Archives
AUTUMN UNIFORM & ABOUT FEELING OVERWHELMED - Natalia Oona
1277
post-template-default,single,single-post,postid-1277,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

AUTUMN UNIFORM & ABOUT FEELING OVERWHELMED

Bleiseri Zara – similar here / Belt Gucci / Pants Zara – similar here / Shoes Massimo Santini – similar here

Aloitetaan vaikka tästä asusta! Keneltäkään ei varmaan oo mennyt ohi tämän syksyn kuumin trendi, nimittäin ruudullinen -kuosi? Tuo Zarasta löytämäni bleiseri on yksi luottovaatteistani tällä hetkellä, se menee niin kivasti eri asujen kanssa! Samoin vyöt jotka sidotaan nyt taas vyötärölle. Vyöllä saa paljon ilmettä asuun, muistatte ehkä myös asun asuni Pariisista, jossa puin saman vyön mustan bleiserimekon päälle? Sekä tietenkin nuo sukkabootsit, joista oon jo puhunut ihan tarpeeksi? Sekä unohtamatta isoja korviksia korvista.

Tämä syksy on myös alkanut mulle todella vauhdilla. Ehkä ootte huomannut millä tahdilla oon käynyt eri työreissuilla? Oon viimeisen vähän yli kuukauden aikana matkustanut enemmän kuin koko vuotena yhteensä. Oon viiden viikon aikana käynyt Prahassa, Oslossa, Köpiksessä, Pariisissa, Helsingissä, taas Prahassa ja aina välissä ollut kotona Tukholmassa. Ja ylihuomenna on taas lähtö. Siihen päälle mulla on tosi isoja uutisia luvassa yhdeksän päivän päästä, ja se on vienyt todella paljon aikaani. Sähköpostini on ollut enemmän täynnä kuin koskaan aikaisemmin, ja tietenkään mikään ei ikinä voi mennä niin kuin pitäisi, vaan joka päivä vääntää eri asioista vaikka kuinka moneen suuntaan. Sekä viime aikoina oon saanut jotenkin tosi paljon ikäviä kommentteja teiltä! Joku varmaan nyt ajattelee nyt, että laiska se töitään luettelee.. Mutta jotenkin nyt on vaan vähän pakko purkaa. Fiilis ei oo ollut aivan katossa, ja enemmänkin tunnen, että tällä hetkellä kierrokset käy ihan äärirajoilla. Toisaalta oon niin iloinen että töitä on näinkin paljon, sillä niitäkin kausia on ollut, kun oon miettinyt, että kannattaako mun enää edes jatkaa. Ja en tiedä miksi musta on viime aikoina tullut tosi kriittinen itseni suhteen? Tiedän itsekin, että pahin mitä voin tehdä on verrata omia töitä muiden juttuihin, mutta välillä helpommin sanottu kuin tehty. Helposti sitä sortuu liikaa analysoimaan omia kuviaan, ja lopulta tulee sellainen olo, että ei huvita enää julkaista yhtän mitään. En tiedä onko tässä nyt mitään päätä tai häntää, tai ymmärrättekö mitä tarkoitan.. Ehkä kuitenkin nyt tiedätte vähän paremmin mitä kaikkea mun päässä tällä hetkellä liikkuu..

Ja niin kuin on todettu, asioilla on tapana järjestyä.

Please use google translator for this post!

Postaus sisältää mainoslinkkejä / This post contains adlinks

Photos by Linda Juhola


14 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Lovely look … just the parfait touch for Fall style! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Oon itse asiassa tehnyt ihan hiljattain videon missä näytän kokonaisuudessaan miten editoin mun kuvat 😊 https://www.youtube.com/watch?v=rFSV6EjTrm8&t=12s Kiitos vielä ja hauskaa syksyä myös sulle!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Thank you <3

 • Myy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Voi ei, mistä ihmeestä tuollaisia kommentteja nyt on oikeen poikinut. 😟 Sun kuvat ja postaukset on olleet mun mielestä oikeen onnistuneita. On tosi kiinnostavaa seurata sun työmatkoja ja muitakin reissuja. Oot ihan mielettömän upea, sun asut on tyylikkäitä ja tuot ne loistavasti esille kuvissa. Sun työ ei tosiaankaan ole helpoimmasta päästä, kun koko ajan on esillä ja alttiina. Mä olen alusta asti ihaillut sun tapaa vastailla kysymyksiin ja ikäviinkin kommentteihin. Se taito ei ole itsestäänselvyys eikä sitä ole kaikilla. Ole jatkossakin rohkeasti oma itsesi äläkä ole suotta niin kriittinen itseäsi ja työsi jälkeä kohtaan. Täydellisyys on mahdottomuus ja sitä paitsi se olisi tylsää. Blogin takana on ihminen ja persoona. Se taitaa joiltakin unohtua, kun kommentoivat asiattomia. Oot just ihana noin! <3

 • Emma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Moi Natalia! Kiva kuulla, millaisia uutisia sulta on tulossa. Mun mielestä sun blogia on aina ihana lukea, ja sun kauniista asuista saa paljon inspiraatiota. Myös uudet ”viikon suunnitelmat” -postaukset on kivoja. Harmi, että sulle on tulluy negatiivista kommenttia, sillä mun mielestä sun blogi on mennyt koko ajan vaan parempaan suuntaan 😊 tsemppiä syksyyn, ja muista myös levätä että jaksat ❤️

 • Mimmu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Hei! Ostin tollaset sukkabootsit lomareissulta mutta en sitten oo osannu jotenki yhdistää niitä ku hameisiin/mekkoihin.. minkälaisten housujen kanssa susta ne vois pukee? 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Joo, tai varsinkin nyt kun ollut muutenkin paljon stressiä ja saanut vääntää vähän joka suuntaan niin tuollaiset ikävät kommentit jotenkin tuntuu siihen päälle vielä eksta kököltä. Normaalisti kun oon täysin hyvällä tuulella niin en kiinnitä niihin sen kummemin huomiota.. Ehkä en oo ainut jolla on ollut pinna vähän kireällä 😃 Niin ihana kuulla <3 Aina ei oo niin kiva olla jatkuvasti esillä, niitä kausia nyt on varmasti kaikilla välillä. Ja totta, helposti sitä kuitenkin tulee verratua itseään muihin (vaikka ei pitäisi) ja mietittyä miksi joku onnistuu jossain, ja itse ei.. Ja pahin virhe on jos lopettaa kuuntelemasta itseää, tai uskomasta itseensä 😊 Pitää nyt yrittää muistaa se ja tehdä vaan omaa juttua, sillähän mä tähänkin asti oon päässyt. Kiitos sulle super paljon tsemppaavasta kommentista <3 Et usko miten piristit iltaani 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Joo, oon itsekin niin innoissani 😊!!! Tosi kiva kuulla, että oot tykännyt <3 Ja ihana, että koet että mun blogi on mennyt parempaan suuntaan 😊 Oon laittanut tähän viime aikoina niin paljon aikaa, mutta silti yrittänyt tehdä teille postauksia vähän rennommalla otteella mitä ennen ja tehdä enemmän myös lifestyleä 😊 Kiitos sulle tsempistä <3 Ja niin ihana kun kommentoit <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Siis musta nuo sukkabootsit on niin hyvät ku ne menee ihan kaiken kanssa 😊!!! Mä käytän esimerkiksi paljon juuri näiden housujen kanssa mitkä mulla on näissä kuvissa, tai sitten ihan vaan kireiden mustien housujen kanssa. Mä kävin myös läpi mun vanhoja asupostauksia, jossa mulla on noi myös housujen kanssa niin ehkä löydät näistä vielä lisää inspistä: http://www.elle.fi/nataliaoona/outfits/almost-ready-holidays/ http://www.elle.fi/nataliaoona/outfits/thursday-3/ http://www.elle.fi/nataliaoona/outfits/mom-jeans/ http://www.elle.fi/nataliaoona/outfits/dark-green-knit-new-boots/ Ja multa on varmasti tässä syksyn aikana paljon lisää asukuvia sukkabootsien kanssa =)

 • Piia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Vasta olen löytänyt blogisi ja tykkään kovasti! Vaikka olan 3 lapsen alle 40v äiti eli en ihan samaa ikäluokkaa kanssasi Tyylisi ja kauneutesi loistavat huikeasti kuvissasi. Olen saanut myös paljon niin meikki- kun asuideoitakin! Iso kiitos niistä! Jatka ihmeessä samaan malliin ja yritä muistaa, että ne ketkä haluavat pahoittaa muiden mieltä, heillä on paha olla itsellään..eivät vaan osaa toimia muuten kun siirtämällä sitä eteenpäin. Tsemppiä syksyn kiireiden kanssa

 • Mimmu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitti! 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Todella kiva kuulla, että oot tykännyt. Kiitos oikein paljon! Ilo myös kuulla, että oot saanulta täältä ideoita omaan meikkiin kuin asuihinkin 😊 Kiitos tsempistä ja kaikkea hyvää sulle sekä perheellesi <3

 • svi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Not sun uudet hiukset on kyllä niin upeat! Muutenkin oon lisää tykästynyt sun blogiin, jotenkin se on mennyt enemmän ”ruotsalaiseen tyyliin”. Postauksia tulee usein ja niissä on todella hyviä kuvia, ei liian pitkiä. Jututkin on luettavan pituisia kiireessäkin! Hyviä vaikutteita sieltä Tukholmasta saatu 😉 Sohvi

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitos paljon! Ja niin ihana kuulla <3 Kiitos sulle piristävästä kommentista ja mukavaa viikonloppua 😊

Post A Comment