Archives
8 X PICTURES FROM TODAY - Natalia Oona
1278
post-template-default,single,single-post,postid-1278,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

8 X PICTURES FROM TODAY

Aamupäivästä matkalla päivän ekaan tapaamiseen. Karlaplanin alue on kyllä super nätti, varsinkin tuota Karlavägeniä on ihana kävellä! Suosittelen todella Tukholmassa olessa katsomaan vähän läpi muitakin aluita kuin ihan ydinkeskutaa. Koko Östermalmi sekä Vasastan esimerkiksi ovat ihania, ja molemmista löytyy paljon ihania kahviloita sekä ravintoloita!

On my way to days first meeting. The area around Karlaplan is so pretty, especially I love to walk at Karlavägen! I recommend getting to know other ares to if you are visiting Stockholm, and not just stroll around in the center of the city. The whole Östermalm and Vasastan for example are so lovely, and both have so many nice cafes and restaurants!

Sen jälkeen vuorossa oli päivän toinen tapaaminen Kommendörenissä lounaan merkeissä. Super hyvä ravintola, kannattaa ottaa nimi talteen :) Sopii hyvin niin lounaalle kuin illalliselle. Yritin itse asiassa heti varata pöytää meille lauantaiksi tuolta, mutta tietenkin paikka oli jo ihan täynnä.. Tai pöydän olisi saanut viideksi, mutta mä ainakin tykkään syödä päivällistä vähän myöhemmin! Varsinkin lauantai-iltana.

After that I had my days second meeting, it was a lunch meeting in Kommendören. Super good restaurant, so definitely take that name down :) Works well for lunch or dinner. I actually tried to book a table for Saturday, but of course it was already full booked.. Or they had a free table at five a’clock, but at least I like to eat dinner a bit later! Especially on a Saturday night.

Seuraavaksi vuorossa oli treffit Lindan kanssa! Hän tuli itse asiassa auttamaan mua kuvaamaan kuvia, kun tarvin vähän auttavia käsiä <3

Next up I met up with Linda! She actually came to help me to shoot some pictures, because I needed some help <3

Syksyn ensimmäinen ylipolvensaappaat asu korkattu!

The first over knee boot outfit of this season!

Ootte ehkä huomanneet, että tämä on mun suosikkipaikkani kuvata Tukholmassa. Täältä saa joka kerta yhtä varmasti tosi kivoja kuvia, sekä täällä voi kuvata monestakin eri kulmasta. Joskus osa onkin kysellyt, mikä tämän osoite on niin paikan löydeätte tosiaan sen nimiseltä kadulta kuin Snickarbacken!

Maybe you’ve noticed that this is my favorite place to shoot picture in Stockholm. You get so nice pictures every single time, and you can shoot here from so many different angles. Some of you have actually asked what is the address to this place, and you can find it on street called Snickarkacken!

Kävin kotona jättämässä kaikki mun tavarat, ja kipitin vielä nopeasti kauppaan ostamaan mulle päivällistä.

I went to home, left all my stuff there and went to the grocery story to get some dinner for me.

Mulla on nyt illaksi vielä niin sikana töitä, että heitin nopeatsi kasaan salaatin skagenröralla, tai suomennettuna rapusalaatilla (?) ja vuohenjuustolla. Sekä pari palaa valkosipulileipää!

Nyt mä pakkaan välissä ennen kun jatkan hommia. Lähden nimittäin aamulla Suomeen kahdeksi päiväksi! Olisin mielelläni tullut jo perjantaina illaksi kotiin, mutta olin niin myöhässä lentolippujen kanssa, että oli pakko ottaa lauantain super aikainen aamulento.. Joka tapaukseesa kivaa keskiviikko-iltaa teille! Mä palaan teille huomenna tän päiväisten asukuvien kanssa!

I have so much work for this evening, that I just threw together a quick salad with skagenröra (it’s like a shrimp salad) and with goat cheese! And couple of pieces of garlic bread!

Now I will pack my luggage ready for tomorrow, and then I need to continue my work. I’ll have a morning flight to Finland, and I’ll stay there for two days! I would have gladly flown home on Friday evening, but the flight tickets were so expensive when I was booking them. So I had to take the super early morning flight on Saturday morning! Anyways, have a great Wednesday evening everyone! I will show you some outfit pictures from today for you tomorrow!


6 Comments
 • Helmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Uuuh toi rapu-vuohenjuustosalde näytti muy bueno. Saisko siitä jotain ohjetta, kuvia yms. miten oot sen toteuttanut?namnam 😃

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis siinä on vaan tota kaupan valmista skagenröraa, vuohenjuusto (jota paistoin hetken pannulla), salaattia ja tomaattia pilkottuna 😊 Sekä vähän tummaa balsamicokastiketta! Ei mitään sen erikoisempaa 😃 Super yksinkertainen ja on herkullinen 😋

 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Love the ambiance feel of the place … such a beautiful Fall look! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Maikki
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi että miten ihania tämmöset postaukset!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Me too, I just love to shoot there 😊 And thank you!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Niin kiva kuulla, että oot tykännyt 😊 Ja on juuri tosi ihana, että kerrotte jos tykkätte jonkunlaisista postauksista niin tiedän jatkossakin tehdä niitä!

Post A Comment