Archives
DATE NIGHT OUTFIT - Natalia Oona
1282
post-template-default,single,single-post,postid-1282,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

DATE NIGHT OUTFIT

Jacket Zara / Dress Missguided / Shoes Skopunkten / Belt Gucci / Bag Saint Laurent

 Perjantaina käytiin tosiaan illallisella Kommendörenissä, ja mulla oli tämä samainen asu päälle muuten, mutta valkoisen mekon tilalla mulla oli musta mekko. Asu toimii kuitenkin musta hyvin niin valkoisen kuin mustakin kanssa. Osa teistä oli vahvasti sitä mieltä, että ylipolvensaappaat eivät ole enää trendikkäät, mutta mitä muotimailmaan on luottamista niin tämä trendi jatkaa vielä tämänkin kauden kovaa suosiotaan! Voisi siis sanoa, että nämä saappaat on tulleet jäädäkseen. Mä taas pidän siitä miten ylipolvensaappaat mahdollistaa mekkojen sekä hameiden käytön pitkälle syksyyn.

Mä laitan teille kuvia viikonlopulta tulemaan vähän myöhemmin! Nyt mä käyn laittamassa itselleni super myöhäistä aamiaista. En ollut aamulla yhtään nälkäinen, koska tein eilen illalla meille vohveleita ja menin nukkumaan niin täydellä vatsalla, haha! Siitä on muuten monta vuotta kun oon viimeksi syönyt vohveleita, ja oli muuten niiin hyviä.

On Friday evening we had dinner at Kommendören, and I wore almost the same outfit you see in these pictures. Except instead of a white dress I had a black dress on. I think the outfit works well with both, black and white. Some of you had pretty strong opinions that over the knee boots wouldn’t be trendy anymore, but if you trust the fashion world, they think that the this trend keeps on strongly going! You could maybe even say that these boots are here to stay. I like it because with over the knee boots you can wear dresses and skirts long till autumn.  

I will show you some pictures from the weekend little bit later. Now I will have a super late breakfast. I wasn’t hungry at all in the morning, because I made some waffles last night and went to bed with such a full tummy, haha! It was many years ago since I ate waffles last time, and damn they were good.

Photos by Linda Juhola


No Comments

Post A Comment