sun postaukset saa kyl Praha-kuumeen heräämään aina Upeita kuvia. Mutta piti sanoa tosta, että miten susta on välillä ihana olla vaan kotona. Jotenkin ihanan virkistävästi sanottu! Välillä somen kautta saa jopa ”paineita” siitä, että koko ajan pitäis olla jossain reissaamassa. En nyt tiedä kokeeko kukaan muu sitä niin, mutta välillä tulee itselleen olo, että apua kun pitäis olla siellä ja täällä vaikka omalla kotisohvalla on välillä vaan niin hyvä olla 😊 ihanaa viikonloppua sulle!

 • Vilma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi, tosi kiva postaus! Osaatko hei yhtään sanoa millanen Praha on joulun aikaan ja oisko siellä siistiä juhlia uusi vuosi? 😊

 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  The foods look so good … Prague is so beautiful! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Merja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiva kun postaat Prahasta. Puoli sydäntä jäi sinne ja taas mennään uudestaan. Vinkit kelpaa aina, kiitos. Praha on kyllä kaunotar.

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos <3 Haha niin, mutta on musta hyvä muistaa että monet myös näyttää juuri vaan niitä reissuja ja harvoin sitä itsekään tulee postattua kuvia mistään kun röhnötän vaan sohvalla verkkareissa 😃 Mutta joo, musta on ihana myös olla vaan kotona, ilman että tarvii tehdä yhtään mitään 😊 Kiitos ja toivottavasti sulla oli ihana viikonloppu <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Prahassa on joulun aikaan aivan ihanat 😊 Itse asiassa monissa paikoissa nuo Prahan Vanhankaupungin aukion markkinat on äänestetty Euroopan parhaiten joukkoon! Ja siis onhan ne mielettömän kauniit ja tunnelmalliset 😊 Todellakin siis suosittelen! Vähän hankala sanoa olisko Prahassa siistiä juhlia uuttavuotta, kun en nyt tiedä millaista uuttavuotta just sä tykkäät viettää 😋 Tai että mikä on sulle siisti uusivuosi! Mä en kuitenkaan itte ikinä juhlinut Prahassa uuttavuotta.. Mutta on ehkä hyvä pitää mielessä, että Praha on suurkaupunki ihan keskellä-Eurooppaa, joten meno saattaa olla levonta ja voi tapahtua vaikka mitä. Mutta tietenkin jos löydät hyvän ravintolan yms. mistä näkyy ilotulitukset, esimerkiksi Zlata Praha Restaurant niin silloin varmasti kokemuksena kiva 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Right <3 I think Prague is so amazing 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana kuulla, että oot tykännyt! Praha on kyllä mieletön, ja kivaa matkaa teille sinne jo näin etukäteen 😊

Post A Comment