Archives
MUST HAVE FOR FALL - OVER THE KNEE BOOTS - Natalia Oona
1279
post-template-default,single,single-post,postid-1279,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MUST HAVE FOR FALL – OVER THE KNEE BOOTS

Cape Zara / Shirt Gina Tricothere / Dress Gina Tricothere / Shoes Skopunktenhere / Bag Givenchy

Postaus sisältää mainoslinkkejä / This post contains adlinks

Tältä näytti tosiaan mun eilisen päivän asuni. Vedin ensimmäistä kertaa tänä syksynä ylipolven saappaat jalkaan! Tolppakorolliset ylipolvensaappaat on yksin mulle ainakin ”must have” jokaiselle syksylle sekä talvelle. Te jotka ootte mun blogia pidempään seuranneet oottekin sen varmaan ehtineet huomata. Harmiksi mun aikaisemmista ylipolvensaappaista rikkoutui vetskari, joten nyt Skopunktenilta löytyi uudet! Erityinen plussa siitä, että tuolla takana on narut, jolloin kenkiä voi polven yläpuolelta löystää tai kiristää juuri itselleen sopivaksi. Ja mulle tolppakorko näissä kengissä on pakollinen, koska haluan että kengillä jaksaa hyvin kävellä koko päivän tai tanssia koko illan!

Syksyyn tietenkin kuuluu myös kerrospukeutuminen. Mä vedin päälleni mekon, siihen päälle vielä neulepaidan sekä viittamallisen bleiserin, ja musta yhdistelmä toimii super kivasti! Vähän syksymmällä samainen asu toimii myös, jos viitan sijasta päälle laittaa mustan villakangastakin.

This is how my outfit looked yesterday. First time I wore my over the knee boots during this season! For me ,over the knee boots with block heel is a must have for every autumn and winter. Those of you that have been following my blog for a longer time probably already know that. Sadly, my last over the knee boots broke last spring, but I found new, even better ones from Skopunkten! I love it that you are able to tie the shows from the back, right above your knee, so you can choose how loose or tight you want to have them. And for me a block heel is a must, because I want to be able to walk around in my shoes all day or dance all night!

Because it’s autumn, of course I’ve also layered up. I had on a dress, then a light sweater over it and then the cape blazer. I think the combination works really well together! When the weather gets a bit colder, the outfit also works well with a wool coat. 

Löydä kaikki kengät täältä! Find all the shoes here!

Yhteistyössä Skopunktenin kanssa valitsin kolmet mun suosikkikengät heidän valikoimastaan, jotka näette näissä kuvissa! Heillä on nimittäin nyt tarjous, jossa saatte kolmet kengät kahden hinnalla (edullisin pari ilmaiseksi). Ja jos rekisteröidyt nyt vielä FeetFirst jäseneksi (tästä), saat Skopunktenin valikoimasta -10% alennusta seuraavasta myymäläostoksestasi. Tarjous on voimassa torstaista sunnuntaihin! Erityisesti nuo nilkkurit on aivan ihanat, ja eilisessä postauksessa näittekin myös nopean vilauksen noista tennareista. Tukholmassa näkyy paljon paksupohjaisia tennareita, ja nyt muuten kun oon tarkasti katsellut niin tytöillä on jopa jalassa tennarikorkkereita. Muistatteko ne? Mulla oli aikoinaan sellaiset, ja ne herätti tosi paljon mielipiteitä täällä. Osa tykkäsi ja osa oikeasti vihasi! Pitää nyt siis pitää silmässä, ovatko kyseiset kengät todella tekemässä paluuta ainakin Tukholman katukuvaan.

Yhteistyössä Skopunkten

In a collaboration with Skopunkten I picked out my three favorite shoes from their selection. They have an offer now for their Finnish customers, you can get three pairs of shoes for the price of two (you get the cheapest pair for free). And you get -10% off if you register for their program, if you are interested you can do it here (it’s in Finnish though). The offer is valid from Thursday till Saturday.

In collaboration with Skopunkten

Photos by Linda Juhola


17 Comments
 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tykkään sun blogista, mutta yhä välillä bongaan näitä pieniä virheitä ”tennarikorkkereita. Pitää nyt siis pitää silmässä” Niiiiin pieniä kirjoitusvirheitä, mutta osuu ikävästi silmään. Mä etin noin 2vuoden ajan ylipolvensaappaita, mutta koska olen kilometrisääri – ei sellaisia löydy pitkille jaloille. Joten luovutin ja nyt se buumi on sopivasti menny ohikin multa 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vinkkinä, nythän on näkynyt paljon niitä ”thight high” saappaita, niistä varmasti olisi löytynyt sullekin hyvät ylipolven saappaat! Jos satut vielä uudelleen niistä innostumaan 😊 Ja tosi kiva, että oot kuitenkin muuten tykännyt 😊 Oon yrittänyt viime aikoina panostaa erityisesti oikolukuihin, mutta silti tuollaisia ihan pieniä virheitä pääsee läpi ja niin 😃

 • Elina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minusta noiden aika oli ja meni jo ja parasta ennen meni todelöakin omissa silmissä. Sen sijaan sukkanilkkurit on nyt kuumaa huutoa, mutta itse luotan klassisempaan ilmeeseen!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ylipolvensaappaat, tai varsinkaan thight high saappaita on näkynyt muotiviikoilla super paljon että en sanoisi näiden menneen jo 😊 Ja totta, sukkabootsit on todella in! Mutta ainahan on tärkeintä, että pukeutuu niin että itsellä on kiva olla!! =)

 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Indeed those boots are a must haves for the Fall season … so prettty! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Katjusa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ne on tigh high ei tight high!

 • Katjusa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Thigh high ei thight high!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Niin kuin sullekin kävi ensin, kaikilla meillä menee välillä sanat, tai kirjaimet sekaisin 😃

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  I think so too 😊 Thank you!

 • Marianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ylipolvensaappaat jotenki kuuluvat syksyyn samoin kuin kerrospukeutuminenkin. Upea tämä asu – ihana miten saat mekon toimimaan syksylläkin 😊 Ihanaa alkavaa viikonloppua <3 xx http://mariannelle.com

 • Mona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upeus <3 <3 <3

 • Henna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Skopunktenilla on vakitarjouksena aina kolmet kengät kaksien hinnalla, ihan tiedoksesi..:)

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Niin mustakin <3 Kiitos ja samoin sulle ihanaa viikonloppua 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos ihana <3 <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo ja tuo -10% tarjous voimassa vaan torstaista sunnuntaihin 😊

 • Reetta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lopeta kontour viiva uloimman silmäkulman kohdalle eikä suupieleen. Joskus hiukset ja tumma paita sulautuu liikaa yhteen ja näyttää että ois huppu tai ym et photarissa vois huomioida

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos vinkeistä 😊 Pidän nämä jatkossa mielessä!

Post A Comment